Заминавам за Америката

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: e34, e36

Заминавам за Америката

Мнение от Kristopher » 11 Юни 2006, 18:29

Приятели, искам просто да ви напиша :!: Утре вечерта или другиден сутринта, още не знам кога ще ми е полета, заминавам за Америката :?: Ще ходя при един мои приятел на гости в Индианаполис да се видиме, това онова, жик так, да видя големите, стари, тежки коли и такива работи :D Та така, ще ви пиша от там, може и да шляпна някоя снимка с американски бмв-та, още от аерогарата всъщност ще се кача в такова :mhihi: :P :twisted: Пък живот и здраве към 22 октомври ще си дойда, само требва да се паза да не ми направи нещо некоя филипинка (примерно), че какъв съм си влюбчив мога и да се заседа :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Та по тоя ред на мисли съм казал на брат ми ако стане нещо фал да ми качва колата и да ми я изпраща :shock: Хайде като пристигна ще ви кажа :type: . А най-интересното е че утре имам изпит, ама вече съм го отписал почти :!:
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 11 Юни 2006, 19:17

Лепвай усмивката на лицето, мятай джапанките, нахлузвай хавайките на трибуквието 8) и си прекарай незабравимо :lol: Да пратиш по някоя картичка по и-мейла на всеки :mhihi:
Ако ще се заплеснеш по някоя фея, гледай поне да е от янките, че да може да се уредиш с гражданство, пък после може и да ме осиновите :mhihi: :mhihi: :mhihi: (в кръга на майтапа естествено)

Весело изкарване и ако ще те гази някой от техните огромни коли, нека поне да е седмичка от нашите (не лада де - да не си помисли някой нещо :mhihi: )

Поздрави и лек полет 8) :winky:
---

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 11 Юни 2006, 19:26

оооо без джапанки и бански не мръдам никъде
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15