Ладичката за скрап - дали?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Re: Ладичката за скрап - дали?

Мнение от bat_gosho » 23 Мар 2012, 21:22

vaykisss написа:
michev написа:Аз съм си фен на ладите и ме гони носталгия по тези коли, та затова му разправям на колегата да пусне по-подробна информация и снимки, може и тук да и излезе късмета :D

ми и мен ме радват(това,че са със задно),скоро имаше във форума едно клипче със лада 2104(комби-за тези които не знаят модификацийте наруските возила :mhihi: ),тоя пич така я въртеше на донъти,че ... :driving: ми се стори идеална за учебна за бъдещите дрифтъри ,пък и инвестицията е 400-500лв като я скапеш за джуката и към надин :mhihi:

Имено,аз на нея съм се учил и от там ми дойде страстта за БМВ и задно :oops:
Ако сериозно има заинтересовани ще пусна една обява в купувам,продавам само да говоря със старшия :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 23 Мар 2012, 22:46

vaykisss написа:
exotique написа:
vaykisss написа:
bat_gosho написа:Точно по тази причина на нашия не му се дава,защото е в малко градче с много цигани и да гледаш как я разсипват всеки ден...

пусни я в карс или мобиле ,ако е в движение някой може да я оцени ,смисъл да не е мангал :dunno: ,че няма да се кара като баща със сигурност няма ама на някой може да му влезе в употреба има рибари ,хора които се занимат със селско стопанство :yes:

е да ,ама колко ще му дадат за лада...Повече от 500лв трудно би й взел,все пак за около 7-800 лв има къде по-сигурни "Рибарски" автомобили Да я дава на скраб или да й купува гараж и след 20 години ще се продаде като антика :bchug:
3730047o.jpg

на тая и търсят 2800лв :mhihi:

Цената й се определя от това - колко ще дадат, а не - колко й търсят ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 '88 & e34'95

Мнение от Turbonetics » 27 Мар 2012, 15:51

Аз закарах на скрап бласната 1500с 2103 и ми платиха 300 кинта!
B.M.W. Motorsport

Предишна

Назад към Извън Темата