Може би не живеем чак толкова лошо в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Re: Може би не живеем чак толкова лошо в България

Мнение от overclock » 19 Мар 2012, 22:19

ukelichko написа:
Jordana написа:Пак ли почнаха тия извратените въпроси ? Не разбрахте ли че която и държава да хванете по света винаги ще се намерят недоволни от нещо и ще ви обяснят как те са мноо зле и еди къде си видиш ли било супер дупер голям кеф.А конкретно по темата българина е крайно време да си седне на Д-то да почне да работи и да не се ослушва само къде ще излезе някоя далавера че и той да се включи.По тая логика кой къде иска да живее англичаните трябва да са най прецакания народ щото са населили половината свят и нещат да живеят на острова и тва си е :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

.......... Според мен трябва да си променим мисленето и останлото само ще се нареди.

:bchug: именно
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 19 Мар 2012, 22:38

Руснаците като цяло са много прост народ. Само вижте как си избраха Путин отново. Ако сте имали допир до тях ще разберете за какво изкривено разбиране на живота имат. Все пак да не забравяме, че при тях комунизмът е от доста повече време отколкото в други държави. А пък за да разберете дали е хубаво в България, вижте процента на положителни мнения за страната и отрицателните, вижте и за някоя друга държава, която ви интересува.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 19 Мар 2012, 22:38

ivan1590 написа:Определено съм радостен, че има и по зле от нас.

:mhihi: Ааааа , има има http://sierra-leone.stranite.com/ тук сме си в рая направо :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Мар 2012, 23:53

Мордехай написа:Руснаците като цяло са много прост народ. Само вижте как си избраха Путин отново. Ако сте имали допир до тях ще разберете за какво изкривено разбиране на живота имат. Все пак да не забравяме, че при тях комунизмът е от доста повече време отколкото в други държави. А пък за да разберете дали е хубаво в България, вижте процента на положителни мнения за страната и отрицателните, вижте и за някоя друга държава, която ви интересува.

Еми прости са руснаците ама я кажи нещо за Русия неправилно и се наежват като оси.Докато ние сме като бити педераси навънка мълчим и мънкаме .Русия продава нефт газ и ток на цяла европа а на другата половина от света оръжие така е било преди 50 години и няма изгледи следващите 50 да не е така .Затова няма какво да ги мислим руснаците ами да си оправим собствената къщичка това е най разумното за България
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 20 Мар 2012, 1:45

Оправяш си собствената къщичка, продаваш я на руснака и скачаш в М-ката :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 20 Мар 2012, 9:55

Dani chka chka написа:Не знам какво си прочел и с какви впечатления си останал , но въобще не си мисли ,че руснаците живеят зле :nono: Това,че цените тук са по ниски заради по ниския стандарт на живот , не значи че там са зле нямат пари и т.н.т.. там е по скъпо само , защото стандарта на живот е по висок .. А за Българската полиция .. много се бъркате и руснаците и ти ; ) Професионалисти в коя област ?! В област подкупи ли :mhihi: Брех ,брех .. Тия руснаци след 2 месеца живот в България , ще видиш как в същия сайт ще плъзнат теми "Откраднаха и покъщнината на Руснаците в България" :mhihi: :mhihi:

Ти била ли си в Русия? В някой друг град освен Москва и С. Петербург?
Средната работна заплата в Русия е $700, което са има няма 1 000 лв.
Жена на 25 години, с висше образование, "работи в офис", не е магазинерка или шивачка, взима 45 000 рубли заплата (около 2300 лв.) - това е в Москва. Като излезем на вечеря в нормално заведение и не можем да направим сметка по-малко от 3 000 рубли (150 лв.)
Да не говорим ако трябва да се напиеш вътре в дискотеката, а не на улицата с водка и после да влезеш :mhihi:

Не случайно Москва е оглавявала класацията за най-скъп град в света няколко пъти, и никога за най-добър град за живеене :winky:

Малките градчета и селца няма да ги коментирам - трагедията е пълна...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 20 Мар 2012, 10:38

ukelichko написа:
Jordana написа: A конкретно по темата българина е крайно време да си седне на Д-то да почне да работи и да не се ослушва само къде ще излезе някоя далавера че и той да се включи.

Който го мързи, не работи, гледа далаверки, но те не изпадат току така и си ходи мизерен и на него нещо не му е наред. Така е по всички бели държави и ние точно по това не се различаваме от тях. Според мен трябва да си променим мисленето и останлото само ще се нареди.

Тези двете мнения много ми допадат, има много голяма доза истина в тях... :yes:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Мар 2012, 11:04

Мордехай написа:Руснаците като цяло са много прост народ. Само вижте как си избраха Путин отново. Ако сте имали допир до тях ще разберете за какво изкривено разбиране на живота имат. Все пак да не забравяме, че при тях комунизмът е от доста повече време отколкото в други държави. А пък за да разберете дали е хубаво в България, вижте процента на положителни мнения за страната и отрицателните, вижте и за някоя друга държава, която ви интересува.

Само човек който не познава лично руснаци ,не е контактувал с руснаци може да изрази подобно ,ще го нарека "незряло" мнение,и това разбира се щото иначе ми допада твоето мислене по други теми.
И освен това избраха путин,защото това е единственият човек,който може да държи олигарси и разни там други,с огромни апетити към природните богатства,и само направи една елементарна сметка,пенсионерите там плащат само 10% от стойността на газа дето потребяват,имат много преференции...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 20 Мар 2012, 11:39

Е.Димитров написа:

Само човек който не познава лично руснаци ,не е контактувал с руснаци може да изрази подобно ,ще го нарека "незряло" мнение,и това разбира се щото иначе ми допада твоето мислене по други теми.
И освен това избраха путин,защото това е единственият човек,който може да държи олигарси и разни там други,с огромни апетити към природните богатства,и само направи една елементарна сметка,пенсионерите там плащат само 10% от стойността на газа дето потребяват,имат много преференции...

Хахаха... Как ги държи по-точно? Той е най-големия олигарх...
Абрамович се внася както трябва на Путин и си цъка с яхти, хеликоптери, насам-натам...
Березовски не се внася и затова сега е в Англия и не смее да мръдне от там... Няма вече ОРТ, няма Аерофлот...

Напълно съм съгласен с Мордехай; много са прости руснаците; обикновения човек му стига да има пари да се напие и толкова; обичайна гледка е сутрин в 7 да видиш в метрото да пият бира или водка - и не клошари и пропаднали, а 20-25 годишни младежи...

Сега не ми казвай, че и аз не познавам руснаците; достатъчно дълго работя с руснаци; достатъчно пъти съм бил там :winky:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Мар 2012, 11:58

drago_pavlov написа:
Е.Димитров написа:

Хахаха... Как ги държи по-точно? Той е най-големия олигарх...
Абрамович се внася както трябва на Путин и си цъка с яхти, хеликоптери, насам-натам...
Березовски не се внася и затова сега е в Англия и не смее да мръдне от там... Няма вече ОРТ, няма Аерофлот...

Напълно съм съгласен с Мордехай; много са прости руснаците; обикновения човек му стига да има пари да се напие и толкова; обичайна гледка е сутрин в 7 да видиш в метрото да пият бира или водка - и не клошари и пропаднали, а 20-25 годишни младежи...

Сега не ми казвай, че и аз не познавам руснаците; достатъчно дълго работя с руснаци; достатъчно пъти съм бил там :winky:

Именно,путин е най-големият олигарх,и за това не пуска други да са големи,освен това ,другите служат на чужди интереси,докато путин,между неговите си лични,е контра на чуждите интереси.
И да,по-добре сме от тях,ма много по-добре,само като видиш колко добре живеем,какви огромни заплати получаваме и колко ни е горивото в сравнение с русия,да не говоря за всички стоки...btw,ти що работиш с тая "измет" руснаците?,я ги зарежи тея непрокопсали пияници....щото ако знаят какво им е мнението ти за тях...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 20 Мар 2012, 12:42

Е.Димитров написа:И да,по-добре сме от тях,ма много по-добре,само като видиш колко добре живеем,какви огромни заплати получаваме и колко ни е горивото в сравнение с русия,да не говоря за всички стоки...btw,ти що работиш с тая "измет" руснаците?,я ги зарежи тея непрокопсали пияници....щото ако знаят какво им е мнението ти за тях...

Еми не взимаме огромни заплати, но не са и толкова малки в сравнение с техните - 600 лв. средна за страната при нас, срещу 1000 средна при тях...
Като вземем предвид, че ние нямаме нищо, а те не си знаят газовите находища, мините, урана, горите и висички останали природни блага... Обаче всичките кинти отиват в определени хора с по няколко десетки милиарда... Населението мизерства и се кефи на Абрамович, че е купил Челси... Не съм казал, че са измет, просто са прости - прекланят се пред олигарсите, а не осъзнават че заради тях мизерстват...
Същата работа беше и тук преди 10-15 години с мутрите - всякакви малоумници боготворяха Жоро Илиев, че е направил Ботев шампион, а не си и помисляха на колко човека е счупил краката, ръцете, ребрата...

И стига с това гориво, че ми писна вече... Само горивото и цигарите са им по-евтини; всичко друго е в пъти по-скъпо. Мога да ти давам примери до другата седмица :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 20 Мар 2012, 13:08

Е.Димитров написа:Именно,путин е най-големият олигарх,и за това не пуска други да са големи,освен това ,другите служат на чужди интереси,докато путин,между неговите си лични,е контра на чуждите интереси.
И да,по-добре сме от тях,ма много по-добре,само като видиш колко добре живеем,какви огромни заплати получаваме и колко ни е горивото в сравнение с русия,да не говоря за всички стоки...btw,ти що работиш с тая "измет" руснаците?,я ги зарежи тея непрокопсали пияници....щото ако знаят какво им е мнението ти за тях...

Те бедняците и гладните управляваха 75 години в Русия та май и на търпеливия руски мужик му писна тая утопия.Та Путин ако не е друг ще е ама няма да е от тия дето живеят в комуналка карат самарка и пият от сутрин до другата сутрин
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 20 Мар 2012, 13:18

Все си мисля, че ги познавам горе-долу руснаците - ходил съм двайсетина пъти там и съм имал престои от по седем-осем до десет дни. Минавал съм от долу до горе и обратно. Излизал съм дори през Вибург за Финландия. Единствените хора, които ми харесаха там са петербургчани - просто имат малко по-европейско мислене. Да си кажа, че смятам българите също за много просто племе, но има и по-прости. Това са руснаците, украинците и другите няма да ги споменавам. За пиенето изобщо няма да говоря. Начина им на мислене просто е идиотски. Освен това също като българите не си държат на думата и лъжат страшно много. Както и в България, така и там има много свестни хора, но са страшно малко. Понеже когато съм бил там винаги е трябвало да си вадя някакви тъпи разрешения за да мога да се разхождам из Москва, все ми е било притеснено, но силно впечатление ми направиха комунистическите им символи, картини и лозунги в метрото. И най-вече това, че някои от тях бяха съвременни, а не от миналото. Кой каквото и да казва, при тях си е още комунизъм и няма да се учудя ако започнат пак с техните пропаганди за война със САЩ или подобни глупости. Те винаги са мразели американците, изпитват някакво силно чувство, че са по-велики и искат да си мерят пишките.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 20 Мар 2012, 14:37

Е така е мерят си пишките ама има кво да мерят .Русия е нй голямата страна в света ...половината от сушата на планетата е РУСИЯ !!!! Тва е страна с неограничен ресурс от горива полезни изкопаеми и жива сила .Та затова открай време са трън в задника на американците.Тука не става въпрос за комунизъм капитализъм демокрация или диктатура...става въпрос за много пари ама за страшно много пари които едните губят ако не устискат на напъна.Та само преди стотина години и Аляска е била част от Русия в геополитически план няма как да не се цакат един друг щото и двете държави водят типично имперска политика за сфери на влияние.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 20 Мар 2012, 15:03

Това ми припомни как преди трийсетина години си говорехме, че Съветския съюз е най-голям и понеже е по-голям от Америка ще победи. И като играехме на държави, когато някой избереше САЩ го гледахме лошо. Много ресурс, много сила, малко мозък. Добре, че не станахме Задунайская губерния.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата