Кола за свободното време
Модератор: Общи модератори
- nCuXoHeBpo3eH
- Потребител
-
- Кара: CBR 900RR
Re: Кола за свободното време
Fiat Uno turbo, Renault 5 GT, Peugeot 205 GTI 136 коня дето е, Golf 1/2, някоя по-особена японка, Audi 80(b2) или 100(C3) и още милиони... 2в1 ще е за тия пари, ма няма как
хем ще си поиграеш да я правиш, хем ще си имаш класика
Отваряй мобилето и действай по квото ти хване окото. Явно не си решил нищо конкретно, а сайтовете за обяви преливат от предложения

Отваряй мобилето и действай по квото ти хване окото. Явно не си решил нищо конкретно, а сайтовете за обяви преливат от предложения

- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Кола за свободното време
Мой приятел навремето си взе една Алфа 75 и я превърна в дзвер, доста добра основа е това железо за извращения...Жалко че една стена скочи отгоре и...Иначе скоро гледах един Трабант, направен пикап с двигател и скорости от голф 1,8 а вътре беше с изцяло сменен салон и си беше доста интересна машинка!
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
няма такава алфа 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- __smirnoff__
- Потребител
-
- Кара: e39 523i
sobiss написа:От соц возилата Шкода Рапид е моя фаворит, проблем е че много трудно се намира. Дори и да се намери сигурно ще струва една чанта пари.
http://www.autodoplnky.cz/tuning-sk/sko ... ee-a550698
На живо този автомобил изглежда уникално.
имаше пред моята кооперация една такава, в доста западнало положение, някой съсед я караше. По едно време я видях на "онзи" паркинг, където вдигат колите, които стоят безстопанствени по улиците, беше със свалени номера и бяха започнали да я оглозгват. След два дена я нямаше... Иначе модела е супер, и аз много ги харесвам. Дядо ми има 105л на село, седи цял живот в гаража, на под 100 000 км е. Голяма красавица, но рапида е много по-прекрасен. От на дядо ми колата се позаинтересувах да понауча малко за Шкодите, не са никак зле, само са им малки и немощни моторите. Със заден двигател, задно предаване, интересни са. Може би стават и за подобен проект. В Шкода форума има интересни теми и проекти.

- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Кола за свободното време
Явор написа:няма такава алфа
Това не го разбрах...
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
След като вземеш някаква подвижна скрап за 1000, колко още по 1000 си готов да дадеш 
Като за начало реши какво точно искаш
Но и волга да е пак няма да минеш с 1000лв докато стане.

Като за начало реши какво точно искаш

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Абе, момчета вие на какви коли попадате...Не гледате ли като купувате!
Преди година купихме от колега от форума Е36 318i за цена от 800 лева! Колата нямаше грам ръжда по нея! Оригиналната боя, битума, изолациите - всичко си беше в перфектно състояние! Имахме подозрения, че има удар отпред, карахме колата на геометрия - всичко беше идеално впредвид годините!
От тук натам - с минимални средства и доста труд колата си стана доста приятен просташки автомобил.
Човека иска кола за свободното време, а не кола, която ще обсеби ВСИЧКОТО му време , ще се превърне в бездънна яма и шанса да се реализира е не по-голям от, да речем, 30%...
Преди година купихме от колега от форума Е36 318i за цена от 800 лева! Колата нямаше грам ръжда по нея! Оригиналната боя, битума, изолациите - всичко си беше в перфектно състояние! Имахме подозрения, че има удар отпред, карахме колата на геометрия - всичко беше идеално впредвид годините!
От тук натам - с минимални средства и доста труд колата си стана доста приятен просташки автомобил.
Човека иска кола за свободното време, а не кола, която ще обсеби ВСИЧКОТО му време , ще се превърне в бездънна яма и шанса да се реализира е не по-голям от, да речем, 30%...
Без страх, без спирачка!
- ^^MuTaKa^^
- Потребител
-
- Кара: 528 Е39
- Мечтае да кара: 740
M10 написа:След като вземеш някаква подвижна скрап за 1000, колко още по 1000 си готов да дадеш
Като за начало реши какво точно искашНо и волга да е пак няма да минеш с 1000лв докато стане.
На този въпрос отговор нямам. Целта ми е аз да си я правя без да я карам по майстори и т.н. Колегата MatriX_Fucked най-добре е разбрал какво точно ми се върти в главата. Нещо като тази е36-ца се търси(що годе прилична кола за малко пари

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
имам една е30ка кабрио - ще ти я дам с 1к първоначална вноска и 1к месечна и така 6 месеца 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Абе май си е поредната семкаджииска тема... колко оферти дадох от форума и йок.
Май е време за катинар
Май е време за катинар

- ^^MuTaKa^^
- Потребител
-
Офертите ги видях колега, но от изброените само е32-та ми хвана окото. Ако се спра на нея то тогава е39-та ми става напълно излишна, а тъкмо я купих...

Честно да си призная повече към т.3 ми се заформя проекта. На основната ми кола не мога да направя много от нещата, които ми се искат(спортно окачване, генерация и т.н.), а и няма да и отиват особено. Именно затова ми се иска да си направя някоя бегачка, която да друса, да реве и все пак да върви доволно.

Честно да си призная повече към т.3 ми се заформя проекта. На основната ми кола не мога да направя много от нещата, които ми се искат(спортно окачване, генерация и т.н.), а и няма да и отиват особено. Именно затова ми се иска да си направя някоя бегачка, която да друса, да реве и все пак да върви доволно.
Последна промяна ^^MuTaKa^^ на 26 Мар 2012, 15:26, променена общо 1 път
^^MuTaKa^^ написа:Офертите ги видях колега, но от изброените само е32-та ми хвана окото. Ако се спра на нея то тогава е39-та ми става напълно излишна, а тъкмо я купих...![]()
![]()
Мисля, че точно 32ката е най не подходяща в твоя случай.. виж двете е21ци, който е дал колегата са много добър избор.. аз лично бих предпочел по-скъпата, но и другата мисля, че е повече от перфектна база за парите си ( 750лв.)

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Гласувам за синята Е21-ца. Има много потенциал в нея и ако няма ръжди може да стане доста интересна кола (мощна, ниска, ревяща, лъскава и тн.) Въпрос на пари и свободно време. Задължително обаче трябва да си я държиш в гараж, а не пред/зад блока, защото ще й се е*е мамата за 1 година.
Само дето за е21 части мнооого трудно се намират май и едва ли ще са много евтини.
Е28 за 1400лв също не е лоша идея и има много потенциал в нея. Ако няма ръжди можеш да я направиш така...
И се абстрахирай от цвета на джантите....

Само дето за е21 части мнооого трудно се намират май и едва ли ще са много евтини.
Е28 за 1400лв също не е лоша идея и има много потенциал в нея. Ако няма ръжди можеш да я направиш така...
И се абстрахирай от цвета на джантите....
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ^^MuTaKa^^
- Потребител
-
Zubcho написа:...Задължително обаче трябва да си я държиш в гараж, а не пред/зад блока, защото ще й се е*е мамата за 1 година.....
Проблема е, че гараж нямам и това е главната причина да се насоча по-сериозно към вариант 3. Важното да е под капака, а не в интериора и екстериора. Като знам какво стана с предната ми кола, която стоеше пред блока... Някак си няма да мога да понеса 2-3 линии от пирон по вратите на някоя кола, по която съм хвърлил толкова труд, време и пари за да изглежда добре

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили