Странно телефонно обаждане

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Странно телефонно обаждане

Мнение от Мишел » 22 Мар 2012, 15:49

И ти изслуша за целия този "бизнес" по телефона? :shock: Като ти дойде сметката ще разбереш защо теб са избрали :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 22 Мар 2012, 17:33

Мишел написа:И ти изслуша за целия този "бизнес" по телефона? :shock: Като ти дойде сметката ще разбереш защо теб са избрали :mhihi:

Чак пък толкова... Едва ли някой ще си изгуби 3-4 дни да събере цялата информация за мен, че да ме набута с 20-30 лв. телефон...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 22 Мар 2012, 17:36

drago_pavlov написа:
Мишел написа:И ти изслуша за целия този "бизнес" по телефона? :shock: Като ти дойде сметката ще разбереш защо теб са избрали :mhihi:

Чак пък толкова... Едва ли някой ще си изгуби 3-4 дни да събере цялата информация за мен, че да ме набута с 20-30 лв. телефон...

с дни са те разработвали 100%... пахахахах...

честно, не знам дали да се смея или да плача, как е възможно да има толкова наивни хора... :kuku:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 22 Мар 2012, 19:03

drago_pavlov написа:... Едва ли някой ще си изгуби 3-4 дни да събере цялата информация за мен, че да ме набута с 20-30 лв. телефон...

Има-няма 5мин. отнема събирането на инфо- туй чудо сурат тефтера е много удобно за такива неща ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 22 Мар 2012, 19:22

Projektzwo написа:с дни са те разработвали 100%... пахахахах...

честно, не знам дали да се смея или да плача, как е възможно да има толкова наивни хора... :kuku:

Айде като си толкова отворен да ти дам име и фамилия на човек, и след половин час да ми дадеш всичката тази информация, става ли?
Ей големи хакери се извъдихте...

ms написа:Има-няма 5мин. отнема събирането на инфо- туй чудо сурат тефтера е много удобно за такива неща ;)

Няма как от ФБ да разберат къде работя, че и на каква позиция съм...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 22 Мар 2012, 19:27

drago_pavlov написа:Няма как от ФБ да разберат къде работя, че и на каква позиция съм...

А дано е така, ама надали...
Жокер 1- има ли те тагнат по снимки от фирмени събития или просто запиване с колеги :?:

Бедна ти е фантазията колко инфо може да се събере от суратя за кратко време...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 22 Мар 2012, 19:33

ms написа:
drago_pavlov написа:Няма как от ФБ да разберат къде работя, че и на каква позиция съм...

А дано е така, ама надали...
Жокер 1- има ли те тагнат по снимки от фирмени събития или просто запиване с колеги :?:

Бедна ти е фантазията колко инфо може да се събере от суратя за кратко време...

Нямам нито един колега във ФБ (даже май не знаят, че имам :mhihi: ), понеже такива простотии качват приятелите ми от близкото и далечното минало, че ще ме изгонят от работа... :mhihi:

Но и при този вариант, ще разберат къде работя; той обаче ми каза на каква позиция съм даже... Такава информация не можеш да я набавиш само от едно място; трябва си ровене...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 22 Мар 2012, 19:58

drago_pavlov написа:
Но и при този вариант, ще разберат къде работя; той обаче ми каза на каква позиция съм даже... Такава информация не можеш да я набавиш само от едно място; трябва си ровене...

А да бе :mhihi: сам си го написал:

drago_pavlov написа: Всичката тази информация може да я получи от моя визитка

Ся че са го изиграли, че не знаят мейла... ми те ако го знаеха нали ти щеше да се сетиш, че ти имат визитка ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 22 Мар 2012, 20:35

Е ако всики знаехме как се събира информация и как се правят далаверите с балъци, сега да не ми се е налагало да ходя на работа и щях да пиша от яхтата си. Сигурно има начин за събиране на информация, сигурно и доста балъци се хващат, щом хората се набутват за телефон. ALX е прав, точно до вас са опрели да ви търсят за инвеститори.
Последна промяна ukelichko на 23 Мар 2012, 0:22, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 22 Мар 2012, 23:25

ок а дотук някога участвал ли си в управлението на фирма, смисъл акционер управител, собственик и тнт....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 23 Мар 2012, 8:28

Coulthard написа:ок а дотук някога участвал ли си в управлението на фирма, смисъл акционер управител, собственик и тнт....

Все още не :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 23 Мар 2012, 11:26

еми ок да ти пратят мейл и тнт, само да ти кажа във Варна имам един познат дето сега ще му се завие свят като му мине делото - та пича работеше в хипермаркет като продавач-консултант и пряко отговорен за пускане на потребителски кредити към една фирма, та направили са му оферта преди време да му платят по 2лв. на всяко копие на договор което може да направи :) момчето си докарвало по 400-500лв. на месец, че и свои приятели от други магазини се е опитвал да вкара в играта, сещаш ли се.... :) в тия договори има и от на мама млякото инфо
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 23 Мар 2012, 12:07

Ето го и мейла:

Dear Mr. Pavlov,
Thank you for taking the time to speak with our representative. As discussed, please find the attached information regarding our firm MTC Global Group and our top 5 S&P 500 picks for 2012.
The document is in Adobe PDF format. If you do not have Adobe Reader you may download it at http://get.adobe.com/reader.
We hope you find our information useful as well as educational. As discussed, if an opportunity arises that warrants your attention, a portfolio manager will be in touch.
Best Regards,

И линк от първа страница на гугъл:
http://www.fi.se/Folder-EN/Startpage/Co ... bal-Group/

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мисля че темата приключи. Който има намерения да инвестира и си е избрал за консултант MTC Global Group да внимава :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата