Драскотини...
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
Re: Драскотини...
krisu написа:Пич, ся ще те одерат няколко стотака, за драскотинките. Просто няма как, в София цените са така. От 100 лв. нагоре за детайл. Като толкова се вталяваш, надери си драскотини сам, по-дълбоки, иди ги пиши щета ако имаш автокаско и поне те да ти изплатят няква сума, с която да покриеш парата по боята. Аз си мисля, че ще платиш над 250-300 лв за два детайла, щото ще ти кажат, че имало нужда от "преливка" а не боя на цял детайл, пак тя била по-сложна и дрън дрън... плащаш.
Драсни все пак няколко реда, само да кажеш, цената ква ти е, заради другите колеги. Аз знам колко в действителност са реалните цени за тия услуги, ама тва е друга тема и при други хора. Колкото до резултата, ще ти го направят и даже и няма да познаеш, че там е правено. Имаше един колега с петица, драскотина на вратата, беше адски доволен и по спомен - 130-40 лв. му било струвало.
Цена на детаил в 90% от сервизите да не кажа и 95% за такъв тип пребоядисване е от 100 до 150 кинта като 150 кинта ще е ако се прелива(и го нахакат тои да го плаща) което в повечето случаи не се изисква защото цветовете на БМВ си идват по къвто и каталог да ги правиш стига тоя които прави самата боя да може да е прави.. ако цвета не си доиде тва не е проблем на собственника на автомобила тои е кара да му е оправят а не доосерат да иде някаде кадето ще е сигурен че пичовете са майстори и няма да има проблем

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Аз предварително се консултирах с няколко колеги, които бяха ползвали услугите на въпросния сервиз. За драскотини по-малки от моята им бяха взели по 150 - 170лв.
Аз обаче днес се видях с колегата Mollov
, уж само да погледне драскотината, а след 30мин. работа от негова страна, с негови материали и машина, се вижда една съвсем лека вдлъбнатинка на мястото на драскотината и то под определен ъгъл. По същата причина се извинявам, че ви подведох, че ще дам конкретна цена в моя случай, тъй като ще отменя часа си във въпросния сервиз. С колегата се разбрахме да обработи цялата кола, като другите драскотини са значително по-малки и съм сигурен, че ще излязат на 100% 
Накрая, но не на последно място искам да изкажа благодарностите си на колегата за отзивчивостта
Аз обаче днес се видях с колегата Mollov

Накрая, но не на последно място искам да изкажа благодарностите си на колегата за отзивчивостта

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s

Еми идеално, точно за т'ва става дума... колегиална работа. Едно е да ти помогне човек, БМВджия... и да се отнесе с колата, като с своя, друго е да ти го направи фирма. От там нямаше да те върнат, а щяха да ти вземат парата задължително. Поне си спестил извесна сума и в крайна сметка пак си доволен! 

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Да, супер доволен, вече не ми вади очите
Колегата е много точен 
Мисля, че тази тема е приключена

Мисля, че тази тема е приключена

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2