Имам чустото че ме прецакаха

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: По Плевенските Улици !
Мечтае да кара: БМВ :)
Детайли за колата: Трудно е да са види :)

Имам чустото че ме прецакаха

Мнение от Ub4v3c4 » 26 Мар 2012, 18:29

Здр,колеги аз и мой приятели направихме една голяма поръчка от спортдорект,тоя английския сайт и вече втора седмитса няма стоките,който чакаме и незнам какво да правя,ако не дойдат те ще кажат да им върна парите,защото е на мое име и са с правото си да искат на днешния живот,но аз несам направил нищо пуснах поръчката,дръпнаха парите от картата сичко уж точно.Незнам какво да правя случвало ли се е на някои от вас,как се е оправил и ако някой може да ми помогне да знам кам кои органи на реда да се обърна за помощ,защото пропуснах да кажа и от сайта не ми отговарят на имейлите.Общо взето е това,ако некой може да ми помогне ще му бъда много благодарен.
BMW Завинаги !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Имам чустото че ме прецакаха

Мнение от Jordana » 26 Мар 2012, 18:50

Колега не ги знам тия отдето си пазарил какви са но основните принципи за такъв пазар е плащане с пейпал и гледаш къде се намират ...тоест да не са на другия край на света.За доставка от Англия за поедри части съм чакал и повече от 2 седмици така че дотука нищо притеснително.Ако имаш тракинг номер можеш да проследиш пратката.Обикновено по скъпи части ги пращат с куриер и идват на вратата.
За това което можеш да направиш незнам какво да ти кажа....единствено връщане на парите без транспортните разходи и то ако си платил през PAYPAL иначе не виждам как ще ги накараш. Имаш 45 дневен срок след транзакцията да повдигнеш диспут за връщане на сумата но процедурата е бавна и няма да стане на момента бъди сигурен.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ub4v3c4 » 26 Мар 2012, 19:38

плащам сам чрез виза електрон колега не пеипал и незнам ако подам иск да ги върнат тия пари към кой тря да се обърна знаеш ли сайта е Спортсдирект.ком тоя спортния англииския уж най големия и наи коректните па глей кво праат.
BMW Завинаги !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 26 Мар 2012, 20:44

Първо - брат темата ти не е за този раздел по принцип...

Второ - нз тия от спортдиректа с коя агенция доставяха,но е доста веротно като са ходили на дадения адрес, никой да не е отворил и спокойно да са си върнали поръчката ви в Англия(случвало ми се е с UPS и представителите им за БГ - ОnTime) Евентуално ако си я искаш обратно следва да си платиш доставката още веднъж..

Трето - получил си мейл с детайлите на товарилницата - и там като видиш референс номера можеш спокойно да си видиш до къде е стигнало пакетчето..

Четвърто - от правописа ти ме заболя главата...

Peace :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 27 Мар 2012, 14:11

Привет,
с колегите си поръчваме от SportsDirect почти всеки месец. Никога до сега не съм имал проблеми с доставката.
Имаше проблеми в началото, когато някой айтъм го няма и се промени стойността на фактурата да дърпат на ново сумата от картата, но май вече го оправиха.

Колегата преди мен те насочи правилно.
Виж си номера на товарителницата и провери на сайта на DHL, какво се случва с твоя пакет.
Много вероятно е да са идвали и теб да те е нямало. При това положение отиваш до DHL и си взимаш сам нещата.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 27 Мар 2012, 14:47

Колегата над мен го е казал , можеш да си следиш доставката в коя държава по номера на товарителницата . И аз съм правил поръчки 4-5 пъти и не съм имал ядове , дори последния път някакви подаръци ни бяха пратили(освен многото рекламни торбички)
:yes:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 27 Мар 2012, 16:05

2 седмици минимум, колега
И тия дни ще поръчвам от там и ми беше интересно за колко време идват стоките, досега все от бей-я поръчвам, а от там за доста от тях чакам и по 1 месец (китайските боклуци бавно идват :lol: )
Все пак дано дойдат, но аз си мисля че може да почнеш да го мислиш след 3-тата седмица вече.
+ провери в сайта 100% има инфо до коя държава колко време отнема доставката
:bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ub4v3c4 » 27 Мар 2012, 18:35

Оказа се,че 1 артикул е лиспвал затова се бавят,а за онзи колега там дето си мисли за много интересен не мога да разбера кво ми е на правописа,ама щом е рекал,а и несам те карал да ми пишеш,просто подмини темата като не ти изнася и недеи се заяждай.Поздрави.
BMW Завинаги !

Потребител
Аватар

Мнение от givraway » 28 Мар 2012, 11:44

...и аз мисля, че просто трябва да почакаш още малко. Тия от Сп-Директ са горе-долу коректни. Аз се учудих, че при една доставка не ми бяха сложили едно яке в пакетажа и като им "помрънках" на мейла - ВЪРНАХА ПАРИТЕ!

Назад към Извън Темата