Акт за халогени?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Re: Акт за халогени?

Мнение от Escape » 06 Апр 2012, 9:11

Хаос написа:
spacepl написа:Как пък само на мен не ми се правят на интересни и не ми се заяждат.

+1
прощавали са ми при засичане с радар с 12км/ч над разрешеното на магистрала
прощавали са ми за неспазване на маркировка и влизане в забранена улица
прощавали са ми за движение с неизправни светлини

+1
прощавали са ми каране с невалидна книжка! беше изтекла преди една седмица без да обърна внимание изобщо (ако не ме беше пуснал щеше да ми ебе мамамта тотално - акт за неправоспособен водач + пътна помощ тъй като реално нямах право да управлявам колата...)
прощавали са ми каране през деня без фарове (зимата)
прощавали са ми минаване на червено (в 12 през ноща на пешеходния светофар в Дървеница срещу Лесотехническия). То нямаше жив човек в радиус от 2км, ама има работещ светофар + полиция
прощавали са ми каране с изгорял стоп (полицая го е видял когато съм отбивал) и просто ме прати да го сменя най-бързо...
поне още 5 такива дребни нарушения

Е как пък само на мен не ми се правят на интересни ... (за статистиката от 12 години имам книжка, 250 000 навъртяни километри, от тях повече от половината градско в Сф). И за тези 12 години имам 2 акта и в момента съм си с 39 точки

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Апр 2012, 17:45

Coulthard написа:шшш 42 що не спреш с глупавия спам и отидеш да си подсвиркваш "обсипаното със звезди знаме", ако не знаеш тук в БГ КАТ-аджиите в по-голямата си част са нискоинтелегентни с ниско образование, никаква култура и огромна наглост, а заяждането за тях е начина на вдъхване на авторитет и подчинение в населението.

шшшш-кащия, ти спамиш, защото пасквилчето ти няма нищо общо с темата. Като си толкова информиран, дай да видя откъде ти е информацията за това, какви са КАТ-аджийте в БГ.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower

Мнение от chl » 09 Апр 2012, 14:35

Escape написа:
Хаос написа:
spacepl написа:Как пък само на мен не ми се правят на интересни и не ми се заяждат.

+1
прощавали са ми при засичане с радар с 12км/ч над разрешеното на магистрала
прощавали са ми за неспазване на маркировка и влизане в забранена улица
прощавали са ми за движение с неизправни светлини

+1
прощавали са ми каране с невалидна книжка! беше изтекла преди една седмица без да обърна внимание изобщо (ако не ме беше пуснал щеше да ми ебе мамамта тотално - акт за неправоспособен водач + пътна помощ тъй като реално нямах право да управлявам колата...)
прощавали са ми каране през деня без фарове (зимата)
прощавали са ми минаване на червено (в 12 през ноща на пешеходния светофар в Дървеница срещу Лесотехническия). То нямаше жив човек в радиус от 2км, ама има работещ светофар + полиция
прощавали са ми каране с изгорял стоп (полицая го е видял когато съм отбивал) и просто ме прати да го сменя най-бързо...
поне още 5 такива дребни нарушения

Е как пък само на мен не ми се правят на интересни ... (за статистиката от 12 години имам книжка, 250 000 навъртяни километри, от тях повече от половината градско в Сф). И за тези 12 години имам 2 акта и в момента съм си с 39 точки

+1

И на мен са ми прощавали толкова неща, че няма да ги пиша всички... едно от най-лошите ми нарушения 43км/ч превишена при 50 ограничение... 3тия ден откакто купих колата.. и имаше "кво прайм кво прайм" ама аз не разбирах тогава от тези намеци, обаче ме пуснаха.. без нищо да им казвам или давам, вече даже си бях приготвил книжката :>
И куп други дребни нарушения, простени без 20ски .. Доста зависи дали се правиш на лош или им говориш с уважение, както трябва да бъде;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 09 Апр 2012, 15:10

BMW_POWER написа:
Coulthard написа:шшш 42 що не спреш с глупавия спам и отидеш да си подсвиркваш "обсипаното със звезди знаме", ако не знаеш тук в БГ КАТ-аджиите в по-голямата си част са нискоинтелегентни с ниско образование, никаква култура и огромна наглост, а заяждането за тях е начина на вдъхване на авторитет и подчинение в населението.

шшшш-кащия, ти спамиш, защото пасквилчето ти няма нищо общо с темата. Като си толкова информиран, дай да видя откъде ти е информацията за това, какви са КАТ-аджийте в БГ.

Имам и отговор по темата след което видях как си започнал да храниш колегата, а иначе опитай се да поговориш с катаджия и ще разбереш 80% те почват с "и ся ко праим" и на "ти"
а и най-вече "знаеш ли защо те спирам?".... тва ако катадажия го направи в нормална страна и може сам да си напише молбата за напускане ама тук са чок оборотни щото сме гадна джамахирия и са ги възпитавали че няма по-страшно от катаджия. Ами теоритичните дет си ги взимат я с прасе я с агне .... или и това не си го чувал, или че подкупват началниците се за наряди лятото по морето - цялата свинска сган се изсипва по морето и слушам некви дефектни акценти от на пи*ка си лелина дет не могат едно просто изречение да съберат..... аре нема нужда
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6

Мнение от skoklev » 09 Апр 2012, 15:34

Coulthard написа:
BMW_POWER написа:

Имам и отговор по темата след което видях как си започнал да храниш колегата, а иначе опитай се да поговориш с катаджия и ще разбереш 80% те почват с "и ся ко праим" и на "ти"
а и най-вече "знаеш ли защо те спирам?".... тва ако катадажия го направи в нормална страна и може сам да си напише молбата за напускане ама тук са чок оборотни щото сме гадна джамахирия и са ги възпитавали че няма по-страшно от катаджия. Ами теоритичните дет си ги взимат я с прасе я с агне .... или и това не си го чувал, или че подкупват началниците се за наряди лятото по морето - цялата свинска сган се изсипва по морето и слушам некви дефектни акценти от на пи*ка си лелина дет не могат едно просто изречение да съберат..... аре нема нужда

+1
Всички минцифайки от нашите ширини са по морето лятото. И то не само за да си отпочиват :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 09 Апр 2012, 15:41

Coulthard написа:..... цялата свинска сган се изсипва по морето и слушам некви дефектни акценти от на пи*ка си лелина ...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Апр 2012, 6:29

Coulthard написа:а и най-вече "знаеш ли защо те спирам?".... тва ако катадажия го направи в нормална страна

Виждат се колега на аватара ти катаджиите от нормалната страна :mhihi: :clap: Да ти кажа на мен повече ми допадат ненормалните :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 10 Апр 2012, 7:25

Допадат не допадат такива са ни и ще ги търпим докато самите ние не се променим.Иначе по темата какво ти пука колко е глобата ще си я платиш и ще имаш едно на ум след това.Явно повечето тук са такива изрядни и морални бмв ентусиасти,че направо ми става смешно сутрешното кафе :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 10 Апр 2012, 10:02

saleen написа:
Coulthard написа:а и най-вече "знаеш ли защо те спирам?".... тва ако катадажия го направи в нормална страна

Виждат се колега на аватара ти катаджиите от нормалната страна :mhihi: :clap: Да ти кажа на мен повече ми допадат ненормалните :mhihi:

Те ако бяха такива "весели педе*аси" всичките с мед да ги намажеш ама уви..... кисели ге*ове
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Апр 2012, 11:35

Щом казваш :dunno:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Апр 2012, 13:29

И на мен не ми е ясно какъв ви е проблема с полицаите, моя опит сочи, че са пичове в повечето случаи.
Имам 1-2 спирания, които са били с чиста проба заяждане, но са се разминавали просто с "лека вечер".
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Апр 2012, 13:34

БАЯ се отклонихте.

Предишна

Назад към Извън Темата