СТИГА БЕЗОБРАЗИЯ !
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: СТИГА БЕЗОБРАЗИЯ !
нещо интересно от братята китайци които в момента са водеща икономическа сила:
В Китай наказуеми със смърт са 55 престъпления – от убийство, държавна измяна и въоръжен бунт до подкупване, корупция и контрабанда.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
тия,къде въртяха по цариградско всички им се смяха
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
jordanpar написа:Гърците като протестират с дни наред проблем????
Много се кефя как все още има хора, които дават гърците за пример...

bioz написа:нещо интересно от братята китайци които в момента са водеща икономическа сила:В Китай наказуеми със смърт са 55 престъпления – от убийство, държавна измяна и въоръжен бунт до подкупване, корупция и контрабанда.
Намекваш, че едното е следствие от другото. Ама не е така. Подемът на икономиката им е следствие на години безобразно евтина продукция, постигната чрез безобразно ниско заплащане. И не мисля, че точно от Китай трябва да се учим на правораздаване.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Извинявам се за
По въпроса за гърците,известна е само най-горната част на айсберга и се тиражира масово в медии и тн.Основната истина обаче е мааалко по-интересна,нарича се "частни кредитори" и още "алчност"
Значи,представете си че ,както е сега в Българиа,някой банки,в случая "частни кредитори" отпускат заем на някой/държава,постепенно ,както е и у нас,цените на кредитите нараства и нараства,в един момент стават огромни,взели сте 10 милиарда а се оказва че трябва да връщате 200 милиарда,и те така,и понеже ЕС видя че може гърция да потъне,та отидоха при тея "частни инвеститори/кредитори" и ги "помолиха" да забравят за около 120 милиарда евро...което никой не споменава,но е само една част от лихвата по дълга,лихва колеги,огромна лихва,която се явява инструмент при извиване на ръце на банкерите,сега им дават толкова милиарди за да могат да покрият лихвите по старите задължения,реално никога не са постъпвали такива огромни суми в гърция...

По въпроса за гърците,известна е само най-горната част на айсберга и се тиражира масово в медии и тн.Основната истина обаче е мааалко по-интересна,нарича се "частни кредитори" и още "алчност"
Значи,представете си че ,както е сега в Българиа,някой банки,в случая "частни кредитори" отпускат заем на някой/държава,постепенно ,както е и у нас,цените на кредитите нараства и нараства,в един момент стават огромни,взели сте 10 милиарда а се оказва че трябва да връщате 200 милиарда,и те така,и понеже ЕС видя че може гърция да потъне,та отидоха при тея "частни инвеститори/кредитори" и ги "помолиха" да забравят за около 120 милиарда евро...което никой не споменава,но е само една част от лихвата по дълга,лихва колеги,огромна лихва,която се явява инструмент при извиване на ръце на банкерите,сега им дават толкова милиарди за да могат да покрият лихвите по старите задължения,реално никога не са постъпвали такива огромни суми в гърция...
EBEEMVACIA написа:тия,къде въртяха по цариградско всички им се смяха
И ква е идеята на този ти гениален пост с тоя шрифт?Нещо искаш да кажеш или...?

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Е.Димитров написа:Извинявам се за![]()
С тези държавни дългове е толкова сложно, че....
Какво щеше да стане, ако не бяха опростили 120 милиарда от 350-те милиарда дълг на Гърция?
Защо САЩ не фалира, след като имат най-голям дълг в света в размер на три трилиона долара!!!!

Тези дългове са ми много смешни, защото нито в Гърция ще станат заплатите по 200 евро на месец, нито в САЩ пък ще паднат на 800 долара, ако ще и 13 трилиона да им стане дълга!
Това са някакви смешни електронни милиарди и трилиони, които ги няма!
Пълна палячовщина!
България с 50 пъти по-малък дълг преди 2025 г. няма да стигне сегашните кризисни гръцки заплати от по 2400 лв. месечно!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Гърците ги давам като пример за това какво е протест. Също така мога да ви дам за пример и във Франция как се протестира,как пак едни автомобили на едни администрации се палят и как се отказва масово плащане на данъци.
Ама вие все дъвчете как гърците разбийш ли ядели големия уй .Че какво са виновни масата народ и там за бомбата със закъснител дето още Папандреу им я сложи,по същия начин както сега ГЕРБ слагат тяхната--открито лъгане на Евросъюза за реалните макроикономически показатели и то с години наред. Вие си мислите че сега сме зле ли--изчакайте да лъсне всичко до 1-2 години след тоя мандат на ГЕРБ,тогава пак ще си говорим за недоволни и начин на живот.
Ама добре че ехидно си говорим за гърците-абе отидете и поживейте поне 2-3 месеца там дори в някой курорт и пак ще си говорим за впечатленията който ще добиете .
В една държава като нашата където ти дават толкова колкото да си платиш налозите и сметките,където всъщност едни МНОГО пари се разиграват сред малко хора,а може спокойно да се вдигне и заплащане и стандарт на живот,но умишлено десетилетия вече се прилага икономически геноцид--кво да се хвалиш че живееш там и да плюеш по Гърция,присмял се хърбел на щърбел.
И много точно Демирев--ние се хвалим че имаме най-ниския дълг от там едни 10-11 милиарда---и кво ме топли мен тая работа,какво го топли всеки един от нас. Мен ме интересува колко литра слагам в колата с една заплата,колко пържоли си взимам,колко бири,жена ми колко пъти мога да я заведа еди-къде си като писне че иска да излиза..... и така .
Магистрали,инфраструктури,европроекти--бля бля бля,нищо полезно за мен, а само за същи тесен кръг хора.
Ама вие все дъвчете как гърците разбийш ли ядели големия уй .Че какво са виновни масата народ и там за бомбата със закъснител дето още Папандреу им я сложи,по същия начин както сега ГЕРБ слагат тяхната--открито лъгане на Евросъюза за реалните макроикономически показатели и то с години наред. Вие си мислите че сега сме зле ли--изчакайте да лъсне всичко до 1-2 години след тоя мандат на ГЕРБ,тогава пак ще си говорим за недоволни и начин на живот.
Ама добре че ехидно си говорим за гърците-абе отидете и поживейте поне 2-3 месеца там дори в някой курорт и пак ще си говорим за впечатленията който ще добиете .
В една държава като нашата където ти дават толкова колкото да си платиш налозите и сметките,където всъщност едни МНОГО пари се разиграват сред малко хора,а може спокойно да се вдигне и заплащане и стандарт на живот,но умишлено десетилетия вече се прилага икономически геноцид--кво да се хвалиш че живееш там и да плюеш по Гърция,присмял се хърбел на щърбел.
И много точно Демирев--ние се хвалим че имаме най-ниския дълг от там едни 10-11 милиарда---и кво ме топли мен тая работа,какво го топли всеки един от нас. Мен ме интересува колко литра слагам в колата с една заплата,колко пържоли си взимам,колко бири,жена ми колко пъти мога да я заведа еди-къде си като писне че иска да излиза..... и така .
Магистрали,инфраструктури,европроекти--бля бля бля,нищо полезно за мен, а само за същи тесен кръг хора.
Гърците тея протести не ги правят с цъкане из нета и коментиране как няма смисъл да се протестира и как не могат да отделят 3 часа за да отидат на протест.Проблема на наще протести е,че участват българи в тях...

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
jordanpar написа:Гърците ги давам като пример за това какво е протест. Също така мога да ви дам за пример и във Франция как се протестира,как пак едни автомобили на едни администрации се палят и как се отказва масово плащане на данъци.
Колега,полезните за теб неща си зависят от теб!И не си гледай само пред носа,защото тези магистрали и въобще подобряването на инфраструктурата е много важно за да започне някакво развитие...
- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
- blackrider
- младши ентусиаст
-
MiSho_Spiralata написа:http://vbox7.com/play:ea3cffc5
Тогава беше момента ! Ама нали сме си балами ,пак ни завъртяха лъжите и им ВЕРВАХМЕ !

Сега малко късно,но не НЕДОСТИЖИМО !
ТЕ -нашите избраници трябва да РАЗБЕРАТ ,че ние сме тези които решаваме ! А те са нашите пионки ! НЕ ОБРАТНОТО !!!!

Много ми е интересно тея дето пишат "Вие сте си ги избрали" и т.н. кой мислят,че е "правилния избор".Аз поне от сегашните варианти за управляващи един приемлив не виждам.Не говорим за идеален,а за приемлив.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Иван Костов.
P.S. Може да ме убиете с камъни.
P.S. Може да ме убиете с камъни.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4