Кола с немски номера и затъмнени стъкла
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Re: Кола с немски номера и затъмнени стъкла
zBoost написа:DrivinGGoD написа:...
абе бате ти защо говориш такива работи без грам умъсл? къде виде в некой закон да пише, че волана требва да ти е от лявата страна. пише само че в България колите се движат от дясно. Никъв законов проблем няма ако ще волана да ти е отзад в средата и мигачите ти светат като габарит. Колкото за фаровете последно има въведено, че не трябва да заслепяват, което се тества на ГТП, за емисии също ама сме далеч от Англия или Америка. Тва не пречи да се регистрират тия коли тука, още по-малко има законова пречка да се карат. Никъде в ЗДП не пише, че волана требва ти е отдесно или неможе си караш колата ако ти е под ЕВРО4.
А за фаровете по-специално съм виждал на 1 приятел от англиско къде докара му беха лепнали на некой пункт стикери на фаровете като влиза в страна с десно движение да не заслепява, докат си ги оправи.
Това, че в закона не е приета такава точка не значи ,че DrivinGGoD не е прав. И в случая точно ти говориш неща без грам умисъл

Темата се отклонява сериозно от заглавието си и при следващ Оф-Топик я заключвам

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
BMW///M-ma6inata написа:...
нещо не те разбрах, кво на написаното е без умъсл

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
zBoost написа:BMW///M-ma6inata написа:...
нещо не те разбрах, кво на написаното е без умъсл ..............
Аз също ама карай

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
rasim написа:.::Братоев::. написа:Мен са ме заплашвали ,че ше ми вземат талона и като си отстраня проблема , ще ми го върнат в КАТ
На немски номера ли си ?
С Английски и Италиански ми се е случвало

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
.::Братоев::. написа:rasim написа:.::Братоев::. написа:Мен са ме заплашвали ,че ше ми вземат талона и като си отстраня проблема , ще ми го върнат в КАТ
На немски номера ли си ?
С Английски и Италиански ми се е случвало
добре , ама все пак си /предполагам/ бг гражданин с чужда регистрация и затова може би те заплашват , а как стои въпроса с фул затъмнени стъкла , чужда регистрация и чужда самоличност /шофьорска книжка и документи за самоличност/ ...? За сега няма отговор ?
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Ми те като съм Български гражданин , та не знаят кво им показвам , па ако им шпрехя на чужд език изобщо.... Баща ми се води чужд гражданин , с Италианска книжка и като го спират се чешат по главите казват му ,че точки не могат да му вземат и общо взето всичко приключва с ... Лек път господине.
Така ,че в тая ситуация за която говориш ти , не вярвам да имаш проблем. Ще те отпращат и това е единствено ако много се заядат могат да ти пишат акт, НО щом документите ти НЕ СА български ( включително и шофьорската ти книжка) могат да те фанат за дедовия.
Така ,че в тая ситуация за която говориш ти , не вярвам да имаш проблем. Ще те отпращат и това е единствено ако много се заядат могат да ти пишат акт, НО щом документите ти НЕ СА български ( включително и шофьорската ти книжка) могат да те фанат за дедовия.

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3