Кола с немски номера и затъмнени стъкла
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Кола с немски номера и затъмнени стъкла
Искам да попитам ако колата е с немска регистрация , и има затъмнени стъкла и от пред няма значение дали са светли или най тъмното , какво могат да направят полицаите ?
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Re: Кола с немски номера и затъмнени стъкла
Говори им на немски 

ще им се говори на немски няма проблем , ама какво могат да направят ? предполагам само акт ? без спиране на колата от движение понеже нямат право на това
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Аз имам приятел, който кара една Шкода Фабия с черни стъкла от няколко години в България. Колата е с немска регистрация и за сега не знам да са му правили проблеми. Аз лично обаче не бих рискувал:)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Редно е да не ти направат нищо,защото колата се води транзитно преминаваща.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
100imenov написа:Редно е да не ти направат нищо,защото колата се води транзитно преминаваща.
тя глобата е на шофера не на регистрационния номер. ти по тая логика може да минаваш и на червено и да караш със 200 в града

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Това което казваш ти,са правила за движение.Не виждам защо трябва да пишат акт,като колата е регистрана по немските правила и изисквания.Няма как да ти спрат коалта от движение при положение,че регистрацията няма общо с българското законодателсто,следователно не съм в нарушение и няма за какво да пишат акт.Ако дойда на море за 5 дни трябва да си сваля фолиото ли? Или ако съм от USA да си смена мигачите от червени с оранжеви?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
еми той тоя закон за затъмняването е от ЗДП не е от другаде 
и като те видят, че имаш бг книжка и талон им дреме на х*я къде е регната колата и по кви правила, ти си българин и си караш в БГ следователно трябва да спазваш ЗДП.
иначе, че няма да могат най-вероятно да ти спрат колата от движение ама акта ти го думкат кат пич.

и като те видят, че имаш бг книжка и талон им дреме на х*я къде е регната колата и по кви правила, ти си българин и си караш в БГ следователно трябва да спазваш ЗДП.
иначе, че няма да могат най-вероятно да ти спрат колата от движение ама акта ти го думкат кат пич.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
zBoost написа:100imenov написа:Редно е да не ти направат нищо,защото колата се води транзитно преминаваща.
тя глобата е на шофера не на регистрационния номер. ти по тая логика може да минаваш и на червено и да караш със 200 в града
Говориш за различни неща!

По твоята логика 90% от колите в Бг, няма да имат право дори да минат границата с Германия

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- LArgo50
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: конджул...
- Мечтае да кара: G-POWER M5 HURRICANE RR
Да ти кажа, куката ако рече да се заяжда може да ти направи доста главоболия..... да ги е*а в минцифайките гладни 

- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
М по принцип нищо не могат да ти направят. Нооо изцяло зависи колко си устат и на ква кука ще се паднеш. По принцип съм забелязал че широко приетото схващане че чужд номер предизвиква моментално спиране на колата от патрулиращ полицай не е вярно.

ми аз известно време карах кола с френски номера и не са ме спирали за нищо
за черните стъкла.. предполагам, че няма да е проблем
по морето съм срещал доста румънски коли с черни стъкла и ми се струва, че бг полицията нищо не прави с тях
предполагам, че номерата, които са извън ЕУ обаче, ги спират често, защото има някакъв срок, през който колата може да седи в бг, след това се дължи мито
за черните стъкла.. предполагам, че няма да е проблем
по морето съм срещал доста румънски коли с черни стъкла и ми се струва, че бг полицията нищо не прави с тях
предполагам, че номерата, които са извън ЕУ обаче, ги спират често, защото има някакъв срок, през който колата може да седи в бг, след това се дължи мито
No bling at the Ring
Благодаря ви много , аз днес попитах 1-2 познати които имат коли на немски номера и тъмни стъкла , казаха че освен акт без контролни точки нищо повече не могат да направят
или фиш , това е добре .

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3