Въпрос относно покупа от iOffer.com

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Re: Въпрос относно покупа от iOffer.com

Мнение от Бай Митьо » 06 Апр 2012, 14:51

Не избрах да платя директно чрез Visa.
Но човекът, от който купих имаше 100% положителен от над 2000 гласували!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 06 Апр 2012, 19:15

minimalcoholic написа:Платих през paypal и след 3 седмици ми престигаха нещата до Бостьн,до бг може да е по-бьрзо

През PayPal, но без да получиш Invoice така ли колега?

Бай Митьо написа:Не избрах да платя директно чрез Visa.
Но човекът, от който купих имаше 100% положителен от над 2000 гласували!

И аз опитах директно чрез Виза ама не става.

Както и да е в крайна сметка след като настоявах да ми бъде пратен Invoice няколко пъти както беше обещал продавача, получих това като отговор:

Ok
that is no problem
so please cancel the transcation ,and for the other way we only accept the bank payment
thanks
Josh

Отмених транзакцията и му написах, че е много несериозен и според мен е лъжец. В крайна сметка аз го ям щото не мога от никъде другаде да я намеря тая дреха ама както и да е.

Благодаря за съветите и мненията колеги

Поздрави
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e46 330i

Мнение от minimalcoholic » 06 Апр 2012, 19:31

Ами имаше си invoice...чрез Paypal вие се застраховате когато купувате нещо от интернет,защото след това можете лесно да докажете че сте платили за дадения артикул...и само да те посъветвам(не гледай тези размери като S,M,L,защото не отговарят на европейските)...нещата от този сайт са реплики...но пък аз съм доволен от всиччко което съм купил от този сайт
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 07 Апр 2012, 23:06

minimalcoholic написа:Ами имаше си invoice...чрез Paypal вие се застраховате когато купувате нещо от интернет,защото след това можете лесно да докажете че сте платили за дадения артикул...и само да те посъветвам(не гледай тези размери като S,M,L,защото не отговарят на европейските)...нещата от този сайт са реплики...но пък аз съм доволен от всиччко което съм купил от този сайт

Ако имаше Invoice да съм му пратил парите досега. А иначе без Invoice, не получавам никаква застраховка от PayPal. Самият търговец искаше да му прата парите на мейла без да пиша какъвто и да е било коментар в транзакцията, въпреки, че в началото щеше да ми прати Invoice. След това като не ми изпрати никаква стока и се свържа с PayPal те ще ми кажат, че няма как да се докаже, че парите пратени към него са именно за покупка на някой артикул. Все едно съм му ги дал ей така щото ми се струва пич и ще ме отебат.

За размерите гледах, че ги има в сантиметри и мерих що годе това, което ме устройва, но въпреки това поръчката на дрехи по интернет винаги крие риск.

Може би тази дрешка е реплика защото наистина не мога да я открия никъде другаде ама е уникат. Ако някой мисли, че няма да го излъжат може да поръча това яке на Адидас за мен, ще му го платя и ще му дам няква скромна комисионна от 20 кинта и ще го черпя бира и т.н. Аз обаче сам няма да рискувам.

Поздрави
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

Предишна

Назад към Извън Темата