Да търся ли полиция ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Да търся ли полиция ?

Мнение от streetz » 14 Мар 2012, 10:01

Добро утро, колеги .. всъщност хич не е добро. Ставам сутринта и какво да видя - предна дясна гума нарязана и две дълбоки драскотини от двете страни от край до край. Никой не съм запушвал, нормално паркиране, така че почти изключвам да е съсед. Във връзка с някои проблеми и недоразумения от снощи обаче, предполагам, че е една тъпа п**** или може би е бившия и, не съм сигурен, но натам клоня най-вече. Сега се чудя да съобщавам ли в полицията и има ли смисъл да се занимавам - така или иначе щетите сам ще си ги оправям, а и като нямам доказателства .. другия вариант е да заиграе сопата (повече ми допада честно казано).
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар

Re: Да търся ли полиция ?

Мнение от Делян » 14 Мар 2012, 10:05

Няма нужда от полиция, само ще си загубиш времето да ги чакаш и да им обясняваш. Има смисъл, когато си с каско, да ти напишат протокол, изплащат ти се повредените гуми мисля на 70% от цената им като нови.

младши ентусиаст
Аватар
B48B20

Мнение от streetz » 14 Мар 2012, 11:27

Благодаря, колега, и аз така го знам. Затова и нищо не предприех сутринта.
Ебаси, що за хора са това .. направо сърцето ме боли. Боклуци долни.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 14 Мар 2012, 11:46

Заглавие: Да търся ли полиция ?

streetz написа:Благодаря, колега, и аз така го знам. Затова и нищо не предприех сутринта.
Ебаси, що за хора са това .. направо сърцето ме боли. Боклуци долни.

Така е, кофти случка, но от друга страна си извадил късмет, доста хора осъмват с надрана до безобразие боя, без брони, джанти, лайстни, та и често без коли. Мисли позитивно и ако имаш възможност спирай на охраняем паркинг или в гараж :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 15 Мар 2012, 10:42

и ако решиш да играе сопата да не тръгнеш да биеш бившия и, тъпата п***а .... ти е главната цел, ама ся жени не удряш и не им мислиш лошото ..... оправяй си колата и давай напред кат боцкаш наляво надясно все отнякаде ще ти дойде бъди готов с приятели гумаджия, бояджия ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
B48B20

Мнение от streetz » 15 Мар 2012, 12:41

Coulthard написа:и ако решиш да играе сопата да не тръгнеш да биеш бившия и, тъпата п***а .... ти е главната цел, ама ся жени не удряш и не им мислиш лошото ..... оправяй си колата и давай напред кат боцкаш наляво надясно все отнякаде ще ти дойде бъди готов с приятели гумаджия, бояджия ;)

Абе то поне да бях я боцнал, ами то и дотам не стигнахме даже :D Нищо де, ще го намеря кой е .. въпрос на време :)

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 15 Мар 2012, 12:45

И аз никога не запушвам, ама два пъти ми надраха цялата вртата и един път ми спаднаха гумите + няколко вдлъбнатини. (Няма да добавям ходенето по покрива и изкривяването му, хилядите други драсканици по колата, кражбите на емблемите и всички други случки - от друго място са). Точно в момента колата е сервиза (поради тези причини), но очаквам нова порция идиотизъм след като я взема. Няма толкова прости и злобни боклуци като българите. И ме предупредиха, че не трябвало да си губя времето с креватни занимания, а да стоя на прозореца и да си гледам колата....

От полицията няма смисъл за жалост ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 15 Мар 2012, 16:40

:nono: не са само българите, не че защитавам подобно поведение, но ето един пример:

Е46, спряна не точно коректно, но не запушваща никого и нищо, отиваш до магазина, връщаш се 2 яки черти на предния капак

Масто на случката --> Германия

и тва не е единствен случай, разпространена практика си е там ;)
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 15 Мар 2012, 17:12

streetz написа:Ебаси, що за хора са това .. .

Идиоти, кви да са. Нормален човек тва никога няма да ти го направи. Аз от една година, от време на време осъмвам къде с прибрано шофьорско огледало, къде с обърнати чистачки. Идентична ситуация - пред никоя кола не спирам, не запушвам никой, не паркирам на пътеки, но файда няма. Въздушна пушка даже мислих да взема да го отстрелям, ама пак на себе си ще навредя, на кой друг. Затва каско при твой човек и тва е.
Изображение

Назад към Извън Темата