Нов протест срещу горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Re: Нов протест срещу горивата

Мнение от Yanko Petrov » 23 Мар 2012, 20:08

NikShtain написа:Гражданско сдружение "СИЛА" организира ....

На ти едно гражданско сдружение:

Авторът на бисерите по-долу е председателят :bowdown: на СДРУЖЕНИЕТО - Чавдар Здравков от Самоков. В началото на лятото 2011, когато доста хора се махнахме от сАюза, останалите си направиха събрание в Стара Загора. Текста е извадка от общия чат в скайп и лично съм бил свидетел, че не е подправен и е написан точно от Чавдар - председателя :bowdown: Забележката "Стой Желев" е към Николай Желев от Ямбол, който започна да пише нещо, докато пишеше Председателя :bowdown: - демек се опита да го прекъсне :bang:

КАКТО ЗНАЕТЕ НА СЪБРАНИЕТО В СТАРА ЗАГОРА ОБЕЩАХ ЧЕ ДО ЕДИН МЕСЕЦ ЩЕ НАМЕРЯ ФИНАНСИРАНЕ ЗА САЮЗА. НАПРАВИХ ДОСТА СРЕЩИ С ВСЯКАКВИ ХОРА.......СПЕШНОТО ФИНАНСИРАНЕ НА САЮЗА НИ НЕ ЗНАМ ДАЛИ СЕ УСЕЩАТЕ НО Е ЖИВОТОСПАСЯВАЩО АКО НЕ УСПЕЕМЕ ОТИВАМЕ НА ПРИКЛЮЧВАНЕ
СТОЙ ЖЕЛЕВ
ТАКА ПРОДЪЛЖАВАМ
НАПРАВИХ ДОСТА СРЕЩИ С МНОГО ХОРА И НА ПОВЕЧЕТО МЕСТА УДАРИХ НА КАМЪК ПОВЕЧ1ЕТО БИЗНЕСМЕНИ С КОИТО ГОВОРИХ СА ВЪРЗАНИ ПАРТИЙНО И ЩЕ СИ НАЛИВАТ ПАРИ ПО ПАРТИЙТЕ ЗАА ИЗБОРИТЕ.....ТВА МИСЛЯ Е ЯСНО
ТАКА ИМАМЕ НЯКОЛКО ВАРИАНТА
1
ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВЛЕЕМЕ В РЕДИЦИТЕ НА МЛАДЕЖКОТО БСП , КАТО ОБАЧЕ ТЕ НЕ ПРЕДЛАГАТ ФИНАНСИРАНЕ А ЕДИН ВИД АСИМИЛИРАНЕИЛИ ПО ТОЧНО ПОГЛЪЩАНЕ . . . . ТЕ ПО НЯКАКВА СТРАННА ПРИЧИНА СИ НИ ИМАТ ЗА ТЕХЕН ПРОЕКТ
2
ПРЕДЛОЖЕНИЯ ИМАМЕ ДА СТРАНЕМ НЕЩО КАТО МЛАДЕЖКА СТРУКТУРА НА РЗС , КАТО ЕВЕНТУАЛНО ШЕ ИМА НЯКАКВА МЕСЕЧМНА ИЗДРЪЖКА ЗА САЮЗА И ПОМОЩЩ ЕКСПЕРТНА И Т.Н. НО ИСКАТ ЯСНО ДА КАЖЕМЕ ЧЕ СМЕ БИЛИ ТЕХЕН ПРОИЕКТ И ДА СЕ ПРЕВЪРНЕМЕ В МЛАДЕЖКАТА ИМ СТРУКТУРА
3
ДПС ГОТОВИ СА ДА ИЗЛЕЯТ "ЕДНА ТОРБА С ПАРИ" , НО ИСКАТ ДА РАБОТИМЕ ЗА ТЯХ НА ИЗБОРИТЕ ..........ТУК РАЗГОВОРИТЕ НЕ БЯХА МНОГО СЕРИОЗНИ.....
4
СВЪРЗАХМЕ СЕ С ДУШАНА ЗДРАВКОВА И ГОВОРИХМЕ ПРЕДИ ДА СЕ ЕЕКНДИДАТИРАЛА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ ВИЦЕ ТАМ ВСЕ ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ . ИМАМЕ ПО СЕРИЗНИ РАЗГОВОРИ С ТЯХ , КАТО ПРЕДЛАГАТ ДА НИ СВЪРЖАТ С ОРГАНИЗАЦИИ ПОДОБНИ НА НАЩА В ЕВРОПА И ИЗРАЕЛ И ДА СЕ ФИНАНСУИРАМЕ ОТ ТАМ И ОЩЕ ДА ПОМАГАТ ЕКСПЕРТНО И Т.Н ПЪРВОНАЧАЛНО ИСКАХА ДА ГИ ПОДКРЕПИМЕ ОФИЦИАЛНО , НО ДНЕС СЕ ВИДЯХ С ЕДИНИЯ ЕКПСРТЖИ ТОЙ КАЗА ЧЕ ЩЕ ИМ ПРЕПОРЪЧА ТРВА ДА НЕ СТАВА НА ТОЗИ ЕТАП ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ ЗАПАЗИМЕ ЛИЦЕТО И ДА СИ ОСТАНЕМЕ САЮЗ СЪС СОБСТВЕНА ВИЗИЯ
5
НИЩО НЕ ПРАВИМЕ И САЮЗА ЗАГИВА

Няма да коментирам правописа :mhihi:

Така... сАюза както се вижда не е загинал. Следователно :?: Искам да обърна внимание на точка 4. Душана Здравкова беше кандидат за вицепрезидент, а кандидат за президент с нея беше кой :?: Точно така - Алексей Петров! Случайно или не малко след този чат във фейсбук се появиха снимки на членове на сАюза с Алексей Петров, по време на предизборната му кампания :winky: Естествено беше изигран театъра, че те вече са се махнали от сАюза, но е факт, че все още са там ;) И така - който разбрал, разбрал. Който не е - да продължава да им се води по акъла и да подскача там за по-ниски цени и т.н. глупости. Тоя "протест" ще е сигурно вече десети. Само някой бавноразвиващ се ще продължава да прави една и съща глупост без никаква промяна, дори и да вижда, че няма НИКАКЪВ резултат. Трудениците на сАюза са алчни и безскрупулни, но не и бавниразвиващи се. Следователно правят това, за което им се плаща - а именно театър. Те дори нямат за цел да свалят цени и т.н. Те просто си заработват заплатите ;) Още от 4-5 протеста насам само чета, че "Тоя ще е последният мирен протест! Ще блокираме граници, пътища, а-у", Нещо от това случи ли се? Не! И няма да се случи :winky:

Coulthard написа:ееее ms може ли така бе ...... остави го да мечтае, па може и някой рибка да клъвне.... то момчето нали е на хонорар колкото повече хора организира/привлече за идеята толкова повече пари ша вземе.....

Ба, точно на босия цървулите ще вземе той. Чавдар и тия покрай него прибират паричките, тия като Никщайн са баш рибките, дето си мислят, че подкрепят някаква кауза....

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Мар 2012, 0:21

steeN написа:
acer написа:американците се възхищават на ес, че са намерели решение за ограничаването на горивата чрез допълнителният данък, така че цените са нормални

хаха избухнах в смях ;)

и на мен ми става смешно от празни мнения :) цитирах човека, който е бил 2 пъти в класацията "100 most influential global thinkers" и 1 път в "top 20Global Influentials", Shai Agassi
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Мар 2012, 0:24

acer написа:... цитирах човека, който е бил 2 пъти в класацията "100 most influential global thinkers" и 1 път в "top 20Global Influentials", Shai Agassi

Я дай линк да почетем и ние- мразя някой да ми вади цитати от контекста... а и мразя някой да превежда уж важни неща- искам ги в оригинал...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 M57TU2D30 235hp
Мечтае да кара: Chevrolet Chevy Impala Coupe

Мнение от NikShtain » 24 Мар 2012, 1:59

За невежите ви умове ще поясня:
СИЛА не е ничия организация.Правим го само за вас.
@ms като не си такъв "смешник" като нас.Огранизирай шествие,да те видим какво ще направиш
@xpl0d това и за теб важи.
Айде да ви дидя тарикати какво ще направите.Защото е много лесно да се казва: Ама никой нищо не прави.
Защото е много лесно да седиш зад компютъра и да се оплакваш,че нещо не ти е на ред.А на протестите никой.И не само за горивата на всички протести.Седите си у вас както се казва "чешате си...." и после "такава ни е държавата".Е да ама държавата сме НИЕ.
Колегата @ivoo е прав.Кой докачи не докачи 700-800лв.Аз няма да казвам колко взимам защото пак ще се леят комплексарски мнения.Защото мен дефакто горивото не ме бърка,но има доста съфорумци които не им е приятно да дават толкова много за гориво.Което вече си е необходимост а не лукс.
Сега,че има паралии като @ms и @xpl0d които не ги бърка колко е горивото има и такива хора.
Само едно немога да разбера: защо тогава пишете в темата,като нямате никакво отношение към случеят.
Защото е много лесно да не правиш нищо и да казваш: Ама защо сме така,защо никой нищо не прави и да мрънка,че му е зле
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 24 Мар 2012, 2:12

NikShtain написа:За невежите ви умове ще поясня:
СИЛА не е ничия организация.Правим го само за вас.

Ти прочете ли ми поста :?: И мен ли наричаш невеж, дето подписа ми виси в учредителните документи на сАюза :mhihi: Земи се осъзнай, че отстрани е смешно...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 24 Мар 2012, 2:23

тва последното беше грозно грубо и без вазелин :bowdown: както се казва мъжка любов в най-чистата и форма.
Шшшш дупето с идеите НикЩайн, що не вземеш да се скриеш вече че стана смешен, прост си като бай Ганьо жалко че не си и толкова забавен, според мен този форум трябва да има тарифа за такива социално/политически мероприятия.....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NikShtain » 24 Мар 2012, 2:53

Смешници.Браво :clap: Българи....Ако това е България нямам думи....
Или го подкрепете или не пишете в темата вобще.Леене на комплексарщина не е нужна на народа.
ПС: Аман от мрънкачи
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 24 Мар 2012, 3:05

:shock: Нямам думи! Събуди се бе човек, ти видя ли какво съм написал :banghead: Майкоооо не е истина, затова България е на такова дередже :!: Щото е пълно с лекомислени хора като тебе! Пак ти казвам (за трети път вече...) прочети ми първото мнение и ако не ти е ясно нещо пак го прочети, написал съм го като за първокласник, че и цитат съм сложил! Не става дума за кауза, а за бизнес. Ти или си част от тоя бизнес, щом продължаваш да настояваш, или си толкова глупав, че не е за вярване! Не искам да те обиждам, с това последното, но не виждам трети вариант :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 24 Мар 2012, 3:27

То се видя,че тези протести нищо не правят.Миналата година идеята и изпълнението наистина си бяха спонтанни и се постигна нещо временно за пред хората....но факта е,че след 1 година бензина си е с 30 стотинки нагоре.Демек протестите са перфектен начин да си запълним неделния слънчев следобед,да си направим малко шоу и евентуално да се видим по телевизора.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 24 Мар 2012, 3:31

zzuzi написа:Демек протестите са перфектен начин да си запълним неделния слънчев следобед,да си направим малко шоу и евентуално да се видим по телевизора.

И да се вдигне малко оборота на бензиностанциите, което е най-големият абсурд, щото с коли се правят протестите. :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NikShtain » 24 Мар 2012, 3:38

Аз,че видях какво си писъл видях,но незнам защо ми говориш за някакви стари неща.Сега аз съм член от състава на СИЛА и ти говоря директно от събранието което проведохме преди 1 ден.А ти ми пишеш еди какво си било еди кога си "обищи" приказки.Сега обстоятелствата са други.Повтарям за недоразбралите: СИЛА не е към БСП или някоя друга партия.Всичко друго което чуете е измислица или опит за саботаж.

Говорим тук за протеста.А не за политически възгледи на мен на теб и прочие.Става дума за надигане на обществото.Става въпрос за горивото,можем да го смъкнем с 30ст.Но не можем да го направим сами.Хайде бе хора дайте да се обединим,стига сме си говори празни приказки.Знаем че вече на всеки му се налага да използва кола.Неможем да се откажем от колите.Нека поне да ни е малко по-добре.

Има хора казва ето за заплатите протести,за майчински,за цените на яйцата и прочие.Ние за един протест,не можем да се обединим.А вие вече сте подготвили 5 нови.

ПС: Немога се разправям повече с глупости.Вече ще отговарям само на въпроси относно сабитието.Теми от сорта на "Политически интереси,лични напатки и начини да се създадът кавги" ще бъдат пренабрегвани.От сега на татък ще говорим само за ществието.И ще побликуваме факти.
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NikShtain » 24 Мар 2012, 3:40

Столичната община е дала разрешение за протестни шествия на 25 март от 14.30 ч. от няколко точки в София към центъра. Шествията са организирани от сдружение СИЛА и са насочени срещу високите цени на горивата в България.
Протестът организира три лъча с автомобилни колони, които ще започнат от кино „Арена Запад“, паркинга пред НИМ и магазин „Метро“ на бул. „Цариградско шосе“. И Трите шествия ще е пе се съберат на пл. „Народно събрание“.
Заедно с автомобилите се предвижда и пешеходно шествие, което ще започне от пл. „Св. Неделя“ и по бул. „Витоша“, ул. „Алабин“, ул.“ Граф Игнатиев“, бул. „В. Левски“, бул. „Цар Освободител“ ще стигне до пл. „Народно събрание“.
Краят на Протеста е обявен за 19.30 ч.
Изображение
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 24 Мар 2012, 4:10

NikShtain написа:Аз,че видях какво си писъл видях,но незнам защо ми говориш за някакви стари неща.Сега аз съм член от състава на СИЛА и ти говоря директно от събранието което проведохме преди 1 ден.А ти ми пишеш еди какво си било еди кога си "обищи" приказки.Сега обстоятелствата са други.Повтарям за недоразбралите: СИЛА не е към БСП или някоя друга партия.Всичко друго което чуете е измислица или опит за саботаж.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Добре, няма да споря с радиото повече. Както написах и преди, който разбрал - разбрал. Който не е (като тебе...) нека скача там за цените.

ПП:

NikShtain написа:Има хора казва ето за заплатите протести,за майчински,за цените на яйцата и прочие.Ние за един протест,не можем да се обединим.А вие вече сте подготвили 5 нови.

Е т'ва ако ми обясниш какво искаше да кажеш... :mhihi: Е такива като тебе - без особена мисъл, са членовете на тая СИЛА, дето сигурно не знаеш и какво означава абревиатурата на сАюза :bchug:
Последна промяна Yanko Petrov на 24 Мар 2012, 5:39, променена общо 1 път

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 24 Мар 2012, 4:28

acer написа:
NikShtain написа:

американците се възхищават на ес, че са намерели решение за ограничаването на горивата чрез допълнителният данък, така че цените са нормални

незнам кой от коя класация цитираш ма ти с тва влизаш директно в класацията на най-силните бисери :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 24 Мар 2012, 10:26

Абе Никчо я като си толкова умен и начетен, кажи ми как точно искате да свалите цените на горивата, какви мерки трябва да вземе правителство и парламент???? Точен и обоснован отговор като на човек които се занимава с политика иииииииии без правописни грешки ако може !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата