Шампионска лига сезон 2011-2012г,

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Шампионска лига сезон 2011-2012г,

Мнение от blackgod » 05 Апр 2012, 17:21

Няма как, винаги слабите мразят силните :mhihi:
Самите футболисти на Милан не се оплакват толкова от съдията, колкото фенчета и разни журналисти...
Резултат 2:1 предрешавал изхода на двубоя :kuku: При положение че имат цяло второ полувреме да вкарат гол или два ... Преди години Ливърпул точно на Милан изнесоха лекция как се обръща разлика от 3 гола.
Тук гледам някакви клипчета се подмятат със симулации... Еми аз не се сещам водещ отбор в Европа в който да няма играчи които да симулират... А и в нашите родни грандове стана мода напоследък да припадат по терена, след леко докосване. Противно явление, което е нормално да не се харесва на феновете, но зависи от ФИФА и УЕФА, да наказват тези симулации след мачовете.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 05 Апр 2012, 17:58

Като имаш топката, нормално на теб да ти влизат, нормално да падаш..
Барселона не са подпиран от съдиите отбор! Сложи на кантар всички отсъждания за и срещу отбора и ще се види...Повечето фенове на други отбори, които спорят, удобно пропускат порязванията! Справка, някой да каза нещо за дузпата в първия мач миналата седмица?? Или тогава съдията не подпря Милан, щото са домакини?!

Колега знаеш ли колко пъти съм се опитвал да го обясня това нещо на някой хора фенове на други отбори, че е нормално отборите срещу Барса да получават повече картони и да правят повече нарушения, именно заради владението на топката, но те си знаят своето Барса ги подпирали затова вадили картони на другите отбори.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 05 Апр 2012, 20:37

DiMIcha84 написа:...............Колега знаеш ли колко пъти съм се опитвал да го обясня това нещо на някой хора фенове на други отбори, че е нормално отборите срещу Барса да получават повече картони и да правят повече нарушения, именно заради владението на топката......

Барселона = повече владеене на топката = повече нарушения срещу играчите = повече възможности за симулации :yes:

И за да илюстрирам с пример това дето казвам,ще спомена само една дума.....Фабрегас.
Всеки който гледа малко повече футбол,може да прецени колко борбен и устойчив и несимулиращ футболист беше в Арсенал.....и как внезапно се промени и стана един мекичък,лекичък и нежен в Барселона :angel:

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 05 Апр 2012, 20:45

justboy написа:
maxpower написа:http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znLSRk
коментарите оставям на вас :mhihi:, някои неща май никога не се променят. на 3:52 просто кърти :mrgreen:

Не съм фен на барса и не ги защитава, обикновено тея клипове се пускат от фенове на Реал Мадрид...

Аааа моля моля, аз не съм фен на Реал Мадрид, даже са ми по антипатични и от Барса :mhihi:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 05 Апр 2012, 21:23

Схемата на дузполона е ясна за следващия мач 4-3-3-3 :mhihi:

Влиза клиент в спортен магазин и заявява, че иска екип на дузполона... "Какъв искате", пита продавача, "игрален, или съдийски?" :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 05 Апр 2012, 21:50

Владо написа:Схемата на дузполона е ясна за следващия мач 4-3-3-3 :mhihi:

Влиза клиент в спортен магазин и заявява, че иска екип на дузполона... "Какъв искате", пита продавача, "игрален, или съдийски?" :mrgreen:

Хаха фен на реал говори за дузпи и съдийска помощ е това вече е смешно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 05 Апр 2012, 22:16

Другото, което ми прави впечатление е, че в тоя отбор човека, който най-малко симулира(след вратаря) е най-дребния играч - Меси. Тоя дребосък не стига, че играе в предни позиции и пак симулира по-малко от защитниците и полузащитниците.
И айде обаче и 2те страни да са обективни. Така както на барса им се признава, че макар и постоянните подпирания, са си най-добрия отбор в света последните години, нека и фенчетата им да не си кривят душата и да скачат на бой всеки път като се каже подпиране и симулация в едно изречение с любимия им отбор.
Факт е, че барса в последните години е най-очевидно подпирания отбор и на всеки път, в който СЛУЧАЙНО са ги ощетили, са ги компенсирали тройно. И ако приемем, че играчите нямат вина, че съдиите ги подпират, то поне нека имат някакво достойнство и не се държат като п*тки при всяко единоборство и не просват като заклани на земята, всеки път когато някой противник размаха ръка около лицето им. Жалко е, грозно е...

старши ентусиаст
Аватар
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 05 Апр 2012, 22:48

DiMIcha84 написа:

:roll: фен на реал... ми тия смешници са по-зле и от дузполона бе :mrgreen: ... в испания съм фен на виляреал и валенсия, донякъде севиля, а напоследък луд фен на билбао :mhihi: ... сещаш се оти, нали :mhihi:
всъщност да се благодарим, че реал не унищожиха напълно кака... само той заслужава да се говори за него в този отбор... добре че живна напоследък :clap:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 05 Апр 2012, 22:51

speedhokk написа:Другото, което ми прави впечатление е, че в тоя отбор човека, който най-малко симулира(след вратаря) е най-дребния играч - Меси.....

Не мога си кривя душата,верно че прилича на миксер с крака....ама е мноооого добър играч тва пишлеме :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 05 Апр 2012, 23:36

Владо написа:
DiMIcha84 написа:

:roll: фен на реал... ми тия смешници са по-зле и от дузполона бе :mrgreen: ... в испания съм фен на виляреал и валенсия, донякъде севиля, а напоследък луд фен на билбао :mhihi: ... сещаш се оти, нали :mhihi:
всъщност да се благодарим, че реал не унищожиха напълно кака... само той заслужава да се говори за него в този отбор... добре че живна напоследък :clap:

бих казал ,че се възроди в реал ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 05 Апр 2012, 23:40

barabqga написа:
Владо написа:
DiMIcha84 написа:

бих казал ,че се възроди в реал ;)
:yes: И коментаторът снощи това спомена, че в Милан е загубил формата си, но започна да я намира в Реал :yes:

старши ентусиаст
Аватар
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 05 Апр 2012, 23:57

Загубил... глупости на търкалета... че той си спечели всичко с милан, включително отмъстиха 2007-ма на ливърпул за предишния срам дето браха след 3:0 първото полувреме и загуба... най-добър играч 2007, голмайстор на шл... какво да прави още в милан, а чиче хитрец берлускони що да му не вземе парите...
и сега моля ти се бил се възродил... ми той е в реал от лятото 2009... я вижте календара кое време сме днес... 3 години почти възраждане :shock: ... то нащо под турско робство е по-кратко, егати :mhihi:
не знам защо ги слушате тези нашите коментатори изобщо :no:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 06 Апр 2012, 7:24

Владо написа:Загубил... глупости на търкалета... че той си спечели всичко с милан, включително отмъстиха 2007-ма на ливърпул за предишния срам дето браха след 3:0 първото полувреме и загуба... най-добър играч 2007, голмайстор на шл... какво да прави още в милан, а чиче хитрец берлускони що да му не вземе парите...
и сега моля ти се бил се възродил... ми той е в реал от лятото 2009... я вижте календара кое време сме днес... 3 години почти възраждане :shock: ... то нащо под турско робство е по-кратко, егати :mhihi:

е аз не слушам коментатроите ми гледам играта като го взеха от милан беше в слаба форма и с контузиии

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 06 Апр 2012, 10:15

barabqga написа:
Владо написа:Загубил... глупости на търкалета... че той си спечели всичко с милан, включително отмъстиха 2007-ма на ливърпул за предишния срам дето браха след 3:0 първото полувреме и загуба... най-добър играч 2007, голмайстор на шл... какво да прави още в милан, а чиче хитрец берлускони що да му не вземе парите...

е аз не слушам коментатроите ми гледам играта като го взеха от милан беше в слаба форма и с контузиии

И тва май не е така много много... точно за Кака , който казва че в Милан му била паднала формата :kuku: :kuku: е доста далеч от истината. Кака беше против трансфера в Реал и в Милан си беше лидер и водач на отбора и формата му в Милан едва ли би могла да се повтори след контузиите които го сполетяха след като премина в Реал.... Да не говорим че Моу изобщо не му се кефи на Кака , но това е друг въпрос...
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 06 Апр 2012, 13:04

xerial написа:
barabqga написа:

И тва май не е така много много... точно за Кака , който казва че в Милан му била паднала формата :kuku: :kuku: е доста далеч от истината. Кака беше против трансфера в Реал и в Милан си беше лидер и водач на отбора и формата му в Милан едва ли би могла да се повтори след контузиите които го сполетяха след като премина в Реал.... Да не говорим че Моу изобщо не му се кефи на Кака , но това е друг въпрос...

е да прав си ама той дойде контузен в реал и доста време беше така , и сега се вижда че е в добра форма и му върви играта , а иначе е ясно че по добри години от в милан няма да има

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата