Кола с немски номера и затъмнени стъкла

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Re: Кола с немски номера и затъмнени стъкла

Мнение от BMW///M-ma6inata » 24 Мар 2012, 12:10

zBoost написа:
DrivinGGoD написа:...

абе бате ти защо говориш такива работи без грам умъсл? къде виде в некой закон да пише, че волана требва да ти е от лявата страна. пише само че в България колите се движат от дясно. Никъв законов проблем няма ако ще волана да ти е отзад в средата и мигачите ти светат като габарит. Колкото за фаровете последно има въведено, че не трябва да заслепяват, което се тества на ГТП, за емисии също ама сме далеч от Англия или Америка. Тва не пречи да се регистрират тия коли тука, още по-малко има законова пречка да се карат. Никъде в ЗДП не пише, че волана требва ти е отдесно или неможе си караш колата ако ти е под ЕВРО4.
А за фаровете по-специално съм виждал на 1 приятел от англиско къде докара му беха лепнали на некой пункт стикери на фаровете като влиза в страна с десно движение да не заслепява, докат си ги оправи.

Това, че в закона не е приета такава точка не значи ,че DrivinGGoD не е прав. И в случая точно ти говориш неща без грам умисъл :!:
Темата се отклонява сериозно от заглавието си и при следващ Оф-Топик я заключвам :!:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 24 Мар 2012, 17:11

BMW///M-ma6inata написа:...

нещо не те разбрах, кво на написаното е без умъсл :?: айде поне кат се изкажеш да се обосновеш. съпоставката затъмнени стъкла отпред и десен волан няма нищо общо. за фолЮ на предно и челни стъкла могат да ти пишат актове за десен волан никой няма ти напише акт, едното е разрешено другото не. незнам кво толкова трудно има да се разбере.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 24 Мар 2012, 21:20

zBoost написа:
BMW///M-ma6inata написа:...

нещо не те разбрах, кво на написаното е без умъсл ..............

Аз също ама карай :)

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 25 Мар 2012, 18:50

rasim написа:
.::Братоев::. написа:Мен са ме заплашвали ,че ше ми вземат талона и като си отстраня проблема , ще ми го върнат в КАТ :yes:

На немски номера ли си ?

С Английски и Италиански ми се е случвало :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 25 Мар 2012, 19:52

.::Братоев::. написа:
rasim написа:
.::Братоев::. написа:Мен са ме заплашвали ,че ше ми вземат талона и като си отстраня проблема , ще ми го върнат в КАТ :yes:

На немски номера ли си ?

С Английски и Италиански ми се е случвало :yes:

добре , ама все пак си /предполагам/ бг гражданин с чужда регистрация и затова може би те заплашват , а как стои въпроса с фул затъмнени стъкла , чужда регистрация и чужда самоличност /шофьорска книжка и документи за самоличност/ ...? За сега няма отговор ?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 31 Мар 2012, 15:04

Ми те като съм Български гражданин , та не знаят кво им показвам , па ако им шпрехя на чужд език изобщо.... Баща ми се води чужд гражданин , с Италианска книжка и като го спират се чешат по главите казват му ,че точки не могат да му вземат и общо взето всичко приключва с ... Лек път господине.
Така ,че в тая ситуация за която говориш ти , не вярвам да имаш проблем. Ще те отпращат и това е единствено ако много се заядат могат да ти пишат акт, НО щом документите ти НЕ СА български ( включително и шофьорската ти книжка) могат да те фанат за дедовия. :yes:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата