Магазин за Костюми ???
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Re: Магазин за Костюми ???
А кой е най-добре зареденият магазин на Andrews, защото много не обичам да пазарувам като жена с обикаляне на 100 магазина.
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Ей това е добър въпрос...във повечето им магазини предлагат всики артикули, друг е въпроса какви са размерите,които имат в дадения магазин.Аз лично останах много доволен от магазините в моловете на Стамболийски и на Цариградско 

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Jim Beam написа:А кой е най-добре зареденият магазин на Andrews, защото много не обичам да пазарувам като жена с обикаляне на 100 магазина.
ул. Солунска, незнам номера, но съвсем близо до Витошка. разгледай каталога, или на място или в сайта им, ако нямат на момента артикула в магазина, го искат за да го достават от другите!
От цървул, бална пантофка НЕ става!
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
На Солунска е може би най-слабо заредения, по-скоро на Алабин или в Мол-овете.
в Сердиката магазина е доста голям като площ
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
Айде, че излезе новата колекция на Andrew's. Някой може ли да каже на какви цени горе -долу са ги пуснали (ги пусакт по принцип), че ще ходя тази седмица и да знам колко да дръпна от банката.
приготви 250 за сако и 150 за панталон и няма да сбъркаш с много
можеш да платиш и с карта, разбира се
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
Хаос написа:приготви 250 за сако и 150 за панталон и няма да сбъркаш с много
Е аз няма да взимам отделно. И аз мислех към 500 за костюм, 70-80 за риза и 100тина за обувки, 20-30 вратовръзка. Седем осемстотин лева май ще ме оправят.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Провери и TEODOR ако не си решил да е само от андрю де, че и те са пуснаха нова колекция и имат много добри артикули!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Колко от нещата, които си си купила от зара са от БГ?
Аз съм си взимал от зара Лондон ... и нещата са им доста качествени като материал и изработка.
Аз съм си взимал от зара Лондон ... и нещата са им доста качествени като материал и изработка.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
Kroki написа:Провери и TEODOR ако не си решил да е само от андрю де, че и те са пуснаха нова колекция и имат много добри артикули!
Нещо не ми харесаха. Купих си януари месец от там костюм и не струва просто 350 лева. Примерно имам Картел за 250, който е доста по качествен.
em1l написа:Andrews
В Русе има ли ??
Ако да, къде ? Да разгледаме малко, че костюма от бала не ми става

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Колеги, да споделя и моя опит.
От 12 години всеки ден ходя на работа с костюм и вратовръзка и парите за дрехи, които давам са основно за костюми.
Виждам, че тук доста хора дават положителни отзиви за Андрюс. Аз обаче не мисля така, понеже от собствен опит мога да заявя, че качеството на материите им бяга. Например ризите им доста по-бързо се протриват на яките и маншетите, като за избледняване на цветове при пране няма да отварям дума. Костюмите им също си имат недостатъци.
Андрюс стават за обличане по "някакъв повод", но ако искате качество заложете на нещо друго.
Аз лично съм заложил на "Теодор" и до сега не помня случай, при който да съм съжалявал за похарчените пари.
Моят опит е в средния ценови клас, понеже споделих, че на мен това ми е работното облекло.
От 12 години всеки ден ходя на работа с костюм и вратовръзка и парите за дрехи, които давам са основно за костюми.
Виждам, че тук доста хора дават положителни отзиви за Андрюс. Аз обаче не мисля така, понеже от собствен опит мога да заявя, че качеството на материите им бяга. Например ризите им доста по-бързо се протриват на яките и маншетите, като за избледняване на цветове при пране няма да отварям дума. Костюмите им също си имат недостатъци.
Андрюс стават за обличане по "някакъв повод", но ако искате качество заложете на нещо друго.
Аз лично съм заложил на "Теодор" и до сега не помня случай, при който да съм съжалявал за похарчените пари.
Моят опит е в средния ценови клас, понеже споделих, че на мен това ми е работното облекло.
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3