Инфо за лаптоп
Модератор: Общи модератори
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Днес гледах една оферта на ДЕЛЛ за 1600 лв. само, че на примависта ще кажа какво имаше 512 рам, 15,4", 40 ГБ
, лайрлес, ми май е това ... незнам дали може харда да е по голям само нали ДЕЛЛ не ги сглобяват тук .... по принцип един познат гледа офертата и каза, че е добре само да е с по голям диск 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Терзийски написа:Днес гледах една оферта на ДЕЛЛ за 1600 лв. само, че на примависта ще кажа какво имаше 512 рам, 15,4", 40 ГБ, лайрлес, ми май е това ... незнам дали може харда да е по голям само нали ДЕЛЛ не ги сглобяват тук .... по принцип един познат гледа офертата и каза, че е добре само да е с по голям диск
абе стига с тия дискове... за какво толкова ти трябва голям диск??
аз съм с 40 гб, и ползвам огромни приложение(студио.нет примерно) и изобщо не му се вижда края на диска... тия гигабайти се ползват за видео само, но ще си вземеш записвачка за филмите ти....
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Е определено искам да е с 80 диск .... мани ти нека да има свободно от колкото да се чуда какво да трия .... ми аз вече си птодадох компа и сега съм на следа търсене.... Някои чувал ли е нещо за ЛЕНОВО има ги в техномаркет 1699лв. ако не се лъжа .... ставали нещо от това или 

Терзийски написа:Е определено искам да е с 80 диск .... мани ти нека да има свободно от колкото да се чуда какво да трия .... ми аз вече си птодадох компа и сега съм на следа търсене.... Някои чувал ли е нещо за ЛЕНОВО има ги в техномаркет 1699лв. ако не се лъжа .... ставали нещо от това или
LENOVO купиха на IBM производството на PC-та и лаптопи. Но има и лаптопи Леново, произведени преди сделката с IBM. Виждал съм такъв и е голямо дърво.

- vld
- Старши ентусиаст
-
Забрави за тези ултра,мега,хипер,гига,маркети
Има си фирми които се занимават само с внос и поддръжка на Компютърни с-ми
Там поне можеш да разчиташ на адекватна поддръжка
Мисля че ти дадохме добри препоръки, прегледай пак темата и се спри на нещо според въможностите си и това е.
Ако не можеш да си избереш сам довери се някой колега тук има такива които биха ти помогнали в избора
Айде със здраве.

Има си фирми които се занимават само с внос и поддръжка на Компютърни с-ми

Мисля че ти дадохме добри препоръки, прегледай пак темата и се спри на нещо според въможностите си и това е.
Ако не можеш да си избереш сам довери се някой колега тук има такива които биха ти помогнали в избора

Айде със здраве.
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
vld написа:Забрави за тези ултра,мега,хипер,гига,маркети![]()
Има си фирми които се занимават само с внос и поддръжка на Компютърни с-миТам поне можеш да разчиташ на адекватна поддръжка
![]()
Ако не можеш да си избереш сам довери се някой колега тук има такива които биха ти помогнали в избора![]()
Айде със здраве.

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Ми това като параметри ми харесва ... ама аз незнам къде се намира вносителя на тези ЛЕНОВО само тук го намерих
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09021804

- vld
- Старши ентусиаст
-
Терзийски написа:Ми това като параметри ми харесва ... ама аз незнам къде се намира вносителя на тези ЛЕНОВО само тук го намерихhttp://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09021804
Не взимай такъв"Нотбук"

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Терзийски написа:Ми това като параметри ми харесва ... ама аз незнам къде се намира вносителя на тези ЛЕНОВО само тук го намерихhttp://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09021804
Е какво значи не взимай .... какво му е ... много екстри и добри пари ... иначе за тази цена не може да се вземе нищо с тези параметри

- vld
- Старши ентусиаст
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
Виж ей това по става:
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09017814
Като написах не взимай от такива магазини имах в предвид ,че в тях се продават залежали стоки.Следователно избора е малък и си мислиш че взимаш нещо на добра цена а то не е.
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09017814
Като написах не взимай от такива магазини имах в предвид ,че в тях се продават залежали стоки.Следователно избора е малък и си мислиш че взимаш нещо на добра цена а то не е.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
Напъни се малко такова нещо не се взима всекиден или всяка година ако щеш.Плати повече за да го ползваш по дълго време.
И не само повече пари = на повече качество.
И не само повече пари = на повече качество.
не че много разбирам от компютри, но да си кажа мнението, земе че помогне
начи, Терзийски вслушай се в съветите на хората тук, истината ти казват....
ся и аз да се изкажа, аз съм "настолен" потребител, но едно съм разбрал-евтиното излиза скъпо.... за пример - моя комп, който
за 500 кинта и параметрите си беше доста добър след 5-6 месеца
активна работа гръмна видео и хард диск в разстояние на седмица и
половина, ходи обратно до Софето (Боже благодаря ти че гаранцията
важеше) и после обратно в нас като отново имам проблеми
отдело дадох още 100 кинта за ДВД записвачка, 20 за маркова лан карта и не знам още колко за вентилатори да не си скапя системата в жегата
и от цялата работа разбрах че веднъж се купува скъпо и после лесно се ъпгрейдва отколкото да земеш евтино и да си хапеш гъза
не че тея 500 лева лесно се събраха, нито че твоите 1700 по-лесно се събират, но пич тези пари не ги даваш всеки ден
Скъпото има защо да е скъпо, а за малко по-доброто и малко по-евтиното ще те светнат истинските спецове
толкоз от мене
поздрави от Казанлък
начи, Терзийски вслушай се в съветите на хората тук, истината ти казват....
ся и аз да се изкажа, аз съм "настолен" потребител, но едно съм разбрал-евтиното излиза скъпо.... за пример - моя комп, който
за 500 кинта и параметрите си беше доста добър след 5-6 месеца
активна работа гръмна видео и хард диск в разстояние на седмица и
половина, ходи обратно до Софето (Боже благодаря ти че гаранцията
важеше) и после обратно в нас като отново имам проблеми
отдело дадох още 100 кинта за ДВД записвачка, 20 за маркова лан карта и не знам още колко за вентилатори да не си скапя системата в жегата
и от цялата работа разбрах че веднъж се купува скъпо и после лесно се ъпгрейдва отколкото да земеш евтино и да си хапеш гъза
не че тея 500 лева лесно се събраха, нито че твоите 1700 по-лесно се събират, но пич тези пари не ги даваш всеки ден

Скъпото има защо да е скъпо, а за малко по-доброто и малко по-евтиното ще те светнат истинските спецове
толкоз от мене

поздрави от Казанлък

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net