Ладичката за скрап - дали?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Ладичката за скрап - дали?

Мнение от bat_gosho » 23 Мар 2012, 16:35

Привет,старшият е решил да дава ладичката за скрап,че не му се занимава с нея вече,пък на цигани не му се дава,та се чудиме струва ли си да се дава за скрап и въобще колко кинти горе долу дават?Колата е Лада 1500.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Re: Ладичката за скрап - дали?

Мнение от vaykisss » 23 Мар 2012, 16:54

bat_gosho написа:Привет,старшият е решил да дава ладичката за скрап,че не му се занимава с нея вече,пък на цигани не му се дава,та се чудиме струва ли си да се дава за скрап и въобще колко кинти горе долу дават?Колата е Лада 1500.

аз преди 2 години дадох 1 компакт за 360лв помлян със 180км :driving: общо взето нямаше нищо здраво свалих салона,дебитомера,бензинова помпа,стартер и джанти то тва беше здравото от него :mhihi: на накви от Стара Загора с техен превоз ,иначе едни приятели преди месец дадоха голо купе за около 200лв от волво в40
общо взето всички си имат таблици за колите пиши в гугъл изкупуване на черни метали и звъни на няколко пункта да сравниш цените :yes:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 23 Мар 2012, 17:27

Е на циганите ще не иска да я дава? Във всички случаи ще ѝ вземе повече пари, отколкото ако я даде за скрап.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 23 Мар 2012, 17:41

Ако е читава някой може да прояви интерес. Дай повече информация, търсят се такива коли.
only rear wheel drive

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bat_gosho » 23 Мар 2012, 17:48

xpl0d написа:Е на циганите ще не иска да я дава? Във всички случаи ще ѝ вземе повече пари, отколкото ако я даде за скрап.

Предполагам защото има сантиментална стойност,купена е чисто нова от неговия баща преди доста години и до ден днешен се кара,никога не е помирисвала газ,само в гараж е стояла.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 23 Мар 2012, 17:51

bat_gosho написа:
xpl0d написа:Е на циганите ще не иска да я дава? Във всички случаи ще ѝ вземе повече пари, отколкото ако я даде за скрап.

Предполагам защото има сантиментална стойност,купена е чисто нова от неговия баща преди доста години и до ден днешен се кара,никога не е помирисвала газ,само в гараж е стояла.

Е на скрап по-ли е добре? Да я намачкат.
Изображение

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 23 Мар 2012, 18:01

Ако това са само варянтите по добре скап.
В моя квартал има циганска махала и с повечето ги познавам ( голяма хвалба) таа един циганин докопа много запазена лада 1500 , гаражна и на много ама много малко км ,на задните седалки беше с найлони , сигурно не са с тези които е излязла от завода но бяха така сложени . Колата нямаше никакви забележки както от вън така и от вътре , както и да е.
След 2 месеца видях колата едвам я познах натисната на 2- 3 места ,кара се на ръчка вътре имаше лопати и желязо за НАДИН , :banghead: .
Мисля да не споделям колко време изкара с един собственик и къде се озова след 4-5 собственика :nono:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bat_gosho » 23 Мар 2012, 18:04

Точно по тази причина на нашия не му се дава,защото е в малко градче с много цигани и да гледаш как я разсипват всеки ден...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vaykisss » 23 Мар 2012, 18:09

bat_gosho написа:Точно по тази причина на нашия не му се дава,защото е в малко градче с много цигани и да гледаш как я разсипват всеки ден...

пусни я в карс или мобиле ,ако е в движение някой може да я оцени ,смисъл да не е мангал :dunno: ,че няма да се кара като баща със сигурност няма ама на някой може да му влезе в употреба има рибари ,хора които се занимат със селско стопанство :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 23 Мар 2012, 18:42

vaykisss написа:
bat_gosho написа:Точно по тази причина на нашия не му се дава,защото е в малко градче с много цигани и да гледаш как я разсипват всеки ден...

пусни я в карс или мобиле ,ако е в движение някой може да я оцени ,смисъл да не е мангал :dunno: ,че няма да се кара като баща със сигурност няма ама на някой може да му влезе в употреба има рибари ,хора които се занимат със селско стопанство :yes:

е да ,ама колко ще му дадат за лада...Повече от 500лв трудно би й взел,все пак за около 7-800 лв има къде по-сигурни "Рибарски" автомобили Да я дава на скраб или да й купува гараж и след 20 години ще се продаде като антика :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vaykisss » 23 Мар 2012, 18:54

exotique написа:
vaykisss написа:

е да ,ама колко ще му дадат за лада...Повече от 500лв трудно би й взел,все пак за около 7-800 лв има къде по-сигурни "Рибарски" автомобили Да я дава на скраб или да й купува гараж и след 20 години ще се продаде като антика :bchug:
3730047o.jpg

на тая и търсят 2800лв :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 23 Мар 2012, 19:49

За ладичка не знам, ама за шкодичката 120 миналата година 450 кинта ми дадоха без пазарлъци - закарах я на ход, взех си номерата оставих я както си е и кой от къде е. Тъпото е, че на пункт за скраб или на продажба за тия соц. возила ти предлагат горе долу едни и същи кинти, питане му е майката.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 23 Мар 2012, 19:57

Аз съм си фен на ладите и ме гони носталгия по тези коли, та затова му разправям на колегата да пусне по-подробна информация и снимки, може и тук да и излезе късмета :D
only rear wheel drive

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 23 Мар 2012, 20:11

michev написа:Аз съм си фен на ладите и ме гони носталгия по тези коли, та затова му разправям на колегата да пусне по-подробна информация и снимки, може и тук да и излезе късмета :D

Ето колегата може да я купи дай ми малко снимки и инфо. :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vaykisss » 23 Мар 2012, 20:27

michev написа:Аз съм си фен на ладите и ме гони носталгия по тези коли, та затова му разправям на колегата да пусне по-подробна информация и снимки, може и тук да и излезе късмета :D

ми и мен ме радват(това,че са със задно),скоро имаше във форума едно клипче със лада 2104(комби-за тези които не знаят модификацийте наруските возила :mhihi: ),тоя пич така я въртеше на донъти,че ... :driving: ми се стори идеална за учебна за бъдещите дрифтъри ,пък и инвестицията е 400-500лв като я скапеш за джуката и към надин :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата