Едно красиво момиче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Едно красиво момиче

Мнение от uCnaHeTcA » 30 Мар 2012, 19:18

makaveli316 написа:Нали знаеш, че както е гледала гащите ти, докато е била с друг, така ще гледа на някой друг гащите докато е с теб?

Ей т'ва е много шит :!:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 30 Мар 2012, 19:32

makaveli316 написа:Колега, не че нещо, ама ако една такава ти е идеала за жена, значи мъките мъжа си ги заслужава.
Нали знаеш, че както е гледала гащите ти, докато е била с друг, така ще гледа на някой друг гащите докато е с теб?

много е прав колегата и аз се занимавах известно време с една такава колежка и така си и стана и то не на 1 път. к*рви бол не си заслужава да си сериозен с некви такива.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 30 Мар 2012, 19:40

zBoost написа:
makaveli316 написа:Колега, не че нещо, ама ако една такава ти е идеала за жена, значи мъките мъжа си ги заслужава.
Нали знаеш, че както е гледала гащите ти, докато е била с друг, така ще гледа на някой друг гащите докато е с теб?

много е прав колегата и аз се занимавах известно време с една такава колежка и така си и стана и то не на 1 път. к*рви бол не си заслужава да си сериозен с некви такива.

Аболютно.
Такива парцали заслужават да ги опънеш веднъж и да им теглиш една майна.
Жалкото е, че има много мъже, които след един секс със такава, решават, че тая е "жената на живота им".
Такива мъже не ги разбирам и точно заради тях има такива турбо-кифли.
И не забравяйте, че не русата кифла е виновна, че цеди джоба на мъжа и чука приятелите му....
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 30 Мар 2012, 19:52

тука смях и сълзи на едно място... това е темата :bchug: :bchug: сори за спама

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ч

Мнение от ljubo73 » 30 Мар 2012, 22:52

Колеги темата е за най-красиво момиче ,обаче сега ми идва темата " Най-грозното " . Ако искате споделете .Аз ще се включа след малко -още ми е малко бирата ,та ме е срам да си кажа ...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 30 Мар 2012, 23:05

Едно от красивите момичета досега които съм имал е една бивша.. Значи съвсем случайно се запознахме с нея, тя си имаше приятел от 1-2 години, ама той не я ебаваше за жива. Ходеше да играе футбол, вместо да прави секс с нея :lol: Та почнаха свалките ала бала и се получиха работите, дори спа в нас една вечер. И на сутринта буквално я изгоних :mhihi: . И се разделихме на момента.. ПО-тъпа от нея нямаше и ми скочи по нервите и не издържах, аз дето съм търпелив............
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Мар 2012, 23:05

Jordana написа:Лелееее....колко мъка има по белия свят. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ljubo73 » 30 Мар 2012, 23:07

Един приятел така ги прави .Води ги у тях и веднага след сеанса ги пъди ...с такси . Аз съм мека душа - така не мога ...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 30 Мар 2012, 23:07

Е и аз не мога. Ма толкова тъпо.. Е тва беше тя

Изображение
Последна промяна Kroki на 01 Апр 2012, 21:11, променена общо 1 път
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ljubo73 » 30 Мар 2012, 23:24

[quote="Kroki"]Е и аз не мога. Ма толкова тъпо.. Е тва беше
Добър избор ...Ще имаш още спомени ...Дай Боже
Последна промяна ljubo73 на 01 Апр 2012, 21:30, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 31 Мар 2012, 0:24

Аз конкретен идеал за момиче нямам. Във всяко едно някой си намира по нещо симпатично и привличащо , било то усмивката, смехът, очите, косата, тялото, но при мен не е точно определена външност или размери :mhihi:
П.П. Като се замисля, май послъгах малко - умна, с характер и симпатична :D

Аватар

Мнение от Хаос » 31 Мар 2012, 0:53

M3 E92 написа:Аз конкретен идеал за момиче нямам. Във всяко едно някой си намира по нещо симпатично и привличащо , било то усмивката, смехът, очите, косата, тялото, но при мен не е точно определена външност или размери :mhihi:
П.П. Като се замисля, май послъгах малко - умна, с характер и симпатична :D

или пък всичкогореизброено взето заедно...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 31 Мар 2012, 18:56

към колегата-автор на темата:

http://vbox7.com/play:f13aff70

:mhihi:

нещата винаги съм ги докарвал до един момента на 'сладка болка' - ако някой изобщо разбере кво имам предвид... после всичко бай-бай

няколко пъти съм бил с различни, които са ми били идеални - тоест конкретен идеал нямам

важното е да е момиче на място, да е весело общуването, да върви секса и хубави спомени да се правят - а що се отнася до к**ва - да ми върнат парите, аз ше им върна секса :mhihi:

нещата минават и заминават, след поне 15-16 връзки за по няколко дни/седмици вече близо 4г. сме с една девойка, дето ми дава всичко, да ми е жива и здрава! толкоз.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ljubo73 » 01 Апр 2012, 15:35

И в духа на 1 април , да си кажем за "тенекиите" .

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 01 Апр 2012, 17:57

Кроки, махни тая снимка бе, човек :lol: Ами ако е сестра на колега от форума или нечия настояща приятелка? Много грозно така да я показваш ;)
Ама ме заинтригува с какво толкова те вбеси на сутринта, че да я изгониш? Филиите ли изгори, какво стана хахаххаха? :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата