1 бе ем вист по малко ;}
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
1 бе ем вист по малко ;}
адиос амиго явно съм трън в нечие ечемишко подобие на око.. и темите ми изчезват пак и ми се заключват без повод и причина.. а така бях ентусиезиран като се регнах тук.. приятна и успешна търговия ви желая дано чат пат ви позволяват и да си помагате с некви теми за размисъл шевчетата с мишите опашки

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: 1 бе ем вист по малко ;}
Коя тема я няма?
Ако си мислиш, че ще ни стреснеш с това жестоко се лъжеш.
Тази тема, а и другата ти е малко като за вестник лична драма.
И леко с изказванията за мишите опашки!
Ако си мислиш, че ще ни стреснеш с това жестоко се лъжеш.
Тази тема, а и другата ти е малко като за вестник лична драма.
И леко с изказванията за мишите опашки!
- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
цър цър.. нали се сещаш през каде ми е даже и да ме банн и прочие,а тва че не ви трогва също слабо ме грее.. не съм е пуснал с цел за съжаление а да земете да се стегнете малко щото както аз така и бая други може да им втръсне ако отношението ви към тях е същото.Ама щом тряа и да разяснявам кво съм имал в предид....А и тва че се засягаш без да конкретизирам точен човек.. нз закриваи ми всички теми трии ми рег се ми е тая така или иначе тука няма да влезна за квото и да е!Видях доста свестни момчета и момичета видях и доста келешчета който ми трябва или му трябвам ми има телефончето таиче
GL HF

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Щом си рекъл.
Не, че имам нещо общо с изчезващите ти теми, но реших да ти обърна внимание, и ако има някакво недоразумение да го оправим.
Но явно ти няма намерение да говорим по нормален начин.
Ето ти я темата, не я виждаш, защото форума се ебава, и като цъкнеш виж собствените си мнения и теми не ги показва всичките.
Имах наколко оплаквания по този проблем, и сега ще видим от къде идва той, а относно обявата ти, ето я viewtopic.php?f=64&t=292766&p=3260480#p3260480
Просто трябваше да си я потърсиш.Като гледам не си ъпваш обявите по правилата, защото явно не си ги чел, но така или иначе вече няма значение.
Един потребител не спазващ правилата на форума, по-малко работа за екипа.
Не, че имам нещо общо с изчезващите ти теми, но реших да ти обърна внимание, и ако има някакво недоразумение да го оправим.
Но явно ти няма намерение да говорим по нормален начин.
Ето ти я темата, не я виждаш, защото форума се ебава, и като цъкнеш виж собствените си мнения и теми не ги показва всичките.
Имах наколко оплаквания по този проблем, и сега ще видим от къде идва той, а относно обявата ти, ето я viewtopic.php?f=64&t=292766&p=3260480#p3260480
Просто трябваше да си я потърсиш.Като гледам не си ъпваш обявите по правилата, защото явно не си ги чел, но така или иначе вече няма значение.
Един потребител не спазващ правилата на форума, по-малко работа за екипа.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Никой не те кара нищо насила. Има си правила, ти няма да си първия, нито последния, дето се мисли за голяма работа, щото някой го ограничавал с правила и му триел темите.
Успех по другите форуми.
Успех по другите форуми.

6 мнения
• Страница 1 от 1