Въпрос за злато
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Въпрос за злато
Имам 60гр. злато(пръстенчета, гривнички и тн.) искам да си направя някакъв синджир от бяло и жълто злато обаче да направим само бартер както се казва, някой да има представа колко грама ще е готовия синджир за да не ми взимат пари за изработка?
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Re: Въпрос за злато
Май не обясних както трябва, значи аз давам еди си колко грама и направо от магазина си избирам някакъв синджир, а не с това злато което дам от него да ми го изработят.
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3

В магазина най-точно ще ти кажата на каква цена ще ти го оценят и за кое евентуално (както казаха плетката оказва голямо значение върху цената) можеш да направиш бартера 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Отиваш в златарски магазин най-добре ателие, и питаш да правят замяна на злато,каква е цената за грам изработка и дали изкупуват злато. След като ти отговорят си смятащ колко грама ще дадеш и колко грама ще ти покрият изработката
Също можеш да пообиколиш магазините да видиш каде дават най-добра цена на грам и да си сметнеш дали няма да ти е по-изгодно да продадеш твоето злато и да си купиш кеш синджир.
Внимавай с каратите, има стари руски пръстени 9 карата, също и турското мисля не е 14 карата.

Също можеш да пообиколиш магазините да видиш каде дават най-добра цена на грам и да си сметнеш дали няма да ти е по-изгодно да продадеш твоето злато и да си купиш кеш синджир.
Внимавай с каратите, има стари руски пръстени 9 карата, също и турското мисля не е 14 карата.
- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
мога да те свържа с човек златар и ювелир и да си се разберете и тои е от пловдив
Ако те интересува драсни ми 1 лс

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Jorjinio написа:мога да те свържа с човек златар и ювелир и да си се разберете и тои е от пловдив
Аз защото съм от Хасково попринцип и имам приятел който има познат собственик на един от магазините за злато но не ми е останало време да се иди на място да се говори. Просто исках да питам дали знаете как стоят нещата точно.

- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
и аз познавам собственник и покраи него знам че почти навсякаде е различно в отношение за бартерите та.. нз според мене най-добре питай си човека

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Jorjinio написа:и аз познавам собственник и покраи него знам че почти навсякаде е различно в отношение за бартерите та.. нз според мене най-добре питай си човека
Така ще направя. Темата е за ключ.

10 мнения
• Страница 1 от 1