Турция ще построи най-голямата джамия в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Re: Турция ще построи най-голямата джамия в България

Мнение от goguma » 05 Апр 2012, 21:49

jumjumski написа:
goguma написа:Ето наскоро във Швеция се опитаха да построят първата джамия там, и шведите се събраха на протест и я бутнаха още на ниво основи. Ама въпрос на народ.... :banghead:

Преди да се изказваш неподготвен...

http://www.ranker.com/list/famous-mosqu ... brianplatz

Значи и новините не са знаели това, защото няма как да съм чул друго. Дори и така, държава със само 7 джамии не дава осма да се строи /може и да има още освен тези 7 във списъка, но едва ли са 1100 колкото в България/, а тука станаха повече от църквите :ranting:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 05 Апр 2012, 21:53

Абе вие добре ли сте??!? :kuku:
Как може да го приемате като нещо нормално?
Това е най-голямата ислямска провокация, която може да се направи за момента..
Ми след година две като почнат да приказват на турски по улиците и магазините(за справка - всеки магазин в Ардино или друго родопско градче) какво ще правите?
Случка от приятели:влизат в някакъв магазин в Ардино и питат нещо на Български, и всички ги гледат на кръв, все едно са пришълци някакви, и им приказват някакви неща на турски :shock: , и това в България...
Нямам думи просто... :help:
Най-лошото е, че преди само из родопите се случваше да те буди ходжата в 5-6 часа сутринта с гадна молитва(надули високоговорителите на джамийте), а сега и в Плевен и по други места из България.
Трябва да се направи нещо неможе така да продължава .. :nono:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 05 Апр 2012, 23:37

r19 написа:Абе вие добре ли сте??!? :kuku:
Как може да го приемате като нещо нормално?
Това е най-голямата ислямска провокация, която може да се направи за момента..
Ми след година две като почнат да приказват на турски по улиците и магазините(за справка - всеки магазин в Ардино или друго родопско градче) какво ще правите?
Случка от приятели:влизат в някакъв магазин в Ардино и питат нещо на Български, и всички ги гледат на кръв, все едно са пришълци някакви, и им приказват някакви неща на турски :shock: , и това в България...
Нямам думи просто... :help:
Най-лошото е, че преди само из родопите се случваше да те буди ходжата в 5-6 часа сутринта с гадна молитва(надули високоговорителите на джамийте), а сега и в Плевен и по други места из България.
Трябва да се направи нещо неможе така да продължава .. :nono:

Подкрепям напълно. Както каза един колега, джамиите повече от църквите. Това е недопустимо, не им стигнаха тия 500 години където са ни държали под робство, пък сега пак си строят и си правят каквото искат. Наистина във турция /дори няма да го напиша със главна буква/ няма да ти позволят и един параклис малък да си направиш, а тук джамии по 10 метра високи ... :ranting: :ranting:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 05 Апр 2012, 23:47

На мен ми е интересно как така си решават че ще строят някъде си джамия. Не тябва ли някой да им разреши. :banghead: :banghead: То бива наглост ама тея джигити вече прекаляват :censored: :ranting:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 06 Апр 2012, 0:51

Аллаху Акбар по 5 пъти на ден през мегафони - благодаря!

Да си се молят тихичко лошо няма, но свинята да излиза всяка сутрин да зяе, та цял град да го чува...Мека е на юг, пожелавам им прав път!
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 06 Апр 2012, 1:36

Хаос написа:....
Можем ли да спрем строежа на джамии в България с референдум, както направиха в Швейцария?
....

Муахахаха
Пич, ние Доган от парламента не можем да изгоним на избори, какво точно очакваш да стане на този референдум? Да не дойдат цигани под строй? Да няма автобуси от Турция? Да не почнат да плашат пак българските мюсюлмани с възродителния процес? Или искаш и турците да почнат да тормозят църквите в Анкара и Истанбул.
Мисли малко.

emiliqn.gqurov написа:На мен ми е интересно как така си решават че ще строят някъде си джамия. Не тябва ли някой да им разреши. :banghead: :banghead: ..

Естествено, че някой им разрешава. Този някой се нарича Хасан Азис - кмет на Кърджали.

Предишна

Назад към Извън Темата