относно ГО
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- marto7067
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с волан от М5
- Мечтае да кара: Scott Gambler 730
Re: относно ГО
да колега,блъфирам...доктор съм. 

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
marto7067 написа:да колега,блъфирам...доктор съм.
Колега, тук беше моментът да обясниш, след като си в тази сфера, защо аджеба ще ми напишат (правомерен според теб акт) за действаща ГО към момента, а в същото време при обжалване наказателното постановление пада, пак по твои думи?

Не пиша тези постове с цел да се правя на интересен или да се заяждам, просто е хубаво човек да си знае правата. А от твоите думи до момента, не става ясно защо

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
minimalcoholic написа:sapio написа:И не на последно място - смени си застрахователния посредник, да не се окаже, че си хванал липса от застрахованите, а си си плащал
значи колеги моята ситуация съвсем се забатачи...оказа се че старата ми ГО е била фалшива и 6 месеца съм карал без валидна ГО...след като бях пуснал новата от 15ти април днес отидох в застрахователната компания и пожелах да ми анулират застраховката,след което да ми я направят наново...тези дни ще ви пиша какво е станало..
Е аз миналия ден ти го написах, но не знам дали си го прочел в навалицата. Пиши в кой район си, поне да ти препоръчаме някой проверен брокер, че много народ е изгорял така. Не ги знам как лъжат сега като застраховката се прави он-лайн, ама явно си има начин.
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4