HotSpot за WM 6.5

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

HotSpot за WM 6.5

Мнение от Е.Димитров » 12 Мар 2012, 15:55

Здравейте колеги,понеже гледам много колеги тука с компютри,PDA и тн.та въпроса ми е следният,
Значи,имам карта на М-тел само за мобилен интернет,служебна е,безлимитна,обаче преди имах PCMCIA устройство дето се лсга в лаптопа,обаче,сега ни смениха лаптопите и вече няма такъв порт,проблема е че в момента текат преговори с М-тел и не мога да взема устройство на USB ,където да сложа картата,та идеята ми е,имам мобилен апарат с аднройд,там има програма за споделяне на интернет от 3G през WiFi,обаче не искам да слагам там картата,защото ползвам апарата за разговори,имам още един мобилен апарат,който е Asus p535 ,сложих му data картата от мтел,настройх го,сега същината на въпроса,някой знае ли програмка за споделяне на интернет с windows mobile за да мога да го ползвам и на други устройства,с андроида знам че подържа до 8 устройства ???
Надявам се ме разбрахте :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: HotSpot за WM 6.5

Мнение от cod-cdbp » 12 Мар 2012, 16:04

E баш WM 6.1 има такава вградена програма и работи през блутут или УСБ кабел.
За по-новите версии също смятам, че я има и си е вградена. Аз лично за момента така ползвам интернет когато ми се наложи.
В последствие(когато ми пристигне СИМ слота), ще си извадя дубликат на моята карта за да мога директно да я сложа в лаптоп-а и да си имам всичките възможни опции GPS, 3G и тн :smoke:
Така че личното ми мнение е да се заиграеш да си вземеш директно модем със слот и антена.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 12 Мар 2012, 16:27

cod-cdbp написа:E баш WM 6.1 има такава вградена програма и работи през блутут или УСБ кабел.
За по-новите версии също смятам, че я има и си е вградена. Аз лично за момента така ползвам интернет когато ми се наложи.
В последствие(когато ми пристигне СИМ слота), ще си извадя дубликат на моята карта за да мога директно да я сложа в лаптоп-а и да си имам всичките възможни опции GPS, 3G и тн :smoke:
Така че личното ми мнение е да се заиграеш да си вземеш директно модем със слот и антена.

През USB ако включа апарата и с някой настройки ще имам интернет на лаптопа,но мен ме интересува през WiFi да го пусна,че да го сложа някъде асуса и да ползвам интернета през Wifi,както става на андройда

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 12 Мар 2012, 17:07

http://www.knowyourcell.com/features/46 ... _free.html

Не съм сигурен дали ще ти свърши работа, просто излезе след първите резултати в гугъл като го потърсих.

Беше ми се наложило да търся такава програмка и за симбиан, ама не се сещам какви ключови думи използвах тогава, иначе я намерих, имаше я и за винмоб, ама и из хисторито немога да намеря сайта.

Общо взето гугъл върши работа, потърси ако това, което съм ти дал не работи :yes:

По-късно стига да не забравя, ще погледна на нокиата как се казва програмата, че не ми е подръка в момента :)
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 12 Мар 2012, 19:33

Влизаш на този линк, цъкаш на Download и сваляш. Инсталираш, рестартираш и след това мисля, че като прочетеш малко ще ти стане ясно как да направиш хот-спот и да си ползваш нета от телефона. Аз съм със същата програма на WM 6.5 и работи безупречно.

Ако нещо не се справяш ми драсни на ЛС.

Успех
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 13 Мар 2012, 10:57

Zubcho написа:Влизаш на този линк, цъкаш на Download и сваляш. Инсталираш, рестартираш и след това мисля, че като прочетеш малко ще ти стане ясно как да направиш хот-спот и да си ползваш нета от телефона. Аз съм със същата програма на WM 6.5 и работи безупречно.

Ако нещо не се справяш ми драсни на ЛС.

Успех

Има някакви напредъци с wmwwifiruter...ама не е това което желая ,трудно се открива от други устройства,особенно от друг мобилен апарат е невъзможно,това което го чета няколко часа във форума на хда пък не става въобще за асус...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 13 Мар 2012, 11:08

А що не си купиш един УСБ 3Г модем за лаптопа- продават се колкото искаш разкодирани, даже и във форума мярках по едно време...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 13 Мар 2012, 12:10

ms написа:А що не си купиш един УСБ 3Г модем за лаптопа- продават се колкото искаш разкодирани, даже и във форума мярках по едно време...

:yes:
Toчно това мисля да направя,некой да продава евтинко???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 13 Мар 2012, 18:40

Искаше софтуер който да ползваш с лаптопа, не беше уточнил за други устройства.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Назад към Извън Темата