Грозно изпълнение

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Юни 2006, 10:43

струва ми се че вече го предизвика, иначе за случката... като е нямало смачкани ламарини и бой значи всичко е в рамките на нормалното...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Юни 2006, 10:47

Azrail написа:К'во пак го обърнахте на моряшки бой?
По принцип sieg мисля, че не е прав, така да поставя всички от провинцията под един знаменател.

Изобщо съм нямал това предвид!!! Споменах само този човек, че прави глупости и пирзовах хората да имат напредвид, че в София карането не е нормално и трябва да се съобразяват, в смисъл да го имат предвид, а не ние да сме с предимство или нещо такова!
Но факта, че всеки го разбира по този начин, означава че има нещо изкривено отпреди това в психиката.

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 06 Юни 2006, 10:49

Sieg събуди се бате!Никой не плюе Софиянци.Да поставяш всички хора от провинцията под един знаменател е малко неуместно.Още по неуместно е да поставяш простаците и селяните под един знаменател.Ако не са хората от село и провинцията ти какво ще хрупкаш жълтите павета ли?
Всеки един шофьор в непознат град се е малко или много неориентиран и създава ситуации при които пречи на другите.А че това се случва най-често в София ами нормално е.То в София повечето улици нямат маркировка!Да не говорим за дупките които трябва да си рали пилот за да избегнеш.
София си е град като всеки други, както и Софиянци са като всички други а именно-Българи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 06 Юни 2006, 10:53

Не е проблема София - Провинцията за мен. Това говори предимно за умствения ти багаж. Смешно ми е да се парадира с понятието "шофьор в София", щото се сещам как тези "големи" шофьори карат в дясната лента в Германия по аутобаните с ляв мигач, как обират луфта при 180км/час, как не могат да се приберат в дясно с тая скорост и как 200км/час са нещо ОГРОМНО за тях. Как влизайки в града не знаят на 90% от кръстовищата какво да правят, щото са нерегулирани, не знаят къде да гледат на велосипедните пътеките и единственото което правят е да псуват и т.н.
Бтв. Пловдив е доста по нажежен напоследък - не знам дали си си показвал муцунката навън да го осъзнаеш?

Та до тук обобщение - всеки изхожда в ситуация от собствената си ограниченост. Няма лошо, поне докато не почне да парадира с нея!

Това, за което се включих е, че извиняваш престъпно поведение по улиците със това, че ТРАФИКА го изисквал. Еми сори, ама освен много ПРОЗ си и БОЛЕН.
БАТЕ :!: :idea: :arrow: ти някога седял ли си в задръстване 80 километра? А това всеки ден да си в задръстване 20км как ти се струва?
България тепърва се пълни с коли, в другите държави тва е начин на живот :arrow: еми като има задръствания дай секи да кара през полето, в аварийната лента или да се бута, че да стигне пръв?
Да се бутат 20 коли в най - лявата лента, че да тръгнат направо?

Не ми се продължава с тъпи примери - просто се замисли, дали това е начина да се оправи проблема в София и БГ.

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Юни 2006, 10:53

Breyton написа:Sieg събуди се бате!Никой не плюе Софиянци.Да поставяш всички хора от провинцията под един знаменател е малко неуместно.Още по неуместно е да поставяш простаците и селяните под един знаменател.Ако не са хората от село и провинцията ти какво ще хрупкаш жълтите павета ли?
Всеки един шофьор в непознат град се е малко или много неориентиран и създава ситуации при които пречи на другите.А че това се случва най-често в София ами нормално е.То в София повечето улици нямат маркировка!Да не говорим за дупките които трябва да си рали пилот за да избегнеш.
София си е град като всеки други, както и Софиянци са като всички други а именно-Българи.

Виж по-горе! ИЗОБЩО не съм поставял хората от провинцията под общ знаменател! И казах, че ми омръзна до обяснявам, че нямам нищо против хората от провинцията. Имам малко негативно отношение към преселниците тук, особено тия от студ. град, но разбира не всичките!!
Разбирам, че като си неориентиран ти е трудно. аз като карам в Благоевград също правя глупости понеже не го познавам. Винаги съм помагал както мога като видя кола, която очевидно не се ориентира. НО ПО ДЯВОЛИТЕ КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С ФАКТА ЧЕ ОНЯ ПИЧ СИ СПРЯ НА КРЪСТОВИЩЕТО, ПСУВА 3 МИН. И СИ ТРЪГНА. Ако го защитавате, понеже е от провинцията си кажете, защото това е темата. Защо, по дяволите, никой не може да разбере какво казвам??

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 06 Юни 2006, 10:53

Към sieg : приеми моите извинения, явно не съм те разбрал...
Иначе така като гледам май не съм единствен : всички като че ли спорим за едно и също нещо :mhihi:
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 06 Юни 2006, 10:57

От няколко хиляди години има разделение между столица и провинция. Това не означава, че на едното място хората са по-добри или по-лоши, или че като си от едното място не струваш. Имам чувството че обяснявам на малко дете!!!
Да, София>провинция, София>Пловдив... София е вече почти 2 милиона и има над 1 млн коли, обаче на всеки поотделно трябва да му се бършат сълзите и да му се обяснява, че ние от София не мразиме хората от други градове. Но ти дадох конкретен пример какво става по нашите пътища и ти вместо да кажеш "абе тоя тъпак да се научи да кара и да се държи възпитано", ти пак го обръщаш на баналните спорове. Пък като толкова много не ви харесва София и като според вас София < провинция, пък що не вземе некой да се върне откъдето е дошъл с все таратайката си, че да може в София да се кара и живее нормално. Защото Събота и Неделя не е такова движението. Понеже София < провинция ! Бахти малоумните спорове...

sieg написа:
|`oTuH написа:разделение има заради такива "кореняк софиянци" като теб.
софия е твоя
ние сме ти там на гости нали ?
и ние трябва да се съобразяваме...
спора е излишен, но тая "дискриминация" която се опитваш да пробудиш нещо е тъпа

\\//\\//

повече няма да пиша в тази тема.

Извинявай, че ще ти го кажа, но това твоето са комплекси които дори не си правиш труда да прикриваш малко. Това с дискриминацията е същото като с дискриминацията на циганите. Когато човек се държи като селянин(в лошия смисъл на думата) той трябва да бъде заклеймен. Още по-зле е когато идва от провинцията и се държи като селянин. По същия начин ако Софиянеца отиде в някой град и направи номерата от София, той също трябва да бъде оплют, защото като отидеш на друго място ще се държиш както подобава или поне трябва малко да се направиш на сдържан.
Всичко живо плюе София и софиянци, а пък идва тука. И се оправдава, че не била моя София. Еми не е моя, вярно е. Ама точно заради това аз подкрепям бензина да стане и 3 лв, защото ми омръзна от кисели гъзари, дошли като студенти тука и не искащи да се махат, защото тука кръчмите са денонощни. Омръзна ми от талиги по пътищата, които се карат само за да пречат на хората, а иначе като го питаш пича няма пари да издържа семейство. Ама кръчмите в студентски са пълни денонощно. Затова и циганите ще ни смажат накрая, щото гледат деца, а ние караме коли, ходиме по кръчми и правиме по 100 лв сметка за телефон.
А ти ако искаш си чертай VW и на ръка.
Заради такива като вас в София има хора които плюват по провинцията. Защото ако тук има 10 човека, които са от провинцията и са си замълчали по темата, защото няма какво да допълниш по въпроса че някой е идиот, то ти си само 1 и пишеш глупости. Ама от 11 човека ти се виждаш на показ.

Напълно подкрепям думите ти!София е моя град, тук са се родили родителите ми, тук със се родил и аз, и немога да не се дразня като гледам как този град се пълни с малоумници!В една песен на Ъпсурт се пееше "селото се оказа тъкмо в града" - заради ей такива като тоя от Пазарджик тези думи стават все по-верни!Ще попитам само едно нещо - ЗАЩО КОГАТО ИМА ПОВЕЧКО ПОЧИВНИ ДНИ, ПО КОЛЕДА, ВЕЛИКДЕН, ГЕРГЬОВДЕН, 1-ВИ МАЙ и т.н София е нормален град, град в който можеш да се движиш спокойно с кола, пеша или колело и някакси има повече пространство?Защото "СОФИЯНЦИ" са по родните места ! Спора наистина е безмислен, но разбира колегата, подразнил се е от проявената простотия, а не че човека е от провинцията!

Предлагам модераторите за заключат темата, че сега ще се изсипят 100 000 простотии !
::: vankata™ :::

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Юни 2006, 10:57

Diablo написа:Не е проблема София - Провинцията за мен. Това говори предимно за умствения ти багаж. Смешно ми е да се парадира с понятието "шофьор в София", щото се сещам как тези "големи" шофьори карат в дясната лента в Германия по аутобаните с ляв мигач, как обират луфта при 180км/час, как не могат да се приберат в дясно с тая скорост и как 200км/час са нещо ОГРОМНО за тях. Как влизайки в града не знаят на 90% от кръстовищата какво да правят, щото са нерегулирани, не знаят къде да гледат на велосипедните пътеките и единственото което правят е да псуват и т.н.
Бтв. Пловдив е доста по нажежен напоследък - не знам дали си си показвал муцунката навън да го осъзнаеш?

Та до тук обобщение - всеки изхожда в ситуация от собствената си ограниченост. Няма лошо, поне докато не почне да парадира с нея!

Това, за което се включих е, че извиняваш престъпно поведение по улиците със това, че ТРАФИКА го изисквал. Еми сори, ама освен много ПРОЗ си и БОЛЕН.
БАТЕ :!: :idea: :arrow: ти някога седял ли си в задръстване 80 километра? А това всеки ден да си в задръстване 20км как ти се струва?
България тепърва се пълни с коли, в другите държави тва е начин на живот :arrow: еми като има задръствания дай секи да кара през полето, в аварийната лента или да се бута, че да стигне пръв?
Да се бутат 20 коли в най - лявата лента, че да тръгнат направо?

Не ми се продължава с тъпи примери - просто се замисли, дали това е начина да се оправи проблема в София и БГ.

Бате, в София го изисква и ще ти го покажа на живо това. Защото тук трафика не е регулиран правилно, както е там, където си ти. А кой е ПроЗ(прост?!) и Болен става ясно от изказванията ти.
Защото тия тъпаци които ги гледаш там и ги псуваш са аналогични на тоя педераст дето го видях днес. Но понеже ти не си от София, затова софиянци са боклуци и не могат да карат на запад. А това, че някой не може да кара дори и тук(където уж е по-лесно), това му е простено. Искам само да ти кажа, че ако си въобразяваш че да караш в Германия е трудно, явно верно си ограничен. Като трябва да се съобразяваш със всякакви селяни тук, които вчера са си взели книжка на 3 светофара и които се разправят за всяко нещо на пътя, това променя коренно начина на шофиране. А и не знам какво толкова смяташ че да караш в задръстване е трудно.

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Юни 2006, 11:04

vankata™ написа:
От няколко хиляди години има разделение между столица и провинция. Това не означава, че на едното място хората са по-добри или по-лоши, или че като си от едното място не струваш. Имам чувството че обяснявам на малко дете!!!
Да, София>провинция, София>Пловдив... София е вече почти 2 милиона и има над 1 млн коли, обаче на всеки поотделно трябва да му се бършат сълзите и да му се обяснява, че ние от София не мразиме хората от други градове. Но ти дадох конкретен пример какво става по нашите пътища и ти вместо да кажеш "абе тоя тъпак да се научи да кара и да се държи възпитано", ти пак го обръщаш на баналните спорове. Пък като толкова много не ви харесва София и като според вас София < провинция, пък що не вземе некой да се върне откъдето е дошъл с все таратайката си, че да може в София да се кара и живее нормално. Защото Събота и Неделя не е такова движението. Понеже София < провинция ! Бахти малоумните спорове...

sieg написа:
|`oTuH написа:разделение има заради такива "кореняк софиянци" като теб.
софия е твоя
ние сме ти там на гости нали ?
и ние трябва да се съобразяваме...
спора е излишен, но тая "дискриминация" която се опитваш да пробудиш нещо е тъпа

\\//\\//

повече няма да пиша в тази тема.

Извинявай, че ще ти го кажа, но това твоето са комплекси които дори не си правиш труда да прикриваш малко. Това с дискриминацията е същото като с дискриминацията на циганите. Когато човек се държи като селянин(в лошия смисъл на думата) той трябва да бъде заклеймен. Още по-зле е когато идва от провинцията и се държи като селянин. По същия начин ако Софиянеца отиде в някой град и направи номерата от София, той също трябва да бъде оплют, защото като отидеш на друго място ще се държиш както подобава или поне трябва малко да се направиш на сдържан.
Всичко живо плюе София и софиянци, а пък идва тука. И се оправдава, че не била моя София. Еми не е моя, вярно е. Ама точно заради това аз подкрепям бензина да стане и 3 лв, защото ми омръзна от кисели гъзари, дошли като студенти тука и не искащи да се махат, защото тука кръчмите са денонощни. Омръзна ми от талиги по пътищата, които се карат само за да пречат на хората, а иначе като го питаш пича няма пари да издържа семейство. Ама кръчмите в студентски са пълни денонощно. Затова и циганите ще ни смажат накрая, щото гледат деца, а ние караме коли, ходиме по кръчми и правиме по 100 лв сметка за телефон.
А ти ако искаш си чертай VW и на ръка.
Заради такива като вас в София има хора които плюват по провинцията. Защото ако тук има 10 човека, които са от провинцията и са си замълчали по темата, защото няма какво да допълниш по въпроса че някой е идиот, то ти си само 1 и пишеш глупости. Ама от 11 човека ти се виждаш на показ.

Напълно подкрепям думите ти!София е моя град, тук са се родили родителите ми, тук със се родил и аз, и немога да не се дразня като гледам как този град се пълни с малоумници!В една песен на Ъпсурт се пееше "селото се оказа тъкмо в града" - заради ей такива като тоя от Пазарджик тези думи стават все по-верни!Ще попитам само едно нещо - ЗАЩО КОГАТО ИМА ПОВЕЧКО ПОЧИВНИ ДНИ, ПО КОЛЕДА, ВЕЛИКДЕН, ГЕРГЬОВДЕН, 1-ВИ МАЙ и т.н София е нормален град, град в който можеш да се движиш спокойно с кола, пеша или колело и някакси има повече пространство?Защото "СОФИЯНЦИ" са по родните места ! Спора наистина е безмислен, но разбира колегата, подразнил се е от проявената простотия, а не че човека е от провинцията!

Предлагам модераторите за заключат темата, че сега ще се изсипят 100 000 простотии !

Аз съм на същото мнение. Обичам си града, но не го харесвам какъвто е в момента. Много повече ми харесват доста други градове из България, но аз няма да се махна от тук поради еди-каква си причина. Впрочем, когато човек отиде в тези градове, няма да срещне невъзпитани шофъори, селски тарикати или кисели гъзари. Тези митични същества живеят в София, защото имам наблюдението че в София се изсипва почти само паплачта от провинцията. Или ако хората не са лоши като дойдат, малоумното студенстване ги прави такива.
А аз наистина исках само да изразя възмущението си от простотията на един шофъор и да призова хората като отидат на друго място да се съобразят с неговите особености и още повече: да не такива селски изпълнения.
Аз съм националист, но когато един българин прави престъпление, примерно блудства с деца, никога няма да го защитавам, а напротив - ще искам максимално наказание за него. Ако хората разсъждават по същия начин и в тази тема, спорът нямаше да го има. Когато един мой съгражданин от Пазарджик направи тъпотия в София, аз ще му се изнервя още повече, защото заради него се уронва и моя престиж и престижа на моя град.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 06 Юни 2006, 11:06

Като цяло шофирането е ад в София,а за това допринасят всики шофиори по улиците на града.Малко са хората които спазват нормалните благоприлични норми при шофиране.
Има невероятно много простаци :evil:
Всички малко или много са изнервени ,а по някога имам чувството че ако някак си сме по спокойни по улиците и не се опитваме "да прекараме всеки" нещата ще са много по леки о приятни.
А не още от сутринта да ти почва деня с псувни и ядове преди да си отишъл на работа.
А щях да забравя и полизията има голяма принос.
Ако светофарните уредби се настроят като хората всико ще е много по лесно.
ще дам прост пример ако помнита преди година можеби и повече пренастроиха светофара на центъра по хигиена,светофара преди тунела е от както го пренастроиха там винаги има задръстване :evil:
преди пренастриването му никога не съм виждал повече от 20 коли састанали на чевено дори в пиковите часове , а сега има опашки до булевард българия ,и съответно от другата страна до обувния завод :evil: :evil: :evil:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Юни 2006, 11:08

Пак се спори за глупости според мене. Трябва колегиално отношение и нищо повече. И на тарикатите дето минават по тротоара и дето се нареждат най-отпред преди всички бой мама им дали :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad:

АРЕ НЯКОЙ ДА Я ЗАКЛЮЧИ ТЪПАТА ТЕМА БЕЗСМИСЛЕНА :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Юни 2006, 11:09

vld написа:Като цяло шофирането е ад в София,а за това допринасят всики шофиори по улиците на града.Малко са хората които спазват нормалните благоприлични норми при шофиране.
Има невероятно много простаци :evil:
Всички малко или много са изнервени ,а по някога имам чувството че ако някак си сме по спокойни по улиците и не се опитваме "да прекараме всеки" нещата ще са много по леки о приятни.
А не още от сутринта да ти почва деня с псувни и ядове преди да си отишъл на работа.
А щях да забравя и полизията има голяма принос.
Ако светофарните уредби се настроят като хората всико ще е много по лесно.
ще дам прост пример ако помнита преди година можеби и повече пренастроиха светофара на центъра по хигиена,светофара преди тунела е от както го пренастроиха там винаги има задръстване :evil:
преди пренастриването му никога не съм виждал повече от 20 коли састанали на чевено дори в пиковите часове , а сега има опашки до булевард българия ,и съответно от другата страна до обувния завод :evil: :evil: :evil:

моля ти се, вчера ако си пътувал около сточна гара ще разбереш за какво става въпрос... бездарни полицаи...
което ми напомня за колегата... не съм бил в задръстване 80 км, но и ти не си бил в задръставне в което минаваш километър и половина за час и 45 минути...

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 06 Юни 2006, 11:09

:cop: Момчета, недейте да цитирате толкова дълги пасажи, не е нужно :idea: Има го и в правилата на форума...
MORE BEER!

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Юни 2006, 11:10

Azrail написа::cop: Момчета, недейте да цитирате толкова дълги пасажи, не е нужно :idea: Има го и в правилата на форума...

ти с тая лампа, точно след оня постинг за полицаите, не си актуален да ти кажа... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 06 Юни 2006, 11:12

Sieg пред задръстванията в Германия нашите са меко казани смешни.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата