Как да продам колата си на Горубляне???
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Как да продам колата си на Горубляне???
къде би било най-подходящо(до бензиностанцията или до разклона за цариградско)?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
maka123 написа:къде би било най-подходящо(до бензиностанцията или до разклона за цариградско)?
все пак не каза каква е колата?
и ако е регистрирана изобщо не се занимавай

- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
2 години работих в района на автоборсата на Горубляне,тогава се оглеждах и аз за кола и през обедната почивка минавах измежду редовете.
Направи ми впечатление че такива баламурници идваха да гледат коли , а търговците така ги омайваха за разни гробници .
Тъй че имаш голям шанс да продадеш колата си там ако сложиш малко по реална цена , но както казаха колегите наглеждай си колата.
За пример ще дам , е36 320 94 година седан , жълти фарове, драскотини по всеки детайл , брони и прагове не в цвета на колата ,нищо и никого впечатляващи - под 4к не видях ...
Направи ми впечатление че такива баламурници идваха да гледат коли , а търговците така ги омайваха за разни гробници .
Тъй че имаш голям шанс да продадеш колата си там ако сложиш малко по реална цена , но както казаха колегите наглеждай си колата.
За пример ще дам , е36 320 94 година седан , жълти фарове, драскотини по всеки детайл , брони и прагове не в цвета на колата ,нищо и никого впечатляващи - под 4к не видях ...
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Последния път на горубляне като бях за един приятел да търсим кола видях 2 супер оферти.. Гоуф 2ка на уникалните 80 000км само за 4000лв и алфа 145 на уникалните 39 000км само за 5000лв..
Поуляли са се хората

а варианта да я оставя на някой търговец на горубляне? чудя се само дали ще си я намеря в същото състояние в което я оставя
maka123 написа:а варианта да я оставя на някой търговец на горубляне? чудя се само дали ще си я намеря в същото състояние в което я оставя
ще я измагерят 100%
първо се почва с музиката и гумите.. нататък е ясно
за горублянските сделки много съм слушал, но 1 път съм виждал как една кола на следващия ден след пазарлъка става съвсем друга
(музика, гуми, свален спойлер) ..
No bling at the Ring
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2