до Черна гора с кола
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
до Черна гора с кола
Здравейте,
Някой пътувал ли е скоро до Будва, Котор и т.н.
Интересува ме пътят през Албания - Скопие-Охрид-Тирана-Шкодер-Подгорица как е.Как е положението в Албания.Удължава се пътя с 100 км от обичайното, но на пъв поглед изглежда по-бърз и по-приятен от обичайния.
А ако някой е бил и за повечко време на почивка там, може да препоръча курорт и настаняване.
Благодаря
Някой пътувал ли е скоро до Будва, Котор и т.н.
Интересува ме пътят през Албания - Скопие-Охрид-Тирана-Шкодер-Подгорица как е.Как е положението в Албания.Удължава се пътя с 100 км от обичайното, но на пъв поглед изглежда по-бърз и по-приятен от обичайния.
А ако някой е бил и за повечко време на почивка там, може да препоръча курорт и настаняване.
Благодаря

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: до Черна гора с кола
През Сърбия мога да ти кажа ако те интересува.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Re: до Черна гора с кола
През Сърбия има достатъчно описания, благодаря все пак.Идеята ми е, че Албания се развива с бързи темпове и информацията за пътя от преди години може да не е актуална в момента.
Все пак, ако си бил на почивка, ще се радвам да споделиш тихи и спокойни курорти на близко разстояние до навалицата и удобни за отправна точка всеки ден за обикаляне, близко и до хубави плажове също.
А пък за каското за 200 км без спирания...надявам се всичко да е ок.А и при моето мисля, че се отнасяше само за кражба, за ПТП си важеше ( булинс ).Благодаря за подсещането да погледна и това.
Все пак, ако си бил на почивка, ще се радвам да споделиш тихи и спокойни курорти на близко разстояние до навалицата и удобни за отправна точка всеки ден за обикаляне, близко и до хубави плажове също.
А пък за каското за 200 км без спирания...надявам се всичко да е ок.А и при моето мисля, че се отнасяше само за кражба, за ПТП си важеше ( булинс ).Благодаря за подсещането да погледна и това.
4 мнения
• Страница 1 от 1