новият вайпър
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: новият вайпър
той, че е бърз едва ли някой се съмнява. интересно ми е как ще е интериора. очаквам голяма крачка напред 
тука се вижда изцяло LCD табло, както и голям дисплей за навигация и волан с един милион излишни копчета, естествено тва е набутано в стария интериор, но дава някаква представа...

тука се вижда изцяло LCD табло, както и голям дисплей за навигация и волан с един милион излишни копчета, естествено тва е набутано в стария интериор, но дава някаква представа...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Еее Вайпъра си е голяма машина и истински супер спортист, а не като разни SLS-и и R8ци.... на Вайпъра и дизайн и всичко си е му зверско...... Другите да му мислят, а не БМВ.... вие тия БМВта ги сравнявате със всичко - с Нисан. с Бугати, с Ауди, с Фиат..... и в крайна сметка какво излиза, че за да се угоди на всички форумни разбирачи БМВ трябва да произвеждат двигатели от 800кубика до 9000кубика.....
Колкото за Z8 -това е всичко друго, но не и суперавтомобил
Той е имал и ограничено производство така че... за какви продажби и т.н. спорите не знам
Единствения суперавтомобил на БМВ е М1!!! Това, че вие тук го приемате за такъв си е ваш проблем 
Колкото за Z8 -това е всичко друго, но не и суперавтомобил

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Във фаровете ми мяза на GT-R 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
е това са рисунки на някой си, а не официални снимки- така определено не ми харесва...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
randity написа:Във фаровете ми мяза на GT-R
Щот е поредната зглобка в час по информатика - капак и фарове на ГТ-Р , тъпия таван на стария вайпър , решетка от други модели на додж ....
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
няма нищо по хубаво на света от италиянски дизайн куплиран с американско желязо(и то какво 8.4л+) под капака.
. Струва ми се,че с излизането на новия вайпър пазара буквално ще гръмне...

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3