Странен проблем с Windows 7?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Странен проблем с Windows 7?

Мнение от BMWPetar » 25 Мар 2012, 23:41

Знам, че не сме хардуера, но има компетентни хора и тук...

Днес си пускам лаптопа, пиша си парола и вс, пише Welcome и се отваря черен екран... И никакво мърдане.

Под Safe mode върви, даже в момента пиша от него, но по нормален начин - никакъв шанс.

Някой има ли представа какво се случва, че ми идва да го шибна в земята ;д

Ако има значение, лаптопа е Dell Inspiron, а ОС - Windows 7 Ultimate.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Re: Странен проблем с Windows 7?

Мнение от Eмилио Димитров » 25 Мар 2012, 23:53

ако имаш черен екран, но си виждаш иконите и стар лентата, значи са те засекли уина като нелегален. ако само черен екран и нищо друго - се е обозило нещо... така че преинсталирай
каквото и да направиш в един момент ще се ядосаш и ще стигнеш до тази фаза, тъй че не си губи времето с глупости.... само че под сейф мод си прехвърли разни файлове от с-то или там дето ти уина, да не ги загубиш безвъзвратно

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 26 Мар 2012, 0:07

Нямам нищо, черен екран и тва е.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 26 Мар 2012, 0:18

ами аз ти казах, ще струваш, ще правиш пак го преинстал ще стигнеш в един момент, прави го там за 1 час и да ти е мирна главата :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Мнение от sandini » 26 Мар 2012, 0:20

Според мен можеш да пробваш с Windows Restore.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 26 Мар 2012, 0:30

sandini написа:Според мен можеш да пробваш с Windows Restore.

мхм...пусни един system restore и се моли да тръгне :)

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 26 Мар 2012, 0:44

опреш ли до систем рестор си осрал пейзажа вече... Спасяваш каквото може и му слагаш бутващия диск- не си струва да спасяваш бозата, пък и преинсталацията става бързо...

ПС: Автора ако ще преинсталира да помисли дали да не пробва Уин 8 независимо, че е още бета версия... Аз я сложих часове след пускането и определено си заслужава да се опита- макар и бета бъговете не са много и се ползва нормално...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 27 Мар 2012, 14:39

:OT:
Може да опиташ и линукс, там поне такива неща никога не са ми се случвали. А една преинсталация на бозата отнема няколко дни докато докараш всичкия софтуер, който си имал, броузъри, IM клиенти и тн. Драйверите хич не ги включвам тук. Можеш да пробваш линукса с жив диск (live CD)

Примерно Linux Mint. Свали си последния лайв 32 bit диск (линк), запиши го и пробвай без да го инсталираш.

Всичко написано по-горе важи с пълна сила само и единствено ако не играеш игри, и разбираш поне мъничко от компютри, понеже с линукс не всичко е NEXT->NEXT->FINISH. Трябва си четене. Иначе като цяло, ако си инсталираш линукс, ще останеш приятно изненадан от скоростта, с която се отварят приложенията ,и липсата на замисляне дори, и със стар компютър.

ПП
Игри се играят и под линукс, но усилието да подкараш някоя не си струва изхабеното време и тн.

По темата

Same problem I've found a solution.

#1 Hit fastly 5 time the left shitf button on your keyboard.

A windows will appaers to know if you want to caps lock. Keep it open
#2 Alt-CTRL-Del

You have know your desktop

#3 Go on add-remove programme
3a) Go on windows add-remove
3b) Remove internet explorer
ok-ok-ok - untill it's remove and ask to restart

#4 No more problem. You have to go on the net with chrome or firefox.

Горното е изкопирано от тук:
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproui/thread/02da8ce6-0270-4909-9397-56fa8e2740a0
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 27 Мар 2012, 16:16

ms написа:опреш ли до систем рестор си осрал пейзажа вече... Спасяваш каквото може и му слагаш бутващия диск- не си струва да спасяваш бозата, пък и преинсталацията става бързо...

ПС: Автора ако ще преинсталира да помисли дали да не пробва Уин 8 независимо, че е още бета версия... Аз я сложих часове след пускането и определено си заслужава да се опита- макар и бета бъговете не са много и се ползва нормално...

1-во никоя бета не е по-добра от стабилна версия
2-ро това с рестор-а особено при 7-цата е нещо коренно различно от преди 10 години ,за да осереш пейзажа
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Мар 2012, 16:40

може много неща да са...

стартираш в нормален режим и като ти забие гледаш времето кога е забил.

гасиш и пускаш в сейф мод и отиваш в логовете и там гледаш горе долу по времето когато е забил какви грозни съобщения има. (нещо не е могло да стартира, заспало е и тн..)... това ще ти даде идея какво е забило. моя глас е за драйвъра на графиките.

за рестор-а... на уин 7 рестор-а работи много много добре.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 27 Мар 2012, 16:42

пускай рестор-а и се моли на късмет. Най-добрият вариант според мен под сейф мод прехвърляй инфото от С: и инстал наново.

Уин 8 фъни ама му засякох няколко гнусни бъга засега ще чакам по-стабилна версия.

Уин 7 и рестор работи, ако си бил достатъчно умен да си направиш читав рестор пойнт, повечето хора не си правят и дефаултският е ядец :mhihi: не ме питай от де знам 10г. съм в бранша.

П.С. +1 глас за мнението на Алекс, особено ако си с Ati видеокарта дето мажи по 300мб драйвер
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 27 Мар 2012, 16:56

Coulthard написа:пускай рестор-а и се моли на късмет. Най-добрият вариант според мен под сейф мод прехвърляй инфото от С: и инстал наново.

Уин 8 фъни ама му засякох няколко гнусни бъга засега ще чакам по-стабилна версия.

Уин 7 и рестор работи, ако си бил достатъчно умен да си направиш читав рестор пойнт, повечето хора не си правят и дефаултският е ядец :mhihi: не ме питай от де знам 10г. съм в бранша.

П.С. +1 глас за мнението на Алекс, особено ако си с Ati видеокарта дето мажи по 300мб драйвер

Aз залагам на бета версия за Nvidia :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Назад към Извън Темата