ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ

Мнение от Mollov » 29 Мар 2012, 16:03

Не, купето е със свой вариант, става само за него и кабрио.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ги като каляски !

Мнение от Yandel » 29 Мар 2012, 22:36

Колеги, салон от е39 става ли на е34 и ако да - нужни ли са някакви модификации и какви точно ?

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 30 Мар 2012, 0:04

Yandel написа:Колеги, салон от е39 става ли на е34 и ако да - нужни ли са някакви модификации и какви точно ?

Колега, не е за тук въпроса, тази тема е само за Е36. Потърси с търсачката в Е34 раздела, ако няма инфо питай там, веднага ще ти отговорят. Предните седалки трябва да станат с леки заигравки, за задните не съм сигурен :)
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е91

Мнение от player123 » 03 Апр 2012, 9:01

Здравейте колеги има ли разлика между чисто нов калник от магазина и такъв втора ръка новият дали ще пасне добре или ще е крив ? ако някой има опит да сподели защото досега съм взимал броня и маска и пасваха идеално

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 03 Апр 2012, 10:28

Ако не е оригинален (вероятно за такъв питаш), има голям шанс да не пасне като хората. Най-добре си намери втора употреба в прилично състояние и си го боядисай.
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар
Кара: bmw E60
Мечтае да кара: колело :) без педали
Детайли за колата: 530D

Мнение от littleD » 03 Апр 2012, 23:29

Благодаря ви
Последна промяна littleD на 05 Апр 2012, 8:26, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 04 Апр 2012, 1:31

От Дару ще пасне. :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 04 Апр 2012, 18:47

player123 написа:Здравейте колеги има ли разлика между чисто нов калник от магазина и такъв втора ръка новият дали ще пасне добре или ще е крив ? ако някой има опит да сподели защото досега съм взимал броня и маска и пасваха идеално

Неоригинален нов от магазина съм монтирал до сега и мога да ти кажа и аз, че най вероятно няма да пастне. По добре търси 2ра злоУпотреба и си го пребоядисай ако е необходимо.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 04 Апр 2012, 23:29

littleD написа:Здравейте колеги, някой може ли да ми каже плюсове и минуси на завариният деферинцял? :help:

За мен лично това е един минус,по добре Шпер..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: напред с вратите
Мечтае да кара: M3

рейка

Мнение от Angelov91 » 05 Апр 2012, 0:14

Здравейте колеги имам малък проблем закупих хидравлична рейка обаче при монтажа не стана ( 316 И 93г.) незнам каква беше причината нещо не пасвало така ми каза майстора моята е без хидравлика а тази дето е закупих е със... Въпроса ми е да търся ли друга или да е дам за рециклиране дали си заслужава , и колко пари ще ми вземат ?! Мерси предварително
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 325 TDS комби-автоматик '97
Мечтае да кара: X6,M6
Детайли за колата: E30/325 TDS/'97г./автоматик/143hp

Мнение от nakov1978 » 05 Апр 2012, 11:09

Здравейте.
От 4 дена,съм горд собственик на Е36 325TDS '97г., комби,автоматик.Не ми е първото БМВ.Имах Е30 преди време,но ми го откраднаха.Колата е на 230 000км.Купих я от приятел,който я има от около 7г..Работи в Дару-Кар и я е подържал само с оригинални части.Даде ми я с всичко сменено.От обичайните консумативи,до най-дребните детайли и пак казвам,всичко е оригинално.Познаваме се от доста време и знам,че много си я обичаше и си я подържаше в суперизрядно състояние.Гаражна е и все още е такава,защото и аз имам гараж.Понеже той замина за чужбина,веднага щом ми я даде (всъщност и заради това я продаде),нямах време да го разпитам за подробности.
Та ако може някой да ми каже,примерно,какво да очаквам да се обади първо.Колко събира картера,охладителната с-ма...Абе изобщо,каквото се сетите,че ще ми е от полза.
Благодаря за отделеното внимание.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 06 Апр 2012, 9:37

nakov1978 написа:Здравейте.
От 4 дена,съм горд собственик на Е36 325TDS '97г., комби,автоматик.Не ми е първото БМВ.Имах Е30 преди време,но ми го откраднаха.Колата е на 230 000км.Купих я от приятел,който я има от около 7г..Работи в Дару-Кар и я е подържал само с оригинални части.Даде ми я с всичко сменено.От обичайните консумативи,до най-дребните детайли и пак казвам,всичко е оригинално.Познаваме се от доста време и знам,че много си я обичаше и си я подържаше в суперизрядно състояние.Гаражна е и все още е такава,защото и аз имам гараж.Понеже той замина за чужбина,веднага щом ми я даде (всъщност и заради това я продаде),нямах време да го разпитам за подробности.
Та ако може някой да ми каже,примерно,какво да очаквам да се обади първо.Колко събира картера,охладителната с-ма...Абе изобщо,каквото се сетите,че ще ми е от полза.
Благодаря за отделеното внимание.

Просто прочети важните теми в раздела.
Щом ти я е дал обслужена няма от какво да се притесняваш, просто карай.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 330xd; 2.7biturbo quattro;

Мнение от Sw!zz3r0 » 07 Апр 2012, 23:37

Моля някой който може да разкодира един вин и да разберем по него дали колата е със шпер диференциал да ми пише на Л.С., за да му дам вина да го дешифрираме :bchug:
На кола с турбо ако не и даваш газ е все едно да си имаш хубава жена и да не я е.еш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на дядо си е30ската
Мечтае да кара: подводница с шпер

Мнение от Войводата » 08 Апр 2012, 23:27

Колеги задължително ли е да го има Х -са на генерацията на 2,8 имам предвид може ли от колекторите до задното гърне да е права тръба или е хубаво да се нарави един Х м/у двете тръби посредата че искам да махна средните гърнета и катализаторите :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: напред с вратите
Мечтае да кара: M3

Проблем

Мнение от Angelov91 » 08 Апр 2012, 23:50

Колеги днес стана шантава работа понеже колата ми беше на ремонт цялата ходова част е сменена и паля е днес пускам фаровете и забелязвам че от лявата страна заден стоп и преден ляв не светят само габаритите а дългите светлини си бачкат . Казах му на тоя дето ми прави колата ... започна да гледа бушоните извади ги сички до един и ги нареди на ново . оказа се че крушките са изгоряли добреее обаче цъкам да запаля колата неможе оказа се че бензиновата помпа недостига ток до нея :dunno: , парното не ми работи , и немога да изгася колата смисъл изключвам е но продължава да работи вада ключа и пак така на какво се дължи това нещо ?! Дали не е станала някаква грешка в комютъра като извади сички бушони ?!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36