Какъв спорт за човек над 30г.?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Какъв спорт за човек над 30г.?

Мнение от 6inlinepower » 26 Мар 2012, 20:42

Здравейте колеги, дайте идеи за спорт, с който човек над 30г., може да се захване дори и професионално, идеята е да се ходи на състезания и да се печели.От 15г. се занимавам с фитнес, а през последните 5г. се събират общо 3г. с кикбокс, но с бойните до тук.
Давайте идеи!
Нека стане, една весела тема :mrgreen:
Последна промяна 6inlinepower на 10 Сеп 2014, 8:19, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Re: Какъв спорт за човек на 30г.

Мнение от ///ivanE30 » 26 Мар 2012, 20:58

пробваи ръгби щом харесваш контакните спортове ето 2 примерни снимки
Изображение
Изображение
bedrock city racing

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136к.с.

Мнение от ivanofff » 26 Мар 2012, 21:03

Пробвай с федербал интересно е! :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 26 Мар 2012, 21:06

Да, определено ми е интересен, а дали е развит достаъчно в България, има ли клубове, ходят ли по състезания?От американските съм мислел за бейзбол, ама и там не е много ясно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 26 Мар 2012, 21:08

Федербала много ми е :gay: :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 26 Мар 2012, 21:13

6inlinepower написа:Да, определено ми е интересен, а дали е развит достаъчно в България, има ли клубове, ходят ли по състезания?От американските съм мислел за бейзбол, ама и там не е много ясно.

има клубове има и държавно първенство по подобие на футбола с отбори и тн...в момента в софия има няколко отбора...ето един саит :yes: аз съм голям фен така че ако си заинтересован винаги мога да помогна
http://rugbybg.com/
bedrock city racing

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 26 Мар 2012, 21:23

Мерси колега, добра идея, тъкмо разглеждах сайта на Българската федерация, ще ходя да погледам някоя тренировка :yes:

Потребител
Аватар

Re: Какъв спорт за човек на 30г.?

Мнение от Pavel Marinov » 26 Мар 2012, 22:05

А и в правилника си е записано,
че отбора домакин след края на мача-
ЧЕРПИ... :mhihi:
Сега сериозно: доста мъжки спорт...
За пример, едно време от бокса
се прибирах с доста по- малко бушони и хематоми...
Скоро се очаква да стане и олимпийски спорт...
А и си на добра възраст...
Но тичането е много, да знаеш...
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 26 Мар 2012, 22:08

ендуранс трофи :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 26 Мар 2012, 23:30

тия телета, така де ръгбистите, не знаят кво си правят на дисковете в гръбначният стълб, а при нещо по-сериозно като набият железата в кръста и на човек му се прищява да се хвърли от близкият балкон. иначе физически възрастта ти е идеална, но практически почти няма спортове в които да можеш да бъдеш "шампион", децата ги тренират от 4 годишни, може би в голф-а имаш шанс, има 70годишни старци, които я играят, така че реално имаш време да станеш адски добър ;)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Мар 2012, 0:05

За мъж след 30? Същия като преди 30... Аз разлика не видях. Може би трябва да се съобразяваш повече с издръжливоста си която мОже да е по- слаба... Но като сила и рефлекс и експлозивност- разлика няма. Дори мисля,че силата е повече.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 27 Мар 2012, 0:39

плуване, пич

това можеш да го спортуваш цял живот

енергизира и подържа тонуса
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 27 Мар 2012, 2:34

Съвсем сериозно можеш да се захванеш да играеш шах, това не е просто една игра, а доста сериозен спорт и турнири/състезания в някой държави се организират по 4/5 пъти в годината при това с много дебели наградни фондове и много здрава конкуренция. По състезанията ходят хора както отборно така и индивидуално от различни възрастови граници / даже мисля че няма такива, който иска играе/,.. по два/три часа на ден 5 дни в седмицата е достатъчно за тренировка, която можеш да правиш и сам в началото, а после евентуално ако ти потръгне да потърсиш професионална помощ.

Просто предложение, така и така спортуваш 15г. сега можеш да закалиш и психиката докато ходиш на фитнес..
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 27 Мар 2012, 3:40

Колега,ако искате сериозно мнение ще Ви го дам.Първо няколко насочващи въпроса.Да сте чули някога спортист да е доживял 70 години? А да сте чули владика да е умрял преди 70? Така ,че зарежете глупостите и учете за поп ако Ви е мил животът! В момента сте точно в началото на истинският си живот.Сега започва купона.Личното ми мнение е докато учите за дълголетие да го ударите яко на секс! Не е майтап! Има ли по-голяма награда за шампиона от екстаза на една красива жена?Времето върви бързо и после остават само спомените,затова тези спомени се правят именно сега.Успех! :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Мар 2012, 5:14

не мисля, че съществува такъв спорт, които може да го играеш професионално ако си почнал на 30 и да си изкарваш прехраната с това. твърде късно за каквото и да е било. иначе не виждам що не можеш да спортуваш всичко, ако нямаш някакви сериозни контузии.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Следваща

Назад към Извън Темата