Има ли шофьори без ПТП-та ?
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Има ли шофьори без ПТП-та ?
Имам само едно ПТП, ама то беше леко чукване отзад от някакво Vito и даже не викахме КАТ. Иначе имам актове два броя (за две години откакто имам книжка и карам всеки ден по най-малко 50 км) - и двата за страшни тъпотии: неспазване на този знак и втория е за "без колан". Умишлено е в кавички, понеже полицаите се заядоха и ми писаха акта докато бях с колан.
На който го разкажа, никой не вярва - е, вярно е. 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
от както имам книжка, имам към 150 000 км и слава Богу нито едно птп. На 2 пъти щеше да стане сакатлък, но овладях ситуацията и всичко мина без поражения.
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
(bubsa) написа:eraziel написа:(bubsa) написа:Има...такива на които книжките има хващат прах или карат много малко и предимно извънградско.
Добре.
От колко време и по колко караш на ден?
Не е казано,че няма изключения
Абе успява се и с доста каране в София и извънградско, но и задължително има кихане когато трябва

Аз направих 6 години без акт, но с "почерпки" за телефони, колани и един знак

Иначе по темата имам едно отнесено едно дърво и едно фордче.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Amatior4o написа:(bubsa) написа:eraziel написа:(bubsa) написа:Има...такива на които книжките има хващат прах или карат много малко и предимно извънградско.
Добре.
От колко време и по колко караш на ден?
Не е казано,че няма изключения
Абе успява се и с доста каране в София и извънградско, но и задължително има кихане когато трябва![]()
Аз направих 6 години без акт, но с "почерпки" за телефони, колани и един знак
Иначе по темата имам едно отнесено едно дърво и едно фордче.
Не говориме за актове,а за ПТП-а(пребиха ме та ме потрошиха)

Аз имам едно по моя вина(според полицайте,защото другия участник беше шапкар),3 коли съм ги удрял нарочно и 2 пъти са се удряли в мен

А актовете не ги броя отдавна

Само да кажа,че през последните 10 години карам по 250-500км на ден минимум 5 дни в седмицата...пълно е с олигофрени

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Имам си и аз... 1-2, по-сериозното с 36-цата...
Логично погледнато би трябвало ПТП-тата да са повече при шофьорите, каращи по много километри. И много години. Разбира се има някакво значение колко внимателно и адекватно шофираш, умееш ли да преценяваш ситуацията и да мислиш малко напред. От известно време си мисля обаче, че всичко си е чист КЪСМЕТ...

Логично погледнато би трябвало ПТП-тата да са повече при шофьорите, каращи по много километри. И много години. Разбира се има някакво значение колко внимателно и адекватно шофираш, умееш ли да преценяваш ситуацията и да мислиш малко напред. От известно време си мисля обаче, че всичко си е чист КЪСМЕТ...

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
имам 2 сгънати шофьорски калника (в ограда и мантинела) от блеене единия път другия щото се мъчих да кача заледен мост с летни гуми.
два пъти са ме удряли олигофрени на заден ход щото не гледат в огледалото. разни забърсани огледала, но само одраскано без нищо счупено и ей такива глупости. май и един път подрпрях теглича на един в задръстване и си щамповах номера. естествено има и други ситуации, в които съм се разминавал, на косъм от сакатлъка, повечето не по моя вина. нищо особено като цяло, въпреки това съм доста предпазлив, щото съм имал разни леки инциденти като съм се возил при други хора.
два пъти са ме удряли олигофрени на заден ход щото не гледат в огледалото. разни забърсани огледала, но само одраскано без нищо счупено и ей такива глупости. май и един път подрпрях теглича на един в задръстване и си щамповах номера. естествено има и други ситуации, в които съм се разминавал, на косъм от сакатлъка, повечето не по моя вина. нищо особено като цяло, въпреки това съм доста предпазлив, щото съм имал разни леки инциденти като съм се возил при други хора.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
За година и малко като активен шофьор нямам глоби, но имам едно ПТП по моя вина, за щастие невключващо други участници в движението.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Apassionata написа:Имам си и аз... 1-2, по-сериозното с 36-цата...
Логично погледнато би трябвало ПТП-тата да са повече при шофьорите, каращи по много километри. И много години. Разбира се има някакво значение колко внимателно и адекватно шофираш, умееш ли да преценяваш ситуацията и да мислиш малко напред. От известно време си мисля обаче, че всичко си е чист КЪСМЕТ...![]()
![]()
Колкото и да внимаваш се намира някой олигофрен!Последно преди месец бях спрял до задницата на трамвая и чакам хората да се качат и една овцЪ ми спря във вратата.Тя караше по линиите(демек успоредно с мен) как го направи съм изумен и досега

пс Това съм го пропуснал в горния си пост.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Нямам документирано ПТП причинено от мен.
Не претендирам, че карам много. Средно 20к км на година, предимно градско.
"Златен" талон нямам, нарушител съм.
Не претендирам, че карам много. Средно 20к км на година, предимно градско.
"Златен" талон нямам, нарушител съм.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Карам от 10-на години. ПТП-та нямам, актове нямам от около 3-4 години. Движа се предимно извънградско и то по доста.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
5 години нямам птп-та и актове.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
PREDATOR_318is написа:zBoost написа:епа има
+1
++
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
От 8 години съм шофьор,имам един акт на първата година за влизане в забранена улица,ПТП-та нямам и на двете коли които съм карал,километри иначе доста,единственото което мога да нарека ПТП е тая зима с 30-ката на един завой ми се удари гумата в бордюра-знаете защо,ама според смисъла ПТП,това не е такова!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
за 3 години като изключим някви подпирания едно ПТП, с 50-60 в малко глиганче, над 100на кила беше, познайте кой спечели
стана и си замина като пич

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3