Въпрос относно продаден артикул в ибей
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Въпрос относно продаден артикул в ибей
nightdriver написа:makaveli316 написа:Не, аз не говоря за търг. Искам да продам нещо и му слагам една цена и "Buy Now".
Въпроса ми е дали от ибей ме цъкат с таксички веднага или само ако продам артикула.
Питам защото искам да продам нещо, което върви повече зимата и има вероятност никой да не го купи сега и просто да не се набутвам да го слагам за продаване.
ибей те таксува след продажбата на артикула , иначе плащаш само снимките по 10 цента на снимка
не плащаш само снимките,плащаш и самата обява(в зависимост от цената,да е на търг,твърда цена или и двете...) а комисионната е след продажбата на самата стока в следващата ти фактура за месеца
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
martin_g60 написа:nightdriver написа:makaveli316 написа:Не, аз не говоря за търг. Искам да продам нещо и му слагам една цена и "Buy Now".
Въпроса ми е дали от ибей ме цъкат с таксички веднага или само ако продам артикула.
Питам защото искам да продам нещо, което върви повече зимата и има вероятност никой да не го купи сега и просто да не се набутвам да го слагам за продаване.
ибей те таксува след продажбата на артикула , иначе плащаш само снимките по 10 цента на снимка
не плащаш само снимките,плащаш и самата обява(в зависимост от цената,да е на търг,твърда цена или и двете...) а комисионната е след продажбата на самата стока в следващата ти фактура за месеца
от 01/03/21012 първите 75 обяви са ти гратис !
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
доста полезна информация... мерси 

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Аз за сега пуснах три артикула в немския ибей, но не точно в главния ибей, а в "малките обяви (Kleinanzeigen)" и там е по градове.
Обявите са безплатни, нищо не се плаща и хубавото е, че има брояч и ти казва колко човека са посетили обявата ти и така си правиш сметка дали някой се интересува въобще.
Даже така ми е по-удобно, тамън няма да се занимавам да ходя по пощите да пращам пакети, ми направо им ги карам нещата ако са от града купувачите или околностите.
Обявите са безплатни, нищо не се плаща и хубавото е, че има брояч и ти казва колко човека са посетили обявата ти и така си правиш сметка дали някой се интересува въобще.
Даже така ми е по-удобно, тамън няма да се занимавам да ходя по пощите да пращам пакети, ми направо им ги карам нещата ако са от града купувачите или околностите.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
А всъщност някой от тук задаващите въпроси сетил ли се е да прочете информацията свързана с купуване,продаване и плащане на сайтовете на ибей и пейпал 

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3