318i или 320d за ключ
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: 318i или 320d
Щом си на 18 значи не въртиш много километри и може би имаш от скоро колата - трябвало е по-рано да мислиш за тези работи.
Сега да тръгнеш да правиш мурафети за да спестиш - така може да се нахендриш, че само 18-ки ще сънуваш
Сега да тръгнеш да правиш мурафети за да спестиш - така може да се нахендриш, че само 18-ки ще сънуваш

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
То щом ти заминават всичките пари за гориво и мислиш за газова уредба, как въобще я караш тая кола?
Значи тая колица няма да вижда нови филтри, масло и разни такива консумативи и после ще се появи обява в мобилето "е46 в страшно състояние" и после се питаме що само кошници са останали.
Значи тая колица няма да вижда нови филтри, масло и разни такива консумативи и после ще се появи обява в мобилето "е46 в страшно състояние" и после се питаме що само кошници са останали.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Anh1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d Touring 2002г.
- Мечтае да кара: нещо M-ково
makaveli316 написа:То щом ти заминават всичките пари за гориво и мислиш за газова уредба, как въобще я караш тая кола?
хаха не си прави грешни изводи колега!!!!!!!!!! Колата е много по - добре поддържана от колите на всички, които са си оставили мнението тук може би

п.с. Ако искаш да отворим една тема в която да качим снимки на двата автомобила, понеже виждам, че и ти караш същата кола и да си върнеш думите назад, защото "е46 в страшно състояние" както ти казваш съвсем няма да бъде лъжа

ЛЮБОВТА Е ДО ВРЕМЕ, БМВ-то ДО ГРОБ! 

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Anh1 написа:makaveli316 написа:То щом ти заминават всичките пари за гориво и мислиш за газова уредба, как въобще я караш тая кола?
хаха не си прави грешни изводи колега!!!!!!!!!! Колата е много по - добре поддържана от колите на всички, които са си оставили мнението тук може биНе ме разбрахте превилно. Горивото ми е най - малкия проблем и не казвам, че не мога да смогна на поддръжката просто за да запазя колата в перфектното и състояние така, както дойде от Германия наистина отделям всичките си пари, вместо да спестя нещо за себе си. Колата е карана само с кастрол магнетик 5w40 и го сменям на 13 000 км. Всички филтри на 10 000, но просто в момента в който ми изгоря едната крушка на оригиналния ксенон и ми поискаха 330 лева за същата се замислих малко
Не искам по икономична кола, искам нещо сходно на тази, но не толкова капризно. Тези преди фейса са къде къде по - лесни за гледане
![]()
Е добре, ти заради крушката и си се уплашил, че подръжката на колата е трудна?
Ти поне работиш ли, щото каза, че си на 18, а и да ти кажа тия сметки се правят преди да си купи човек кола.
Аз едно време га бех у Жабария съм си правил сметките и карах Ланчия на твоите години. После одъртях малко, нещата се подредиха и минах на е46.
Anh1 написа:п.с. Ако искаш да отворим една тема в която да качим снимки на двата автомобила, понеже виждам, че и ти караш същата кола и да си върнеш думите назад, защото "е46 в страшно състояние" както ти казваш съвсем няма да бъде лъжа
Сега дай и патките да си качим, да видим на кой му е по-голяма, пък и от снимки няма как да докажеш кой автомобил е в по-добро състояние.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Anh1
- кандидат ентусиаст
-
makaveli316 написа:Anh1 написа:makaveli316 написа:То щом ти заминават всичките пари за гориво и мислиш за газова уредба, как въобще я караш тая кола?
хаха не си прави грешни изводи колега!!!!!!!!!! Колата е много по - добре поддържана от колите на всички, които са си оставили мнението тук може биНе ме разбрахте превилно. Горивото ми е най - малкия проблем и не казвам, че не мога да смогна на поддръжката просто за да запазя колата в перфектното и състояние така, както дойде от Германия наистина отделям всичките си пари, вместо да спестя нещо за себе си. Колата е карана само с кастрол магнетик 5w40 и го сменям на 13 000 км. Всички филтри на 10 000, но просто в момента в който ми изгоря едната крушка на оригиналния ксенон и ми поискаха 330 лева за същата се замислих малко
Не искам по икономична кола, искам нещо сходно на тази, но не толкова капризно. Тези преди фейса са къде къде по - лесни за гледане
![]()
Е добре, ти заради крушката и си се уплашил, че подръжката на колата е трудна?
Ти поне работиш ли, щото каза, че си на 18, а и да ти кажа тия сметки се правят преди да си купи човек кола.
Аз едно време га бех у Жабария съм си правил сметките и карах Ланчия на твоите години. После одъртях малко, нещата се подредиха и минах на е46.Anh1 написа:п.с. Ако искаш да отворим една тема в която да качим снимки на двата автомобила, понеже виждам, че и ти караш същата кола и да си върнеш думите назад, защото "е46 в страшно състояние" както ти казваш съвсем няма да бъде лъжа
Сега дай и патките да си качим, да видим на кой му е по-голяма, пък и от снимки няма как да докажеш кой автомобил е в по-добро състояние.
Работя да, но само събота и неделя защото съм още ученик (последна година) Баща ми има автосервиз, а аз си работя на заплатка за да се уча

Е като баща ти има автосервиз и ти имаш заплатка - не виждам къде е проблема ?! Труда ти е без пари, големи отстъпки за части, заплатка за частите ?! Дай Боже всекиму, баси...
И каква е целта на темата ? До колкото разбрах, обмисляш да продадеш фейс 320д и да си вземеш преди фейс 318 и да й сложиш газ, така ли ?
И каква е целта на темата ? До колкото разбрах, обмисляш да продадеш фейс 320д и да си вземеш преди фейс 318 и да й сложиш газ, така ли ?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Wolfen написа:318ката я карам вече от 4 години, здрава е, лесна за поддръжка, харчи разумно ... с една газ ще заспи, но аз газ не харесвам. Като ти е скъпо, продай колата и пести за по-нататък. Знай, че 318ката не върви като 320д, доста по-мудна е и ще в много скоро време ще искаш по-голяма мощ, която 18ката не може да ти даде

- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Еми колега ти си го каза, че не горивото ти е проблем. Проблема ти е там че много се вманиачаваш в това колата да е в перфектно състояние. Аз имам един един приятел дето караше Астра от старите. Еми всеки лев отиваше в тази кола. Все нещо се бърникаше по нея, не че беше развалена ами просто си беше маниак на тази тема.
Ето, че ти си същия. Еми изгорял ти е ксенона, лошо, отиваш и си купуваш от китайските крушки и си ти човека. Вместо да броиш 330 лева за "оригинална" от BMW, ще вземеш за 15 до 20 лева китайска. Ако пък искаш марка като OSRAM, PHILIPS каквито са и оригиналните които ти продават от BMW тези 330 лева ще ги дадеш не за една ами за две.
Не знам колега дали не си правиш сметката, или пък си я правиш но си до толкова обсебен от колата, че да трябва всичко да е оригинално(закупено от BMW).
Аз си мисля че не трябва да продаваш колата си щом ти е в добро състояние, а и разхода не ти е проблем.
Ето, че ти си същия. Еми изгорял ти е ксенона, лошо, отиваш и си купуваш от китайските крушки и си ти човека. Вместо да броиш 330 лева за "оригинална" от BMW, ще вземеш за 15 до 20 лева китайска. Ако пък искаш марка като OSRAM, PHILIPS каквито са и оригиналните които ти продават от BMW тези 330 лева ще ги дадеш не за една ами за две.
Не знам колега дали не си правиш сметката, или пък си я правиш но си до толкова обсебен от колата, че да трябва всичко да е оригинално(закупено от BMW).
Аз си мисля че не трябва да продаваш колата си щом ти е в добро състояние, а и разхода не ти е проблем.
- Anh1
- кандидат ентусиаст
-
ALiGaToR написа:Еми колега ти си го каза, че не горивото ти е проблем. Проблема ти е там че много се вманиачаваш в това колата да е в перфектно състояние. Аз имам един един приятел дето караше Астра от старите. Еми всеки лев отиваше в тази кола. Все нещо се бърникаше по нея, не че беше развалена ами просто си беше маниак на тази тема.
Мисля, че си прав. Явно причината е в това, че ми е първа кола и няма смисъл да ви занимавам с това. Просто искам всичко да е както трябва, но дано ми мине тази мания с времето

- Anh1
- кандидат ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:Е като баща ти има автосервиз и ти имаш заплатка - не виждам къде е проблема ?! Труда ти е без пари, големи отстъпки за части, заплатка за частите ?! Дай Боже всекиму, баси...
заплатката е 150-200 лева на месец колега, както казах само събота и неделя работя. Това което получих аз е колата от там нататък всичко е на моя гръб. Да за частите, монтажи, гуми, джанти, стенд и т.н си прав, но се замисли дали с тези 150-200 лева ще се справяш с колата си и ще остане за теб хаха. Се пак съм малак и нямам др. разходи горе долу ама...

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Anh1 написа:uCnaHeTcA написа:Е като баща ти има автосервиз и ти имаш заплатка - не виждам къде е проблема ?! Труда ти е без пари, големи отстъпки за части, заплатка за частите ?! Дай Боже всекиму, баси...
заплатката е 150-200 лева на месец колега, както казах само събота и неделя работя. Това което получих аз е колата от там нататък всичко е на моя гръб. Да за частите, монтажи, гуми, джанти, стенд и т.н си прав, но се замисли дали с тези 150-200 лева ще се справяш с колата си и ще остане за теб хаха. Се пак съм малак и нямам др. разходи горе долу ама...
Искаш да кажеш ,че със 150-200лв на месец поддържаш кола?Ако можеш значи колата ти е здрава и се радвай...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2