уретанов буфер
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
уретанов буфер
Днес получих един спам и се загледах.
Някой има ли е допир с тези или подобни продукти ?
Що ми се струва, че не е нещо сериозно ....
Някой има ли е допир с тези или подобни продукти ?
Що ми се струва, че не е нещо сериозно ....
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Re: уретанов буфер
като гледам тея красавици, за съжаление от китайски произход....и се отказвам на секундата, все пак ако някой им намери телефоните да казва 

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
kraininski написа:като гледам тея красавици, за съжаление от китайски произход....и се отказвам на секундата, все пак ако някой им намери телефоните да казва
Правиш ли разлика между Китайки, Японки, Корейки, Виетнамки? Или щом очите са дръпнати, значи са Китайки. За тоя продукт пише, че е произведен в Корея, ама и аз за сефте чувам за такова нещо. Получих същия спам и ми е интересно дали някой е имал допир до такова животно?

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
преди време бях чул, че за по-нов vw 2008+ или jetta
имат нещо подобно сложено на пружините
Като го гледам, звучи интересно. 140лв. за 4 броя не е чак толкова много, лошото че още май никой поглед в/у тях.
Возията променя ли се, дуракоустойчиви и т.н.
имат нещо подобно сложено на пружините
Като го гледам, звучи интересно. 140лв. за 4 броя не е чак толкова много, лошото че още май никой поглед в/у тях.
Возията променя ли се, дуракоустойчиви и т.н.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Във Варна ще е тотален хит, ще се продават като топъл ляб 

В Ютуб има едно клипче, което представя начина на действие на този буфер, но специално аз като го гледам и ако т'ва е презентацията на тоя продукт, то ми изглежда по-скоро забавно смешно, отколкото ефективно
Тук

Тук
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Е46 М3 CSL има подобни буфери, които се слагат като караш на писта - силно подобрява стабилността, но пък колата става адски некомфортна. Това може би не е лошо нещо - лично мнение.
Si non confectus, non reficiat.
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Едно време слагаха подобни гумени плънки между витките на пружините на Ладите и Москвичите за да могат да носят повече.Та освен да станат като дърво,нищо друго не може да се случи.За стабилността ефект може и да се получи,обаче за комфорта,трябва да си малоумник нямащ и понятие от коли,за да повярваш,че колата ще вози комфортно.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
peters75 написа:...За стабилността ефект може и да се получи,обаче за комфорта,трябва да си малоумник нямащ и понятие от коли,за да повярваш,че колата ще вози комфортно.
За нещастие заблудени дето ще се вържат има много... Но пък може да се окаже бързо и евтино решение за малко каране на писта- слагаш, получаваш нещо подобно на къси пружини и малко повече стабилност (евентуално де), после ги сваляш и си имаш нормалното окачване и возене...
- Zagy
- нафтения
-
ms написа:peters75 написа:...За стабилността ефект може и да се получи,обаче за комфорта,трябва да си малоумник нямащ и понятие от коли,за да повярваш,че колата ще вози комфортно.
За нещастие заблудени дето ще се вържат има много... Но пък може да се окаже бързо и евтино решение за малко каране на писта- слагаш, получаваш нещо подобно на къси пружини и малко повече стабилност (евентуално де), после ги сваляш и си имаш нормалното окачване и возене...
Това принципно им е била началната идея на тия тампони... но явно са решили, че може и са всекидневно каране да стават

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
krisu написа:kraininski написа:като гледам тея красавици, за съжаление от китайски произход....и се отказвам на секундата, все пак ако някой им намери телефоните да казва
Правиш ли разлика между Китайки, Японки, Корейки, Виетнамки? Или щом очите са дръпнати, значи са Китайки. За тоя продукт пише, че е произведен в Корея, ама и аз за сефте чувам за такова нещо. Получих същия спам и ми е интересно дали някой е имал допир до такова животно?
аз виждам че са свежи, пък ти се занимавай с произхода и народо-психологията им

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Като комфорт предполагам, че ще е по-зле, но бих си сложил, ако наистина намалява накланянето в завоите. Ще чакам отзиви, ако някой ги пробва.
- Zagy
- нафтения
-
Предполагам, че за стрийт употреба ще е доста зле.... но не пречи някой да го пробва де 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2