Кола за свободното време

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe

Re: Кола за свободното време

Мнение от Jorjinio » 24 Мар 2012, 21:32

s_kolev написа:Изображение такова ли? :mhihi:

тва е хедчбег :Д купе с дълъг багажник и 2 врати без рамки на вратите по скусен таван и прочие :}
Надявам се догодина да го направя и ще го покажа :}

1 бързо сравнение:Тва е е36 компакт а моята идея е е36 купе :Д
;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 24 Мар 2012, 21:38

за 1000 си вземи един картинг и си чеши крастата уикендите,аз така направих

Потребител
Аватар
Кара: 528 Е39
Мечтае да кара: 740

Мнение от ^^MuTaKa^^ » 24 Мар 2012, 22:11

Написъл съм, че вариантите са няколко, а не, че искам да отговаря и на 3-те точки :wave: Дрънгела, който търся или ще се кара от приятелката ми, или ще го докарвам в някакъв приличен вид, или ще го правя бегачка. Няма да е и 3-те в едно! Реното е станало много добре колега! Какво означава за 1000лв не можеш да направиш нищо. Ето нещо, което ми се върти в главата: За 800-900лв си купувам едно Клио 1 93-та година в прилично състояние. Махам седалки, мокети, стъкла и т.н., слагам му двигател 1,8 136к.с. за 450лв с всичко необходимо за да се монтира на колата и ето един вариант на т.3. Горе долу даже и ще успея да се вмъкна в бюджета от 1500лв като продам махнатите неща. Що се отнася до точка 2 тук във форума се продава една 524-ка, 86-та за 1400лв, която изглежда доста добре на снимки(не съм я гледал на живо) и пак се вписвам в бюджета. За т.1 има доста варианти и тях няма смисъл да ги изброявам. Както виждате аз вече си имам нахвърляни няколко варианта, но ми се искаше да видя и други предложения.

michev написа:Преди 2 години едно пунто от първия модел /1995, 1100 кубика/, стана излишно на братовчед ми и нали съм с меко сърце реших да помогна на човека и да го прибера :D . Идея нямах за какво ми е, ама жената бе решила да взема книжка та основно за това. По стечение на обстоятелствата тя така и не взе книжка, а пунтото бе налично и го емнах аз. Тъкмо децата тръгваха на ясла и градина и ми трябваше кола, която да стои пред блока и да не я мисля, че бмв-то вече 3 пъти ми го издраха нарочно. Стана така, че в момента ми е основен автомобил, страшно удобен за прибиране на децата, за пазаруване, а зимата с хубави гуми е невероятно проходим, с него ходя и на работа. А най-положителната му черта, особенно на фона на цените на горивата в момента е разхода - 7 литра градско, зимата в най-големите студове с много работа на място най-големия разход е 10 литра, говоря за бензин, кола на газ нямам и не мога да кажа с газ как стоят нещата. Та малко се отплеснах, но ако ти трябва един вид резервен автомобил и такъв за приятелката някаква такава малолитражка ще ти върши работа, а и ще се включиш в парите.

Това е едно от малкото мнения по темата! Мерси колега, а що се отнася до пунтото то ми е един от фаворитите, ако се спра на т.1. :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Мар 2012, 22:56

Вземи си десняк Е36ца или Е34ка , ще се вместиш в парите и можеш да бъдеш сигурен че жената няма да иска да го кара повече от 10 метра :mhihi:
Инак може да се огледаш и за Сеат Кордоба - евтини са , тежат по 950кг с къси скорости и удобни седалки . Има ги с 1.8и 125кс и бягат доста доволно .
Последна промяна acho.rs на 24 Мар 2012, 23:01, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Мар 2012, 23:00

No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Мар 2012, 23:03

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Поправка - двигателя не е 1.8 20В 125кс а някакъв 1.8 16В 129кс .

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 24 Мар 2012, 23:18

взимай някое старо бмв и го съживявай...

що за предложения са рена, фиатове и т.н. при вариант за бмв?

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Мар 2012, 23:21

sub_eleven написа:взимай някое старо бмв и го съживявай...

що за предложения са рена, фиатове и т.н. при вариант за бмв?

предложенията са базирани на финансовия аспект:)

аз всъщност винаги съм се кефел много на рено 21 куадра турбо

гледам, че сега са на добри цени, а колата все още има осанката ,която помня от моето детство

ето една готина обява

No bling at the Ring

Потребител
Аватар

Мнение от ^^MuTaKa^^ » 24 Мар 2012, 23:30

BadAngel написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11301123205988578&f1=details

Чак толкова лукс няма нужда :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Виж едно ей такова http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11320759580737072&f1=details и София ще стане толкова по-добро място за шофиране... Колко хора ще се научат да се престрояват, как да ползват спирачките и т.н. и т.н.... :dummy:

Кордобата не е лош вариат, но определено не си я представям в ролята на кола за забавление. По-скоро бих избрал е*иса-та(ibiza), но няма да бъде по-бърза от клио-то, а външния вид не ме интересува особено.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11332152407180492&f1=details
Точно това рено го гледах във форума на Рено и определено съм му хвърлил око... Лошото е, че това го взимам направено и малко се губи замисъла. Иска ми се колата, която ще взема да я почна от нулата и да я направя нещо, което си заслужава. Не ми се иска да губя тръпката от подготовката на колата...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Мар 2012, 23:34

^^MuTaKa^^ написа:
BadAngel написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11301123205988578&f1=details

Чак толкова лукс няма нужда :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Виж едно ей такова http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11320759580737072&f1=details и София ще стане толкова по-добро място за шофиране... Колко хора ще се научат да се престрояват, как да ползват спирачките и т.н. и т.н.... :dummy:

Кордобата не е лош вариат, но определено не си я представям в ролята на кола за забавление. По-скоро бих избрал е*иса-та(ibiza), но няма да бъде по-бърза от клио-то, а външния вид не ме интересува особено.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11332152407180492&f1=details
Точно това рено го гледах във форума на Рено и определено съм му хвърлил око... Лошото е, че това го взимам направено и малко се губи замисъла. Иска ми се колата, която ще взема да я почна от нулата и да я направя нещо, което си заслужава. Не ми се иска да губя тръпката от подготовката на колата...

черната куадра е на едно момче, което пише из бг авто форумите и ми е оставил впечатление за сериозен човек

та реното според мен е в добро състояние, а не взето за препродаване

москвича, който си постнал губи идеята, точно това поколение събира най-кекавите моменти от соц автомобилостроенето

ако ще се занимаваш с мохер, по-добре виж за предишния модел с кръглите фарове, тази кола има класически вид и ако я докараш в добро състояние с готин хром и боя ще ти бъде евъргрийн :)

аз поне така ги виждам нещата, ако тръгваш да правиш нещо, направи го добре
No bling at the Ring

Потребител
Аватар

Мнение от ^^MuTaKa^^ » 24 Мар 2012, 23:49

Точно този Московец и аз го загледах, а що се отнася за този, който пуснах преди малко, той беше в кръга на шегата(от него ще стане идеална блъскаща количка).

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Мар 2012, 23:54

^^MuTaKa^^ написа:Точно този Московец и аз го загледах, а що се отнася за този, който пуснах преди малко, той беше в кръга на шегата(от него ще стане идеална блъскаща количка).

този зеления ще струва много пари според мен, най-малкото защото е произведен в ловеч, в добро състояние е (без ръжди, тунинги, свински опашки и т.н.), а и е доста стар - 67ма година, та собственика му знае какво продава и според мен под 5 000 лв. няма да се навие

идеята е, че можеш да намериш по някои селски гараж такъв мохер за 500 кинта и да го почнеш

хем занимавка, хем няма да набиеш много пари, защото за соц колите повечето части са взаимнозаменяеми, евтини и достъпни

това е като да правиш мъсъл кар в америка..
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 25 Мар 2012, 0:17

Пичове,не ви ли омръзна хората да ви казват кви коли да си купувате :confused:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ^^MuTaKa^^ » 25 Мар 2012, 0:30

Пич, аз колата, която искам съм си я купил! Ако нямаш какво да напишеш по темата другия път я пропусни :no:

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 25 Мар 2012, 0:47

просто се чудя кой по-добре от тебе знае какво ти допада и какво искаш :shock: ти си знаеш :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата