Заминавам за Америката
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Заминавам за Америката
Приятели, искам просто да ви напиша
Утре вечерта или другиден сутринта, още не знам кога ще ми е полета, заминавам за Америката
Ще ходя при един мои приятел на гости в Индианаполис да се видиме, това онова, жик так, да видя големите, стари, тежки коли и такива работи
Та така, ще ви пиша от там, може и да шляпна някоя снимка с американски бмв-та, още от аерогарата всъщност ще се кача в такова
Пък живот и здраве към 22 октомври ще си дойда, само требва да се паза да не ми направи нещо некоя филипинка (примерно), че какъв съм си влюбчив мога и да се заседа
. Та по тоя ред на мисли съм казал на брат ми ако стане нещо фал да ми качва колата и да ми я изпраща
Хайде като пристигна ще ви кажа
. А най-интересното е че утре имам изпит, ама вече съм го отписал почти 

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Лепвай усмивката на лицето, мятай джапанките, нахлузвай хавайките на трибуквието
и си прекарай незабравимо
Да пратиш по някоя картичка по и-мейла на всеки
Ако ще се заплеснеш по някоя фея, гледай поне да е от янките, че да може да се уредиш с гражданство, пък после може и да ме осиновите
(в кръга на майтапа естествено)
Весело изкарване и ако ще те гази някой от техните огромни коли, нека поне да е седмичка от нашите (не лада де - да не си помисли някой нещо
)
Поздрави и лек полет

Ако ще се заплеснеш по някоя фея, гледай поне да е от янките, че да може да се уредиш с гражданство, пък после може и да ме осиновите

Весело изкарване и ако ще те гази някой от техните огромни коли, нека поне да е седмичка от нашите (не лада де - да не си помисли някой нещо

Поздрави и лек полет

---
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
оооо без джапанки и бански не мръдам никъде

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15