"Наследствен" ли е БМВ-ентусиазма :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Re: "Наследствен" ли е БМВ-ентусиазма :)

Мнение от maxpower » 04 Апр 2012, 22:55

Определено не е наследствено и при мен. Бях тръгнал да залитам по алфите(пази боже :mrgreen: ). В крайна сметка като един верен ВАЗ-аджия реших, че пак ще е със задно :mhihi: и имаше само един логичен избор. Баща ми голям фен на VW цял живот ми разправяше как ще си вземе Passat комби, няколко месеца след като си купих моя седан Е36... си купи е36 купе is :lol:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 04 Апр 2012, 23:03

А си мисля, че при мен е наследствено, въпреки че баща ми не ще да си признае. За всичко е виновен Москвича :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Апр 2012, 4:33

maxpower написа:Определено не е наследствено и при мен. Бях тръгнал да залитам по алфите(пази боже :mrgreen: ). В крайна сметка като един верен ВАЗ-аджия реших, че пак ще е със задно :mhihi: и имаше само един логичен избор. Баща ми голям фен на VW цял живот ми разправяше как ще си вземе Passat комби, няколко месеца след като си купих моя седан Е36... си купи е36 купе is :lol:

Майтапа на страна, баща ми и майка ми до последно ме убеждаваха "Вземи си малка кола да ти е лесно и евтино". Като се изтипосах с първата Е32-ка ме гледаха, като да съм пристигнал с космически кораб.
Сега баща ми не пропуска официални поводи да го возя, въпреки че само ми повтаря колко малко горяло TDI-то :mhihi: :mhihi: :mhihi: Да не казвам, какво зяпа в мобилето :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе ще да ми е предадено от майка ми, тя все е показвала заинтересованост към марката. Очаквам още малко да поостареят, и да си вземат и те някоя лимузина :mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is
Мечтае да кара: 1m coupe

Мнение от rowz » 05 Апр 2012, 11:18

Като бях малък, не ми харесваше марката БМВ, приятелите откачаха и като тръгнем по улиците все се чуваше - това е 5та серия, пък това 3та, много е яко. Аз гледах с недоверие и си мислех, че мерцедеса е колата. Но незнайно как малко по-малко започнаха да ми харесват, отделно, че отвсякъде чувах това са най-здравите коли, после се заслушвах по улиците в различните коли и бмв-тата винаги ми звучаха най-добре, и гледам дрифтове, пергели, викам си Това е автомобила. Много се запалих, тръгнах да си купувам първата кола с нагласата да е БМВ, ако може разбира се с шпер. И я намерих, сега не искам да чуя за друга кола освен бмв независимо какво. Някой ден ще предам на децата си ентусиазма !!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 05 Апр 2012, 13:39

При нас освен, че наследствено се предава любовта към марката, ами и заразно се предават и хубавите и плавите неща свързани с нея! :mhihi:

Изображение
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 05 Апр 2012, 13:45

POL_Starshi написа:При нас освен, че наследствено се предава любовта към марката, ами и заразно се предават и хубавите и плавите неща свързани с нея! :mhihi:

Изображение

То това вашето е неописуемо :bowdown: Евалата, за което :bowdown: :bowdown: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 05 Апр 2012, 20:49

Евала колега това е примера който ще следвам и дъщеря да имам след време няма да я е страх да си нацапа ръцете с грес и да пиполи по колите !

При мен ентусиазма не е наследствен.

Откакто се помня баща ми и неговите авери все ходеха по Австрия и Германия за коли. Явно и тогава БМВ-тата са били скъпички защото винаги се връщаха я с фордче я с опел я със Субари или някоя продънена Алфа говоря за 94-5-6
Брат ми имаше увлечение по Бмв за кратко докато не се качи на Мерцедес.
Бачкаше в рент-а-кар фирмичка и покрай него съм покарал бая различни колички .
Отидоха веднъж с баща ми до Австрия и Германия и се върнаха с Ц класа комби вярно запазена хубава ама Мерцедес.
Отначало карах го с нежелание после почна по да ми пасва като почнах да го ползвам по често , но все нещо липсва нещо куца...
Брат ми продължи да си кара комбито

Баща ми му купихме Мерцедес 124-ка и миряса !
Майка ми е непретенциозна кара всичко в моемнта е на Пежо 106

След всичко пробвано покрай брат ми и приятелите ми Рено Опел Пежо Мерцедес Ситроен Лада Фиат Москвич Шкода Шевролет Мазда Субару Фолксваген Исузу....

Качих се в Е36 , в Е30 , в Е39 (индивидуал помня... уникална кола) по Е38 в Е90 в Х5 ... няма друга кола като БМВ .

Форума само подсили въздействието на марката .
Запалих се започнах да чета яко истории на моделите мотори скоростни кутии история на марката какво ли не !

Влязох в главния шоуруум на марката в Мюнхен и се почувствах все едно съм стъпил крачка след портите на рая и свети Петър:
Седнах във всяка изложена кола и просто бях като малко дете !

Влязох във фабриката на 3.5 километров тур и мога да кажа само едно :

БМВ е колата за мен !
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 05 Апр 2012, 22:35

Ентусиазъм, чак пък и наследствен - глупости на търкалета.
Карам си бмв-то щото ми харесва и за тия пари по-добра кола не можеш да намериш, всичко останало са преувеличения.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 05 Апр 2012, 22:46

makaveli316 написа:Ентусиазъм, чак пък и наследствен - глупости на търкалета.
Карам си бмв-то щото ми харесва и за тия пари по-добра кола не можеш да намериш, всичко останало са преувеличения.

Не съм съгласен... Разни хора - разни идеали, не мислиш ли?
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 06 Апр 2012, 6:48

При мен не е точно наследствен, но има едно е30, с което съм имал "досег" още преди да се родя :mhihi: Когато майка ми е била бременна с мен, кръстника ми си е взел 320 е30 седан. Вероятно е било едно от първите в града. Майка ми се е возила няколко пъти, а баща ми го е карал веднъж за рождения си ден :mhihi: За времето си е било нещо невероятно, на фона на масовите автомобили. 21 години по-късно умирам за е30! А баща ми съвсем не е ентусиаст, и никога не ми е пълнил главата с приказки за БМВ, моторен спорт и т.н. Докато кръстника ми е бил автомобилист, имал е лиценз и т.н. Иначе като цяло такъв вид ентусиазъм е повече от хубаво да е наследствен, щото сега всичко в БГ е позьорство, чалготеки, напиване до припадък, дрога... нещата отиват към деградация, а моторния спорт е нещо невероятно и учи на много положителни качества.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 06 Апр 2012, 9:26

makaveli316 написа:Ентусиазъм, чак пък и наследствен - глупости на търкалета.

Е ти значи не си истински "ентусяст"...
Нали схващаш... някой хора тука и да имат "повече пари" пак ще си карат БМВ, а не "по-добра кола" ;)
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 06 Апр 2012, 16:11

Наследствен не бих казал,но едно време имахме е21 с м20б20,жълто,алпина пакет и т.н и го държахме на село понеже баща ми пътуваше по корабите и щяха да го осъкатят пред блока.Имахме го около две години и половина,но братоечед ми му видя сметката и го згъна тотално.Докато беше здраво баща ми все повтаряше,че тая кола иска да остане за внуците му да видят какво нещо са карали баща му и дядо му,но стана тоталка.От тогава се дръпна от колите и започна да ги сменя без да влага някакво желание и страст в тях. Сигурно през семейството са минали над 30-40 коли,но само тая помня с всеки детаил.Като взех книжка започнах да карам семейното пежо 605,после Фордове разни и изобщо не бях си помислял да си купувам БМВ,но един ден се наложи да карам на кумеца е30-ката за първи път и тогава всички спомени за старата акулка се върнаха. Надявам се един ден да си закича и едно бяло е28,но в момента нямам възможност.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без гражданска
Мечтае да кара: e36 ///M

Мнение от burnou7 » 07 Апр 2012, 15:37

Със сигурност не е 100% наследствен.
Като знам баща ми колко ''обича'' БМВ-тата,ама все пак това не спря моя ентусиазъм :mhihi: :driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 14 Апр 2012, 20:08

И при мене не е наследствен,преди 6 години карах Опелче,като се качих в Е39 и си рекох "Абе какво правя аз тука?" :mrgreen:
Обаче постепенно свикнах с хубавото и да сме живи и здрави марката няма да я сменя !

:OT: Най много хора се отказват от Форд обаче,то затова и Фордовете имат големи предни стъкла....за да може всеки човек да види какъв аграр седи зад волана ! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 14 Апр 2012, 20:45

Около мене само хондаджии, които плюят БМВ-тата, качвал съм се в повече Хонди отколкото в БМВ-та, ама си държа на бавареца и това е.

В родата няма много големи авто маниаци, само свако има Е46 320 бензин комби, перфектна семейна кола, много удобна и послушна, карах я един път, но мъкнахме едни неща и не можах да и се нарадвам :mhihi:

Все още нямам БМВ, защото нямам книжка. Въртят ми се в главата едно тъмно синьо Е30 купе със М50Б20 или М42Б18 или Е36 купе отново с един от тия двата двигателя като евентуално след време ще минем на принудително пълнене, ако ми се вкарва във филма...

Не знам от къде е това влечение по БМВ

Предишна

Назад към Извън Темата