Въпрос за каско?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Въпрос за каско?
Здравейте,
Имам каско към Булинс на 4 вноски през брокер и днес открих щета към Е46-цата ми (някакъв автомобил, с теглич или нещо подобно ми беше натиснал бронята на паркинга) та ще ходя в понеделник да си оправям нещата. Въпросът ми е следният - платил съм 3 от 4те вноски и знам, че за да ми покрият щетата трябва да си платя последната вноска, но към кого трябва да си я платя - дали мога директно в централата на Булинс в Бояна като попълвам нещата да им я дам и да свърша всичко на едно място или трябва да прескоча първо до брокера си, за да я платя там и тогава да ходя до Булинс за щетата?
Тъкмо си мислех, че ще мина една година без щета и се случи
и се надявам да нямам много мъки със застрахователите.
Имам каско към Булинс на 4 вноски през брокер и днес открих щета към Е46-цата ми (някакъв автомобил, с теглич или нещо подобно ми беше натиснал бронята на паркинга) та ще ходя в понеделник да си оправям нещата. Въпросът ми е следният - платил съм 3 от 4те вноски и знам, че за да ми покрият щетата трябва да си платя последната вноска, но към кого трябва да си я платя - дали мога директно в централата на Булинс в Бояна като попълвам нещата да им я дам и да свърша всичко на едно място или трябва да прескоча първо до брокера си, за да я платя там и тогава да ходя до Булинс за щетата?
Тъкмо си мислех, че ще мина една година без щета и се случи

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Въпрос за каско?
Mожеш директно в офиса им, не е задължително да минаваш през брокера.
А иначе успех точно с тея олигофрени от булинс.

- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Брокерът ще си получи ли комисионната ако все пак платя през булинс офиса последната вноска? Иначе определено ще в по-лесно ако си платя там, че иначе голямо разкарване.
Дано да няма проблеми в понеделник наистина, че ми е писнало от тях, но те май всички са едни и същи.
Дано да няма проблеми в понеделник наистина, че ми е писнало от тях, но те май всички са едни и същи.
Flipz написа:Брокерът ще си получи ли комисионната ако все пак платя през булинс офиса последната вноска?
Да
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
xpl0d написа:Mожеш директно в офиса им, не е задължително да минаваш през брокера.
Както е казал колегата,успех с тях,защото до колкото знам точно те не плащат щети на паркинг.Ако все пак се "минат" и решат да ти платят,най-вероятно ще си приспаднат последната ти вноска,така,че не бързай да я плащаш

- Flipz
- младши ентусиаст
-
Оправих всичко с Булинс, не създадоха никакви проблеми.
Иначе вноската си я платих, но тя за късмет беше за началото на април, така че с или без щета и идваше времето...сега ще видя как ще се справят в сервиза, препоръчаха ми СИОН ТД, дано наистина са добри както ги описват.
Иначе вноската си я платих, но тя за късмет беше за началото на април, така че с или без щета и идваше времето...сега ще видя как ще се справят в сервиза, препоръчаха ми СИОН ТД, дано наистина са добри както ги описват.
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
А кой ги описа,че са добри?
- Flipz
- младши ентусиаст
-
Ами гледах теми за това в този форум и още няколко БГ авто форуми. Като цяло от "доверените" сервизи на Бул Инс този го водят най-свесния...аз съм пробвал Тандер преди година и ми осраха колата адски много...
9 мнения
• Страница 1 от 1