Препоръчайте пералня

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Re: Препоръчайте пералня

Мнение от ивчо » 03 Апр 2012, 17:30

Ооооооо колко ги обичам всичките перални ....
Indesit WIL 85 e тази която безуспешно се опитвам да съсипя от вече 5 години !
Баш не мога, а и кандидат-булката и тя !
Въпреки редовното претоварване, лагерите все още са тихи !
Пере всичко и съм супер доволен !
Гледам да я чистя веднъж месечно, а филтъра на около два месеца !
Таааа в тоз ред на мисли - нещо което е с отделен заден капак !
Определено е голям плюс при изтичане на гаранцията - при смяна на лагер примерно е много по-лесно !
Нашите имат АЕГ и не мога да позная кога работи и т.н. !
Обаче Indesit е като М50 - дърто и здраО ! :mhihi:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 03 Апр 2012, 18:55

gromovich написа:Иначе гледах Миеле -то, ама за тея пари по-добре да си наема някоя от "Факултето" и като бонус ще ги сгъва накрая дрехите.

Така е прав си,Миелето си заслужава при пране на многочленно семейство или някакъв малък семеен хотел.Щом си се спрял на Бош--и аз да те натисна натам.За 800 лева даже диапазона имат напълно прилични и все още непокитайчени модели.Ако ти е за мокро помещение и не ти трябва да се радваш на външния вид/както например купуват жените/ -Бош.
Аз два пъти си патя от Аристона щот все ме натискат и хем да перяла хем да била хубава,с дисплей,ала бала--другия път не, мерси.

Потребител
Аватар
Кара: Volkswagen CC 2.0 TSI

Мнение от MapkoB » 04 Апр 2012, 13:40

Някой да е чувал за марката Ardo? Е, и аз не бях чувал, но вече 12-та (да, дванадесета) година пере и суши и не се чува.. Тогава я взехме от Metro, гледайки най-вече цената. Нямам идея даже дали марката все още съществува, но излезе голямо куче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 04 Апр 2012, 15:27

От 20 години имам AEG, пере всеки ден, за тези години има един ремонт за 120лв :yes:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 04 Апр 2012, 16:51

За жалост АЕГто отпреди 20 години има единствено 3те символа общо с АЕГто сега.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 04 Апр 2012, 17:00

deyan-enchev написа:За жалост АЕГто отпреди 20 години има единствено 3те символа общо с АЕГто сега.

ти затова ли караш Е30, че новите само по емблемата си приличат :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 04 Апр 2012, 17:14

Е аз карам и е39, но тя е по-хабна от е30ската.
Материалите влагани в колите подлежат на същата участ като тези в битовите стоки - занижаване на качеството с цел по голям стокооборот.
Никой не иска уреди, коли и всякаква техника да е здрава и да държи 20 години с минимални ремонти - не е икономически изгодно :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 04 Апр 2012, 17:34

И каква стана тя сега ? Не остана не споменат производител на перални май . :mhihi: :mhihi: Вече си напълно ориентиран към марка и модел нали ? :mhihi: . Абе как може да питате такива неща из форумите , не мога да ви разбера :mhihi: От ясно по ясно е , че от 20 мнения , и 20-те ще са различни
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 04 Апр 2012, 20:35

ivoo написа:И каква стана тя сега ? Не остана не споменат производител на перални май . :mhihi: :mhihi: Вече си напълно ориентиран към марка и модел нали ? :mhihi: . Абе как може да питате такива неща из форумите , не мога да ви разбера :mhihi: От ясно по ясно е , че от 20 мнения , и 20-те ще са различни

Предпочитам да чуя 20 различни, но обективни мнения тук във форума, отколкото едно субективно, на някой продвач-консултант в някоя верига магазини, който гони бройката на продадените артикули.
А иначе смятам, че подразделът е точно за това - кой каквото го вълнува.

P.S. Неспоменат се пише слято, нали?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Апр 2012, 21:22

За майтапа бих препоръчал това:
Изображение

Иначе практически, много ми харесват Бош, въпреки че нямам наблюдение над новите им модели.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 04 Апр 2012, 21:54

jordanpar написа:Вземи си Миеле ..За парите които си отделил нова едва ли ще намериш,може би по-нов модел втора ръка ..
Ако не--повечето перални останали марки са на еднакви платформи и ги продава марката и дизайна,според предпочитанията на клиента.
:yes: :yes: :yes:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Апр 2012, 22:09

gromovich написа:
ivoo написа:И каква стана тя сега ? Не остана не споменат производител на перални май . :mhihi: :mhihi: Вече си напълно ориентиран към марка и модел нали ? :mhihi: . Абе как може да питате такива неща из форумите , не мога да ви разбера :mhihi: От ясно по ясно е , че от 20 мнения , и 20-те ще са различни

Предпочитам да чуя 20 различни, но обективни мнения тук във форума, отколкото едно субективно, на някой продвач-консултант в някоя верига магазини, който гони бройката на продадените артикули.
А иначе смятам, че подразделът е точно за това - кой каквото го вълнува.

P.S. Неспоменат се пише слято, нали?

Ако има значение , Бош са предимно турско производство . В маркетите , ще ти препоръчат тази за която имат бонуси или която е най-стара се опитват да се отърват . Много рядко може да подаднеш на съвестни консултанти .

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 04 Апр 2012, 22:10

-1 за Candy...Нашите си взеха такава и след по малко от 2 години взе да тропа и вие...Даже и някакъв ремонт и правиха вече...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is
Мечтае да кара: 1m coupe

Мнение от rowz » 05 Апр 2012, 17:45

аз си мисля, че боша е най-тих

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 07 Апр 2012, 17:04

Колега, препоръчвам ти Candy, предлагат 5г промоционални гаранции, правят основно перални и аз съм много доволен от моята :yes: Ако си решил да взимаш BOSCH, ще те посъветвам да не взимаш от най-евтиния клас, защото барабанът е капсолован и като се разбие лагера, ще трябва да я изхвърлиш. Успех ;)
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

Предишна

Назад към Извън Темата