Едно красиво момиче
Модератор: Общи модератори
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Re: Едно красиво момиче
Мишел написа:Кроки, махни тая снимка бе, човекАми ако е сестра на ...
на Софи Маринова ли ?

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
nightdriver написа:Мишел написа:Кроки, махни тая снимка бе, човекАми ако е сестра на ...
на Софи Маринова ли ?
Колега, ако щеш ми вярвай, и аз открих същата прилика

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Готово, махнах я.. С начина си на мислене, изразяване и т.н. Много ама много просто същество..
Баси са като се загледах, верно прилича на нея

Баси са като се загледах, верно прилича на нея

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Kroki написа:Готово, махнах я.. С начина си на мислене, изразяване и т.н. Много ама много просто същество..
Баси са като се загледах, верно прилича на нея![]()
Ама някой те е цитирал и снимката си седи..
Аз няма да се изказвам по темата.. Нямам муза!
дайте да обсъдим девойките у форума
коя става, коя не.. ?
в смисъл, тази тема е идеална за това, защото в началото е разочароващо четиво за женската аудитория
и реално си имаме камуфлаж да им обсъдим циците
коя става, коя не.. ?

в смисъл, тази тема е идеална за това, защото в началото е разочароващо четиво за женската аудитория
и реално си имаме камуфлаж да им обсъдим циците

No bling at the Ring
Идеята за колежките е супер ,ама аз не ги познавам ,иначе с удоволствие бих поклюкарствал. А защо да не излъчим "мис БМВ Форум" ?
Заминаваме в командировка във Варна,пет-шест все от нашите ,някакъв там семинар ....така и никой не го посети.
Пристигаме в хотела ,настаняваме се и разбира се веднага на бара-външен -гъзария...лятото...туристки ,рускини,.......
Имаше една естрада и един се кълчи там,обаче и стрийптизьорка би му завидяла .Чупки,кълчене,еротика ...страшна работа ...
Викам си тоя ще е от програмата,аниматор може би .Ама скача в басейна ,танцува,пее,квото се сетите .
Обаче по едно време дойде при нашата компания ,а ние оцъклени ...
Оказа се гей,от Куба , Рамон. На всичкото отгоре бил с мъжа си на почивка .
Обаче аз знам на ангкийски десет думи и то половината грешни
Нашия човек "циганско бакърче" каквото не видя ,това не пи -водка,коняк,бира,ром....
И ми дойде пъкления план да го пратя при рускините ,да ги омайва .Така и направи...
Нямате братя представа как жените си падат по гейове , тоя пич ги баламоса за нула време...
Ииии всичките бяха обладани...до крак...
Заминаваме в командировка във Варна,пет-шест все от нашите ,някакъв там семинар ....така и никой не го посети.
Пристигаме в хотела ,настаняваме се и разбира се веднага на бара-външен -гъзария...лятото...туристки ,рускини,.......
Имаше една естрада и един се кълчи там,обаче и стрийптизьорка би му завидяла .Чупки,кълчене,еротика ...страшна работа ...
Викам си тоя ще е от програмата,аниматор може би .Ама скача в басейна ,танцува,пее,квото се сетите .
Обаче по едно време дойде при нашата компания ,а ние оцъклени ...
Оказа се гей,от Куба , Рамон. На всичкото отгоре бил с мъжа си на почивка .
Обаче аз знам на ангкийски десет думи и то половината грешни
Нашия човек "циганско бакърче" каквото не видя ,това не пи -водка,коняк,бира,ром....
И ми дойде пъкления план да го пратя при рускините ,да ги омайва .Така и направи...
Нямате братя представа как жените си падат по гейове , тоя пич ги баламоса за нула време...
Ииии всичките бяха обладани...до крак...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
От мадамите във форума познавам две. И двеете са страшни пичета и изкам пак да пием с тях 
Имам и компрометиращи снимки на още една

Имам и компрометиращи снимки на още една

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
даи да ги видим тези яки пи*ки или те да се похвалят ще има ефект 

bedrock city racing
еми, де да ги знам форумкините, аз за тва кеся тука, да срещна НЕКОЯ 

No bling at the Ring
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ако не почнете да пишете по темата, ще локна темата.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
С доста читави момичета съм се срещал, някои в последствие не са излизали читави, други съм ги пропускал(а не е трябвало), с някои и съм бил...
Ама едно разбрах, външния вид важи първите 2 седмици (поне за мен) от там насетне, няма ли какво да си кажете, измъчена работа, декор...
Случвало се е да съм с момиче, дето няма човек, който да не я загледа като минем някъде, ама немога да я трая, а в леглото трябва да мълчи, че адски ме дразнеше
И там 2-3 седмици и толкова...
Та, колкото и клиширано(евентуално) да звучи, за мен същността е по-важна от външността.
Е, естествено Не говорим за случайните, за по нощ, а за по-сериозните неща.
А относно моя идеал, срещал съм го, но когато аз настоявах, тя се дърпаше, после се разменихме и така и не се получи, може би и затова ми е останала, като идеал, защото не се получи в край на сметка...
И сега съм срещнал един идеал, ма ше трябва да инвестирам години там
Или може би не, но за да е всичко както идеално, ще трябва да си мине времето 
Ама едно разбрах, външния вид важи първите 2 седмици (поне за мен) от там насетне, няма ли какво да си кажете, измъчена работа, декор...
Случвало се е да съм с момиче, дето няма човек, който да не я загледа като минем някъде, ама немога да я трая, а в леглото трябва да мълчи, че адски ме дразнеше

Та, колкото и клиширано(евентуално) да звучи, за мен същността е по-важна от външността.
Е, естествено Не говорим за случайните, за по нощ, а за по-сериозните неща.
А относно моя идеал, срещал съм го, но когато аз настоявах, тя се дърпаше, после се разменихме и така и не се получи, може би и затова ми е останала, като идеал, защото не се получи в край на сметка...
И сега съм срещнал един идеал, ма ше трябва да инвестирам години там

E34, E38
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Какви идеали какви щуротии ...един ден и тия идеалните ще грохнат . Аман от такива идеални дето не знаят къде се намират.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...