Колеги откраднаха ми инструментите от гаража
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Колеги откраднаха ми инструментите от гаража
За над 700 лева инструменти ми откраднаха, с такъв кеф съм си ги купувал
Гаража е под наем в нова сграда и грешката ми е, че не съм сменил ключалките мисля. няма счупени ключалки и на двете врати. Само искам да се оплача, че ми е много тежко в момента. И като си помисля, че нямам възможност да си ги купя пак ми става още повече тъпо.

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Колеги откраднаха ми инструментите от гаража
Кофти работа колега. И аз снощи разбрах че са ми изчезнали 4 броя чисто нови гуми от гаража и напълно те разбирам 

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Напиши някакво описание на откраднатите инструменти. Ако някои се натъкне да ти сигнализира.
Може да изскочат и в някои автомобилен форум.
Може да изскочат и в някои автомобилен форум.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- Kristopher
-
-
http://bgs-technic.com/product.php?id=48&prodID=00060
това е най-скъпото, другото е един комплект на mannesmann, една машина за полиране RTR и един къртач на брат ми, той незнам какъв е, не е наш.
това е най-скъпото, другото е един комплект на mannesmann, една машина за полиране RTR и един къртач на брат ми, той незнам какъв е, не е наш.

Много неприятна случка, но е трябвало задължително да смениш ключалката! Аз също взех гаражче в една нова сграда, която имаше разни неща за довършване. Един ден ми се обадиха и ми казаха, че трябва да отида да отключа гаража, защото вътре трябвало да се прави нещо. Отивам и хоп изненада - той вече е широко отворен и отключен, т.е работниците си имат ключ сладурите. Нищо чудно нещо подобно да е станало с теб. Или собственика, или някой наблюдателен работник.
- Kristopher
-
-
И аз така си мисля, а сутринта се събуждам и гледам през прозореца зад моята кола спрял буса на следователите и направо истинах. Оказа се обаче, че са обрали кола до моята, а от багажника не си бях извадил част от инструментите, които ми останаха.

Не че ще те успокои това, но не е до несменен патрон на ключалката... в моя район (Младост) имаше масово разбиване на гаражи и много изчезнали неща - гуми, джанти, инструменти и т.н. На никого не бяха разбили патрона... просто го правят "грамотно" и едва ли има връзка с наемодателя ти и стария патрон..., подозирам, че е същата банда. Жалко за инструментите, наистина...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
търси си ги на битака 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
неприятна история. явно са се светнали на лесното копеленцата. почти всички масови ключалки за съжаление
са безсмислени. потърсете за bump keys из нета. уж някой от "касовите" са стабилни, но и тях повечето
ги отварят само, че доста по-бавно.
са безсмислени. потърсете за bump keys из нета. уж някой от "касовите" са стабилни, но и тях повечето
ги отварят само, че доста по-бавно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Гаражни клетки се разбиват масово и в моя квартал (красна поляна). За 2 седмици разбиха над 10 гаража тука в района. Гепат всичко де що има вътре
, та даже и една кола задигнаха от гараж. Глада и мизерията е пълна вече, откак се помня не е имало такова чудо.

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....от спалнята имам директна видимост към гаража. вътре съм сложел една аларма дето като я активирам свири у нас. а до спалнята ми седи пушката....та само чакам
писнало ми е от тарикатчета!

писнало ми е от тарикатчета!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Kristopher
-
-
Преди 5 дни полицията ми върна половината инструменти
Много радост изпитах и много съм им благодарен.
Намерили са ги в автомобил, който не бил на шофьора и работят по случая, само това знам

Много радост изпитах и много съм им благодарен.
Намерили са ги в автомобил, който не бил на шофьора и работят по случая, само това знам

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
брееее, сигурен съм, че си по-радостен от колкото когато си ги купил
Евала на родната полиция. Изненадан съм приятно. Дано да се намери и останалата част!

Това втория път в който чувам по този начин да се развие подобен сценарий...само едно евала
на полицаите които са ги намерили...

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Честито!
Рядко има такива добри новини.
Със здраве да си ги ползваш, пак.
Рядко има такива добри новини.
Със здраве да си ги ползваш, пак.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2