Днешният протест 17.03 .2012

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Днешният протест 17.03 .2012

Мнение от ivoo » 17 Мар 2012, 23:33

Днес се състоя поредният протест `Срещу безобразията в България `, който както и се очакваше си беше пълна боза (за Бургас поне ) , ама както е видно и в цялата страна. ) http://www.mediapool.bg/%D1%81%D1%82%D0 ... 90775.html От 8 млн. държава , на протест да излязат 1000 души , и то общо в цялата страна ..... е на това му се вика че `Една птичка , пролет не прави` Иначе драскащите по форуми и фейсбук са били към 25 000 , ама на улицата нЕма никой. Значи всичко е прекрасно в държавата , и нямаме никакви поводи за недоволства :banghead: :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Re: Днешният протест 17.03 .2012

Мнение от Yanko Petrov » 18 Мар 2012, 4:26

Мани мани... всички са духом с протестиращите, ама иначе на всеки нещо му се налага или има работа баш тогава или много му се иска, ама му се спи и няма как да излезе. Сега и да определят друга дата за протест изобщо няма да си правя труда да разпространявам, да убеждавам хората да идат на протест и т.н. Мани....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 18 Мар 2012, 13:09

ivoo написа:Днес се състоя поредният протест `Срещу безобразията в България `, който както и се очакваше си беше пълна боза (за Бургас поне ) , ама както е видно и в цялата страна. ) http://www.mediapool.bg/%D1%81%D1%82%D0 ... 90775.html От 8 млн. държава , на протест да излязат 1000 души , и то общо в цялата страна ..... е на това му се вика че `Една птичка , пролет не прави` Иначе драскащите по форуми и фейсбук са били към 25 000 , ама на улицата нЕма никой. Значи всичко е прекрасно в държавата , и нямаме никакви поводи за недоволства :banghead: :banghead:

аз изобщо не знаех за тоя протест, а по-принцип не пропускам. Биха ме с палките 2009 зимата пред НС, на голения протест на горивата също бях. Просто този е зле организиран и неразпространен...трябва 10 дена предварително само тва да се върти по форуми, ФБ и новини :dunno:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 19 Мар 2012, 0:33

Много протести, много нещо. И никой от тези протести изобщо не е 'разпространен' както трябва. Нито за този, нито за няколко предишни аз чух/разбрах/узнах. И един познат нямам, който да е чул, че на 17ти ще има (е имало) протест.:) Трудно ще присъстват хората като не са информирани.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 19 Мар 2012, 18:44

Не е точно така, защото и тук във форума се писа за протеста и във фейсбук. Факт е, че "лайк" бяха кликнали над 25 000 човека, но в крайна сметка отново нищо не се получи. Аз също не мога да си обясня, защо хората са толкова безразлични, но може би за над 20 години са свикнали да мизеруват и не им пука :dunno:
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Назад към Извън Темата