Пак за горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Пак за горивата

Мнение от ivoo » 08 Апр 2012, 17:04

Сега може и да ни звучи смешно , ама след няколко месеца може и да плачем :mhihi: А ако все пак се случи , България ще стане страната с най чистия въздух на планетата , и с напълно излишни магистрали :mhihi:
http://www.vsekiden.com/115054/7-leva-z ... -godinata/
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Пак за горивата

Мнение от flame » 08 Апр 2012, 17:24

Дали ви направи впечатление, че най-скъпите горива в региона са в Турция? А дали сте чули някой там да се оплаква, че горивата били скъпи, да прави стачки? Аз поне не съм. А да сте чували, че турската икономика преживява невероятен бум и по растеж мисля беше на второ място в света след Китай? И да сте виждали как още от малки децата там се учат на труд като разнасят кафета и други такива по-лесни задачи?

Много е силен контрастът със съседна Гърция - където ония дебелогъзести плужеци са (по-скоро бяха :mhihi: ) свикнали вместо да работят да правят стачки и вечно някой да им дава наготово. И сега Ханс като им показа най-дългия пръст и ония се видяха в небрано лозе.

Всеки може да избере по кой път да хване - "гръцкия" или "турския" :smoke:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 08 Апр 2012, 17:25

Тая новина според мен с цел, като вдигнат на 3лв. горивата и хората едва ли не да си викат - пак бива, добре че не стана 7лв...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 08 Апр 2012, 17:33

7лв. литъра кеф няма да трябва да ходим по тротоарите ами по пътя ще си се разхождаме.. :mhihi: :mhihi:
П.п Ако наистина стане... :censored: :censored: :ranting: :ranting:

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 08 Апр 2012, 17:36

flame написа:Дали ви направи впечатление, че най-скъпите горива в региона са в Турция? А дали сте чули някой там да се оплаква, че горивата били скъпи, да прави стачки? Аз поне не съм. А да сте чували, че турската икономика преживява невероятен бум и по растеж мисля беше на второ място в света след Китай? :

Само дето минималната заплата в Турция е 837 лири. Една турска лира е приблизително колкото един български лев. :mhihi: а тук толкова пари получават лекарите. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 08 Апр 2012, 17:36

абе авторката на темата не са я еб*ли скоро и сее чудела к'ва нова простотия да напише белким се забележи, те ако станат такива цените на горивата трябва да я караме на хляб и боб и леща по празниците :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 08 Апр 2012, 17:37

Е, ше' режим вените или няма да караме ако стане...

Само ей такива като флейм ще карат, успелите със самочувствието... :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 08 Апр 2012, 17:50

^ :mhihi:

Не, сериозно ако литъра удари 7лв, всичко ще спре!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 08 Апр 2012, 18:18

Евтин популизъм.Както някой по-горе правилно спомена-от статията лъха на гербаджийския тертип на водене на политика-раздуваме едни цифри за увеличение на еди-кво си,после добрия чичко пожарникар се намесва и увеличението става двойно по-малко,ама все пак го има и всички са доволни.То ако ще трябва да се бръкна 490 лева да си напълня резервоара трябва колата да я изкарвам само неделя до църквата и обратно.Ама авторката най-вероятно не е виновна,просто така са и спуснали отгоре да напише,а всеки си пази хляба.Чудно ми е кога на стадото ще му писне от тая игра на доброто VS лошото ченге разигравана за какви ли не сценарии и ще си натири пастира?
Както някой в коментарите на статията много добре отбелязва--заеби увеличението на горивата,аз нафта и бензин не пия и не ям,ще карам само една кола или ще ползвам транспорта,ама правителството е напълно безхаберно и некомпетентно по отношение социалната политика и тази за насърчаване увеличаване на доходите и потреблението.Да се чуди човек трябва ли ни еврозона или да видим какво би станало ако не въведем еврото след година-две,имаме евтин лев извън борда,насърчим износа ако ще и на гумени галоши да е и не си караме по наши си цени,акцизи и данъци.Че на мен ми писна зад паравана уж на евроизискванията да се вдига и уеднаквява всичко друго но не и доходи.Че аз освен на правителствено и управленско ниво не видях за 5 години файда от тая европеизация за обикновената маса народ.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 08 Апр 2012, 18:58

jordanpar написа:Евтин популизъм.Както някой по-горе правилно спомена-от статията лъха на гербаджийския тертип на водене на политика-раздуваме едни цифри за увеличение на еди-кво си,после добрия чичко пожарникар се намесва и увеличението става двойно по-малко,ама все пак го има и всички са доволни.

Ееееех, колко беше арно при другаря Станишев... Ама тогава вече ни бяха оправили за 800 дни... :mhihi: :ok:

В интерес на истината - това си е самата истина. И съвсем не е нова - това са трикове именно от управлението на бай Тошо. И бат Бойко изглежда е далновиден политик, щом ги е научил :mhihi:

А пък от теб очаквам да ми кажеш в коя страна по света - от добрата стара Англия та чак до Хаити - политиците не залагат да популизма и други подобни изтъркани трикове? :winky:
А също ще се облещя от удивление ако дадеш рецепта как да се оправим за 800 дни. Или викаш по-лесно е да си плюеме така, профилактично, да ни олекне, нищо, че немаме идеи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 08 Апр 2012, 19:04

PaCk0o написа:абе авторката на темата не са я еб*ли скоро и сее чудела к'ва нова простотия да напише белким се забележи, те ако станат такива цените на горивата трябва да я караме на хляб и боб и леща по празниците :kuku:

Д*ба достоверния източник :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 08 Апр 2012, 19:06

Не се плашете тая статия е евтин номер... :yes:
Говорих с човек който има представа за тия неща и категорично нафтата и бензина няма да стигне 3-лева но 2.70 ако ви устройва.... Все пак нищо не се знае но тва за 7те лева просто...... :kuku: ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 08 Апр 2012, 19:07

В петък на обяд Лондон Брент оил барел е закован на 122, 75 долара! Въпреки това всички медии вкл. Бойко - Вальо Златев и БТВ гърмят че Брента бил се задържал над 126 долара и щял да бъде 150 долара скоро. Не разбирам кого лъжат?

Понеделник ще станат четири дена на цена под 123 долара за барел. Ако има логика би трябвало да смъкнат цените на бензин и дизел с 5 ст.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 08 Апр 2012, 19:08

Ма нямааааааааааааа :(
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 08 Апр 2012, 19:12

Ще смъкнат те... да ама друг път :censored:

Следваща

Назад към Извън Темата