Докъде според вас ще стигнем?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Докъде според вас ще стигнем?

Мнение от acho.rs » 03 Апр 2012, 22:11

BadAngel написа:
acho.rs написа:Кацането на луната не допринесе със НИЩО за развитието на на света . Нито евентуално кацане на Марс е обоснувано.

ха-ха

балгодаря ти че се ограничи с 2 букви а не се развихри отново с смехотворните си постове :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 03 Апр 2012, 22:17

acho.rs написа:
BadAngel написа:
acho.rs написа:Кацането на луната не допринесе със НИЩО за развитието на на света . Нито евентуално кацане на Марс е обоснувано.

ха-ха

балгодаря ти че се ограничи с 2 букви а не се развихри отново с смехотворните си постове :yes:

аз просто искам да се замислиш до какъв скок във всички точни и хуманитарни науки е довело кацането на човека на луната :mrgreen:
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 03 Апр 2012, 22:44

всичко е разработка на военните
п.п в Русия съм в Русия :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 03 Апр 2012, 23:14

гледах наскоро някъв луд, обясняваше как работи човешкият мозък на принципа на запеметяване на иформацията и предполагане, и щели да направят джаджи, които ще имат сензори и ще изучават околната среда около тях!! така например, колите ни ще могат да зебелязват че на някой мигача му работи от 30 секунди и вероятно няма да завие! http://www.ted.com/talks/lang/en/jeff_h ... uting.html от 11-та минута

едит: вече имало роботчета, които се учат как да ходят :mrgreen: http://www.ted.com/talks/lang/en/hod_li ... obots.html чакам ги с нетърпение, най-вече такъв, който да ми прави палачинки! :lol:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 03 Апр 2012, 23:49

То с тея нови технологии след 5-10 години специализираните автосервизи май ще станат излишни :mhihi: http://www.youtube.com/watch?v=P9KPJlA5 ... _embedded#! освен ако Китай не ускорят процеса де :mhihi:
Или пък за игрите http://www.youtube.com/watch?v=AENJxqR0 ... re=related
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 06 Апр 2012, 9:50

BadAngel написа:
acho.rs написа:
BadAngel написа:

ха-ха

аз просто искам да се замислиш до какъв скок във всички точни и хуманитарни науки е довело кацането на човека на луната :mrgreen:

Аз съм съгласен с BadAngel - Ачо,само сплавите използвани за подобни "мисии" са достатъчно изобретение..това,че ние не знаем нещо - не го прави несъществуващо.Технологии колкото искаш,въпроса е до колко хората са готови да ги възприемат..за 10 години в автомобилите се появиха сумати джаджи..
Информацията,която достига да масата е толкова ограничена ,че не е истина...то е достатъчно да се отворят архивите на Ватикана за да се промени текущата история ,камо ли тези горе в "МИР" какво са видели и експериментирали
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Предишна

Назад към Извън Темата