Съвет за телевизор Sony и за кабели
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Съвет за телевизор Sony и за кабели
Convertible написа:randity написа:Convertible написа:телевизорите са СОНИ, где го пращате..![]()
иначе задължително хдми до пцто и оптика до домашното кино, ако ще има такова
Сони доста изостанаха поради причината, че 3D-то им е много зле. Комшийката до нас си взе Сони 3D, ходихме да гледаме .. ми Самсунга е в пъти по-добре. За сега най-доброто 3D е на Самсунг. LG Също не отстъпват.
не искам да влизам в спорове, но какво гледахте на 3Д и как?
иначе те програмите дето предлагат операторите за ФуллХД не са много Фулл, ти за 3Д говориш..
едно време Самсунг взимаха стари модели лсд матрици на Сони - и купувайки си Самсунг имаше Сони качество на добри пари, за хора, който могат да се справят с егото си и да преглътнат гадните менюта на Самсунг (което оставаше като разлика)![]()
аз не мога
![]()
по темата щом е за търговски обект един коаксиален и един хдми са напълно достатъчни, стигайки до източника на сигнала - приемник на телевизия, лаптоп, двд или блурей
а и една оптика за звука, ако няма да свири от тв то
Нещо си в грешка колега - точно обратното е сони купуват матрици от самсунг, а чат пат и от шарп

По темата: щом е търговки обект със 3Д вземи ЛГ, за да може да гледат клиентите 3Д със пасивни очила( по-евтини купуваш на килограм )
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Извинявам се,не съм чел колегите какво са писали,нямам и намерение да се обяснявам.
Имам сони лед,3д и всички екстри,кдл 40 нещо си там,уникален телевизор,преди месец,не,по-малко от месец си купихме с жената самсунг серия 8 ,довечера може да видя модела,е това е телевизор,уникален,невероятен и дизайн и картина и всичко.
Това е телевизора,всичко друго е компромис ...
п/п
освен това има много съвместими функции с моят апарат самсунг галакси ес 2 и всичко е ток.
Имам сони лед,3д и всички екстри,кдл 40 нещо си там,уникален телевизор,преди месец,не,по-малко от месец си купихме с жената самсунг серия 8 ,довечера може да видя модела,е това е телевизор,уникален,невероятен и дизайн и картина и всичко.
Това е телевизора,всичко друго е компромис ...
п/п
освен това има много съвместими функции с моят апарат самсунг галакси ес 2 и всичко е ток.
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Това да си вградиш кабелите в стената е нож с две остриета.
Взимал съм най скъпите кабели и се оказва след две седмици,
че се е прецакал без видима причина.Какво правим тогава със
стената
Взимал съм най скъпите кабели и се оказва след две седмици,
че се е прецакал без видима причина.Какво правим тогава със
стената

от свинята лебед не става...
За това вграждай по повече
Аз сменях един HDMI защото беше от най-смотаните, но като цяло, ако не го направиш нещо при монтажа мисля че няма какво да му стане в последствие. Задължително LAN кабели, оптични, HDMI и разбира се коаксиален.
Не знам защо оплювате 3Д на сони като точно в този ценови клас, те предлагат едно горе долу приемливо решение. Точно самсунг за моделите под 7 серия имаше недоволни клиенти с върнати телевизори - не било фулл ХД ами предавало през ред или нещо подобно. Забравил съм вече
Иначе 3Д за мен е излишна и ненужна екстра

Не знам защо оплювате 3Д на сони като точно в този ценови клас, те предлагат едно горе долу приемливо решение. Точно самсунг за моделите под 7 серия имаше недоволни клиенти с върнати телевизори - не било фулл ХД ами предавало през ред или нещо подобно. Забравил съм вече
Иначе 3Д за мен е излишна и ненужна екстра
- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
laviatan написа:Колеги - да 1 , 2 дена трябва да купя телевизор.
Ориентирал съм се към LED телевизор SONY KDL-40EX520 или 3D Телевизор SONY 3D KDL-40EX720
Поразрових в нета и нещо не прочетох много ласкави думи за точно това 3D -не са доволни някои клиенти от картината в3D режим ...
Та въпроса ми е има ли някои точно тези модели и мнение?
Другия ми въпрос- искам да скрия кабелите в стената/точно сега е правят майсторите тази стена/ и се чудя какви кабели трябва да прекарам. В смисъл искам всички възможни кабели които може да се ползват за екстрите на телевизора - че посля не искам да ми се виждат- а майстора ми предложи един коаксиален и един двужилен за колонките. Малко съм лаик и ако може някой да изброй кабелите които трябват ше е супер.
Няма да мога да ползвам евентуално кабелите в комплекта , защото трябва да са по-дълги при мен ,
Здравей колега. Аз съм с KDL 40ЕХ520 и мога да ти кажа добри думи за него. Едно нещо не ми харесва и това е звука на телевизора. Аз още в самото начало си купих 1000 ватово домашно кино и нещата заспаха. Ако искаш 3D се ориентирай наистина към Samsung. Имах същата дилема като теб дали да бъде 3D или не. Samsung имат собствена мрежа, където се обновяват 3D филмите и няма да плащаш за никакви дискове, както е при Sony. Между другото избрах Sony, защото сме имали такъв телевизор дълги години в семейството и знам на какъв тормоз беше подложен толкова време. Можеш да си удължиш гаранцията от 2 на 5 години за около 100-150 лева, което е голямо предимство!
Каква е тази собствена мрежа, че не съм много запознат с тези новости ...
В интернет ли имаш предвид? И възможно ли е филмите да са напълно безплатни?
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
© написа:Каква е тази собствена мрежа, че не съм много запознат с тези новости ...
Стана ми интересно това и на мен

Относно по-дългата гаранция всички големи вериги ли предлагат тази екстра ?
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Кабелите ги слагай в по-голяма гофрирана тръба(или две по-малки) за да можеш да го смениш като вържеш новия за края на стария и издърпаш - чиста работа. 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Club BMW написа:Качествените кабели са с позлатени накрайници.
И аз давам един глас за Samsung, но за този модел Samsung UE46D8000
Купувал съм кабели от сайта на electron, но виж как са цените и сам прецени от къде.
Ти къде го хвърли на 3 пъти по-скъп телевизор ?
ЛАВИАТАН - имаш ЛС , братле

- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
© написа:Каква е тази собствена мрежа, че не съм много запознат с тези новости ...
Става дума за Интернет разбира се. Докато бях в Технополис и накарах едно от момчетата да ми покаже тази мрежа. Напълно безплатна беше по неговите думи.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Първите 50 филма за безплатни и това беше промоцията до колкото знам . Техномаркет са вносител на Самсунг - нормално да натискат за тази марка .
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Преди 2 месеца си взех сони кдл 46 ех720,никакви забележки ,3д сьщо е на ниво. Единственото което ще посьветвам колегата е да се замисли за по-голям диагонал.
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2