Метален/бетонен преносим гараж в Пловдив?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d '02
Мечтае да кара: подводница

Метален/бетонен преносим гараж в Пловдив?

Мнение от King Nothing » 13 Мар 2012, 22:34

Привет колеги,

След като няколко пъти ми разбиха колата, се впрегнах и пуснах заявление за разрешително за поставяне на преносим гараж в общината. Ще го получа до 1-2 седмици.
Чудех се дали е по-добре метален или бетонен гараж...
Освен цената си металния май няма предимства (за които аз се сещам) пред бетонния, но за това съм склонен да си затворя очите, все пакинвестицията трябва да е рентабилна.
Вие на какво мнение сте? Бетонен? - по-сигурен, не раждясва, не гние, не се изкривява, по-трудно се прониква в него...

Другият по-важен въпрос е кой произвежда такива в Пловдив?
След доста търсене, попаднах единствено на тази обява - http://xn--80abbemmicwvmh5b4n.com/details.php?id=1390

Предварително благодаря за всеки съвет или мнение :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Re: Метален/бетонен преносим гараж в Пловдив?

Мнение от emiliqn.gqurov » 13 Мар 2012, 22:47

Ми ние сме си с ламаринен също в Пловдив, никви грижи а колкото до раждясването зависи има разни бои с които се боядисва и няма грижи долу си го бетонирваш и няма мърдане :mhihi: :winky: До сега не се е случвало да го разбиват
Последна промяна emiliqn.gqurov на 13 Мар 2012, 22:54, променена общо 2 пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Мар 2012, 22:48

Добре гледай и размерите, защото има някои метални, дет това Е39 (ако караш това от профила) няма да влезне вътре... Т.е. ще влезне, но ти няма да можеш да излезеш :mhihi: Дори и в бетонните... Ако сложиш някакви рафтове в дъното, по-голямо от Е39 няма да влезне! По-голям си е бетонния, по-широк и по-дълъг. Тази зима бая хора с метални не можеха да си отворят вратите, защото имаха яко сняг на покрива, който тежеше... Аз поне не се сещам за някакво предимство на металния, освен цената :dunno:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 13 Мар 2012, 22:48

Разбиването е едно и също.. все пак отпред и двата вида са с метална врата. Успех колега..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от King Nothing » 13 Мар 2012, 22:53

Kroki написа:Разбиването е едно и също.. все пак отпред и двата вида са с метална врата. Успех колега..

Мда, но в бетонния могат да влязат само през вратата :mhihi:
На познат му откраднаха велосипеда с ножица за ламарина през "отзад" :kuku:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 13 Мар 2012, 22:56

Ебати тънката ламарина... :shock:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e46 330i

Мнение от minimalcoholic » 14 Мар 2012, 0:53

каква е разликата в цената...аз съм с бетонен гараж...като предимство пред другия вид мога да кажа че е по-здрав,не податлив на климатичните влияния и като цяло температурата която поддържа вътре е по-голяма от тази в другия вид...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 14 Мар 2012, 11:02

Колега би ли казал каквъв е наема за месец в общината, че и аз съм се замислил за такавъв гараж?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 14 Мар 2012, 11:43

бетонния е по добър от към здравина и вътре температурата не се влияе толкова от външната,от друга страна метален е по добре защото утре ще излезне няква наредба и от общината ще те задължат да го премахнеш,и с бетонния увисваш докато другия просто го разглобяваш и може да го ползваш другаде.ако си с двор или мястото си е твое 100% бетон. но да разчиташ да общинарите си е руска рулетка :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Мар 2012, 11:53

30 лева месечно е.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от King Nothing » 14 Мар 2012, 18:54

kiko написа:бетонния е по добър от към здравина и вътре температурата не се влияе толкова от външната,от друга страна метален е по добре защото утре ще излезне няква наредба и от общината ще те задължат да го премахнеш,и с бетонния увисваш докато другия просто го разглобяваш и може да го ползваш другаде.ако си с двор или мястото си е твое 100% бетон. но да разчиташ да общинарите си е руска рулетка :lol:

Мина ми и това през акъла :)
И двата гаража са еднакво преносими. А ако от общината някога решат да променят статута на гаражната зона са длъжни да обезщетят всички редовни платци там. Все пак всичко е легално и включено в градоустройствения план.

Назад към Извън Темата