HTC избор на телефон, мнения!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
HTC избор на телефон, мнения!
Спрял съм се на Desire HD. Бюджета ми е около 400лв втора ръка. Харесва ми Sensation, но нещо не са доволни хората и като гледам ще си взимам Desire HD. Кажете вие мнения за тия два смарфона.
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Re: HTC избор на телефон, мнения!
2-ра ръка до 400лв. HTC HD2

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
Аз питам за мнения за Desire HD и Sensation, а не кой колко струва
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
BMWMHartge написа:Аз питам за мнения за Desire HD и Sensation, а не кой колко струва
Просто предлагам друг модел!

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
HackeD написа:BMWMHartge написа:Аз питам за мнения за Desire HD и Sensation, а не кой колко струва
Просто предлагам друг модел!
С тия 65к цвята...
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
BMWMHartge написа:
С тия 65к цвята...
Поиграй си малко с някав такъв и може да си промениш мнението.

BMWMHartge написа:Спрял съм се на Desire HD. Бюджета ми е около 400лв втора ръка. Харесва ми Sensation, но нещо не са доволни хората и като гледам ще си взимам Desire HD. Кажете вие мнения за тия два смарфона.
Sensation има HSPA (по-добър интернет от оператора) и повече рам. Незнам кой и защо не е доволен от него.
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
Проблеми имал с влизане на прах по дисплея, губи обхват и проблеми с wi-fi, така изчетох..
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Sensation-а е къде къде по-добре от ХД2ката,колко такива ХД2ки съм видял изтървани веднъж по лице,и целия дисплей заминал на кино пръснал се целия.Имам познати който ползват Сенсейшън и аз съм го разцъквал,въобще нямат нищо общо,ако намериш на оферта Сенсейшън ХЕ вземай него

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
Да видях и него, но съм се спрял на Дизаер ХД
Който го има, нека сподели

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
Oт половин година съм със sensation-a.
За мен вече това е телефон номер едно - бързо работи, пълен с функции и чудесии, лесен и удобен за работа. Аз проблем с интернета нямам - редовно ползвам разни мрежи, които хващам я от улицата, я от някой съсед и т.н. Проблем с интернета има, ако обхванеш целия телефон с ръце - тогава наистина или връзката става слаба и намалява или спира. Но това май е при всеки телефон.
Обхват се е случвало да губи само в планината, но и други телефони нямаха там. Прах не ми се е случвало да имам. Взех си един прозрачен скрийн протектор и щракам с пръсти. И е доста здрав телфон. Падна от доста високо върху асфалт и то с дисплея напред - съвсем малко се надраска на едно място (незабележимо). Камерата му също прави страхотни снимки, видеото е ненормално:).
Понякога има проблем , че се изключва за малко - един вид рестарт. Четох, че е свързано с рам-та - не била достатъчна, но не се задълбочих в този проблем. Батерията пада доста бързо, но този недостатък го реших със зарядно за кола. И фабричните му мелодии за звънене ми се струват тихички (дори звуците да са докрай:)). При дълга работа с него се загрява повечко.
Препоръчвам ти ако имаш възможност да разгледаш и него, и другите телефони , които си харесал.
Не са най-евтините, а всеки човек има различни предпочитания.
Потърси и информация в гугъл (например: http://www.all4android.com/forum/showth ... 0%B8%D1%8F)

Обхват се е случвало да губи само в планината, но и други телефони нямаха там. Прах не ми се е случвало да имам. Взех си един прозрачен скрийн протектор и щракам с пръсти. И е доста здрав телфон. Падна от доста високо върху асфалт и то с дисплея напред - съвсем малко се надраска на едно място (незабележимо). Камерата му също прави страхотни снимки, видеото е ненормално:).
Понякога има проблем , че се изключва за малко - един вид рестарт. Четох, че е свързано с рам-та - не била достатъчна, но не се задълбочих в този проблем. Батерията пада доста бързо, но този недостатък го реших със зарядно за кола. И фабричните му мелодии за звънене ми се струват тихички (дори звуците да са докрай:)). При дълга работа с него се загрява повечко.
Препоръчвам ти ако имаш възможност да разгледаш и него, и другите телефони , които си харесал.

Потърси и информация в гугъл (например: http://www.all4android.com/forum/showth ... 0%B8%D1%8F)
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
На Сензацията сега като му сложих IceCream Sandwich-а излетя просто. И батерията си ми държи по 2 дена без проблеми.
- ivokomandos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D 2004г.
- Мечтае да кара: M5
Колега от година и половина ползвам desire hd и съм много доволен от него нямам никакви оплаквания . Като се замисля немога да му намеря косур. Няма игра която да не му върви , ще получи ъпдейт 4.0 ics. От няколко дни ползвам и evo 3d той е още по добър ако можеш да дадеш 599 лв.
BMW E36 318 93;BMW E36 328i 97; BMW E60 530D 2004; HONDA HORNET CB600F 2008
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Това са глупости за Сензацията... Телефона е много добър... Моя го ползвам от близо година и е супер грам забележка нямам към него... Дизайр ХД съм го ползвал малко и няма нищо общо със Сензацията...
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3