Доставка от немския ebay?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46

Доставка от немския ebay?

Мнение от raid » 06 Апр 2012, 0:58

Привет,

Харесах си нещо в немския ebay, но нямам някой който може да го вземе от там
Има доста фирми които доставят от ebay.co.uk дори някои с ценоразпис за авточасти, но не намирам някой да се занимава с ebay.de

Kакво бихте ми препоръчали за немския ebay?
Благодаря.

edit: не е търг, има обявена цена
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Доставка от немския ebay?

Мнение от seven-eight » 06 Апр 2012, 2:18

raid написа:Привет,

Харесах си нещо в немския ebay, но нямам някой който може да го вземе от там
Има доста фирми които доставят от ebay.co.uk дори някои с ценоразпис за авточасти, но не намирам някой да се занимава с ebay.de

Kакво бихте ми препоръчали за немския ebay?
Благодаря.

edit: не е търг, има обявена цена

еми пиши на продавача да ти го прати :)

Аватар

Мнение от Хаос » 06 Апр 2012, 2:24

обикновено използват DHL или немските пощи
цените са почти еднакви, можеш да ги намериш онлайн
говори с продавача за по-сигурно

аз си получих наскоро пратката от немски продавач (ebay.de) с DHL, беше опаковано перфектно
кашона беше като за микровълнова, тежеше към 3 кила и цената беше към 25 евро, включена застраховка до няколкостотин евро (не помня)
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 06 Апр 2012, 11:57

Kaжи да ти го прати с DHL или ако с обикновенна поща, поне да е застрахована пратката, иначе нашите гладници обичат да пипат.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46

Мнение от raid » 06 Апр 2012, 14:04

Аз точно за това питам, незнаех за опцията с DHL, но много не съм наясно с нашите пощи и веднъж вече загубих едни мигачи, поне сумата не беше бог знае ква.
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 06 Апр 2012, 15:29

raid написа:Аз точно за това питам, незнаех за опцията с DHL, но много не съм наясно с нашите пощи и веднъж вече загубих едни мигачи, поне сумата не беше бог знае ква.

Загубил си ги, щото най-вероятно не е била застрахована пратката.
Аз като пратя нещо до Бг на наще примерно и съм забелязал, че ако е застрахована пратката, пристига дори по-бързо.
Това с нормалната немска поща, а пък с DHL ако пратиш и е застрахована, абсурд да не получиш пратката.
Приятелката ми по миналата седмица прати едни обувки на баща и по нормалната поща и застрахова пратката за няколко стотин евро и пристигна за 4-5 работни дни.
Даже си викахме и да не пристигне по-добре :mhihi: . По спомени платихме 14-15 евро за пратката общо със застраховката.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

Назад към Извън Темата