Ладичката за скрап - дали?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Ладичката за скрап - дали?
vaykisss написа:michev написа:Аз съм си фен на ладите и ме гони носталгия по тези коли, та затова му разправям на колегата да пусне по-подробна информация и снимки, може и тук да и излезе късмета
ми и мен ме радват(това,че са със задно),скоро имаше във форума едно клипче със лада 2104(комби-за тези които не знаят модификацийте наруските возила),тоя пич така я въртеше на донъти,че ...
ми се стори идеална за учебна за бъдещите дрифтъри ,пък и инвестицията е 400-500лв като я скапеш за джуката и към надин
Имено,аз на нея съм се учил и от там ми дойде страстта за БМВ и задно

Ако сериозно има заинтересовани ще пусна една обява в купувам,продавам само да говоря със старшия

vaykisss написа:exotique написа:vaykisss написа:bat_gosho написа:Точно по тази причина на нашия не му се дава,защото е в малко градче с много цигани и да гледаш как я разсипват всеки ден...
пусни я в карс или мобиле ,ако е в движение някой може да я оцени ,смисъл да не е мангал,че няма да се кара като баща със сигурност няма ама на някой може да му влезе в употреба има рибари ,хора които се занимат със селско стопанство
е да ,ама колко ще му дадат за лада...Повече от 500лв трудно би й взел,все пак за около 7-800 лв има къде по-сигурни "Рибарски" автомобили Да я дава на скраб или да й купува гараж и след 20 години ще се продаде като антика
на тая и търсят 2800лв
Цената й се определя от това - колко ще дадат, а не - колко й търсят

- Turbonetics
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 '88 & e34'95
Аз закарах на скрап бласната 1500с 2103 и ми платиха 300 кинта!
B.M.W. Motorsport
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2