Как се борите с безсънието ?
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Как се борите с безсънието ?
От около 20 дена не мога да спя нормално . Лягам с в 3-4 вечерта и ставам към един на обяд . Колкото и да се мъча да заспя не ми се получава , отделно се събуждам поне 2-3 пъти вечерта . Като изляза някъде се чувствам като зомби . Едвам ходя , изморен съм , вие ми е свят , дезорентирън съм , не мога да се концентриръм и още куп гадости . Дори не смея да карам колата тъй като ме е страх да не направя някоя беля . Купих си някакви капки за очи днес и има промяна , вече не ми се вие свят и не съм дезорентиран но другите симптоми си останаха . Сори ако обръщам форума на БГ-мама ама на някой случвало ли му се е нещо подобно и кой е най добрия начин да се борим с безсънието ?

Re: Как се борите с безсънието ?
човек не спи като не е уморен.
хвани потренирай малко, яж малко, пии повече вода и ще се вкараш в релси
ако и това не става... гола жена до тебе в леглото е рецепта за хубав сън (после)
ако и това не става... гола жена до тебе в леглото е рецепта за хубав сън (после)

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Никой не мое ма връне на селу!
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Аз лично много трудно заспивам,затова си изградих навик да се приспивам със слушалки и музичка,но за това будене няма лек,при мен когато нещо ме тревожи и ми се случва да се будя и да го умувам цяла нощ.Както казаха колегите преди мен,почни да тренираш,да си изразходваш енергията.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
http://www.silabg.com/bg/6654-SCITEC-ZMA-60-Caps-.html На мен това ми помага поне да не се събуждам. Хапчетата подпомагащи заспиване се пият по схеми и привикваш към тях, затова ги избягвам, съветвам те и ти. Просто ще дойде един момент, в който и с хапчетата няма да можеш, ако ти е сериозен проблема. Все пак може да се консултираш с лекар. Може и 1 хапче ZMA да ти действа достатъчно, пробвай. Аз ги пия от няколко месеца вече, 3-4 кутийки изпих. Доволен съм. Разни хомеопатични при мен не действат.

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
alx написа:човек не спи като не е уморен.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Колега, не си само ти така, аз съм със същия режим, като твоя. Улежали сме се зимата, както каза един колега по-горе, трябва да се изразходва повече енергия и здравият сън ще е на лице 

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
Отдели 1 час за 10тина обиколки на някой стадион и постепенно вдигай броя им. 
Или поне аз така правя като имам такива "проблеми"?
въпреки, че през ноща винаги може да се забъркаш с нещо и съня да изчезне

Или поне аз така правя като имам такива "проблеми"?
въпреки, че през ноща винаги може да се забъркаш с нещо и съня да изчезне

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
че как така ставаш на обяд,ти на работа не ходиш ли?
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Докато си бях в Силистра ходех да тичам по стъпалата към крепостта и после на успоредките горе леко се разкършвах, това ако си в БГ.
В Лондон още не съм ходил, но все ще измислиш някакви стъпала да си търчиш по тях докато започнеш да си застъпваш езика.
С една дума физическа умора му е майката. Особено, ако през деня се натоварваш много психически или емоционално.
В Лондон още не съм ходил, но все ще измислиш някакви стъпала да си търчиш по тях докато започнеш да си застъпваш езика.
С една дума физическа умора му е майката. Особено, ако през деня се натоварваш много психически или емоционално.
- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
Това с физическата умора,аз лично не съм съгласен.
Първо работата ми е такава,че се натоварвам доволно много.
Второ три пъти седмично ходя и на фитнес,което ме натоварва още повече(физически) и вечер си лягам най рано в 2 а ставам всяка сутрин най късно в 6,30
Ходих на лекар и от там ми казаха,че докато не спра да се притеснявам за нещата от ежедневието си няма да мога да спя.
Моя съвет към колегата е просто да гледа по позитивно на живота и да ме се притеснява толкова за това което се случва покрай него.
Първо работата ми е такава,че се натоварвам доволно много.
Второ три пъти седмично ходя и на фитнес,което ме натоварва още повече(физически) и вечер си лягам най рано в 2 а ставам всяка сутрин най късно в 6,30
Ходих на лекар и от там ми казаха,че докато не спра да се притеснявам за нещата от ежедневието си няма да мога да спя.
Моя съвет към колегата е просто да гледа по позитивно на живота и да ме се притеснява толкова за това което се случва покрай него.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Влезнал си в омагьосан кръг , опитай да излезеш от него като започнеш да се събуждаш към 7-8 часа сутринта... после не те знам какво ще правиш , но никаква дремка следобед даже и 20 мин. е фатално и вечерята лека , не трябва да ти е тежко преди лягане 

Значи има го и това, че не бива да прекарваш много време в стаята, в която спиш. Не знам какво ти е ежедневието, но гледай да влизаш в тая стая малко преди да си легнеш. Ако пък живееш в студио, поне гледай да прекарваш повече време далеч от леглото.
Към колегата над мен - щом ходиш на фитнес, възможно е да е страничен ефект от някоя от добавките. НА мен лично креатинът ми причинява безсъние.
И пак към автора - пробвай да лежиш продължително време по гръб, не на страна. Знам, че не е препоръчително така да се спи, но аз лично така по-бързо се отпускам.
Хаповете за сън са заобикаляне на проблема, не решение
Към колегата над мен - щом ходиш на фитнес, възможно е да е страничен ефект от някоя от добавките. НА мен лично креатинът ми причинява безсъние.
И пак към автора - пробвай да лежиш продължително време по гръб, не на страна. Знам, че не е препоръчително така да се спи, но аз лично така по-бързо се отпускам.
Хаповете за сън са заобикаляне на проблема, не решение

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2