Въпрос относно продаден артикул в ибей

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Re: Въпрос относно продаден артикул в ибей

Мнение от ///M_Martin » 01 Апр 2012, 11:39

nightdriver написа:
makaveli316 написа:Не, аз не говоря за търг. Искам да продам нещо и му слагам една цена и "Buy Now".
Въпроса ми е дали от ибей ме цъкат с таксички веднага или само ако продам артикула.
Питам защото искам да продам нещо, което върви повече зимата и има вероятност никой да не го купи сега и просто да не се набутвам да го слагам за продаване.

ибей те таксува след продажбата на артикула , иначе плащаш само снимките по 10 цента на снимка

не плащаш само снимките,плащаш и самата обява(в зависимост от цената,да е на търг,твърда цена или и двете...) а комисионната е след продажбата на самата стока в следващата ти фактура за месеца

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 01 Апр 2012, 15:53

martin_g60 написа:
nightdriver написа:
makaveli316 написа:Не, аз не говоря за търг. Искам да продам нещо и му слагам една цена и "Buy Now".
Въпроса ми е дали от ибей ме цъкат с таксички веднага или само ако продам артикула.
Питам защото искам да продам нещо, което върви повече зимата и има вероятност никой да не го купи сега и просто да не се набутвам да го слагам за продаване.

ибей те таксува след продажбата на артикула , иначе плащаш само снимките по 10 цента на снимка

не плащаш само снимките,плащаш и самата обява(в зависимост от цената,да е на търг,твърда цена или и двете...) а комисионната е след продажбата на самата стока в следващата ти фактура за месеца

от 01/03/21012 първите 75 обяви са ти гратис !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 01 Апр 2012, 20:47

доста полезна информация... мерси :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 04 Апр 2012, 15:23

Аз за сега пуснах три артикула в немския ибей, но не точно в главния ибей, а в "малките обяви (Kleinanzeigen)" и там е по градове.
Обявите са безплатни, нищо не се плаща и хубавото е, че има брояч и ти казва колко човека са посетили обявата ти и така си правиш сметка дали някой се интересува въобще.
Даже така ми е по-удобно, тамън няма да се занимавам да ходя по пощите да пращам пакети, ми направо им ги карам нещата ако са от града купувачите или околностите.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 04 Апр 2012, 23:05

А всъщност някой от тук задаващите въпроси сетил ли се е да прочете информацията свързана с купуване,продаване и плащане на сайтовете на ибей и пейпал :banghead:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата