Едно красиво момиче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Re: Едно красиво момиче

Мнение от Hito » 05 Апр 2012, 6:50

cod-cdbp написа:
sambeto написа:
Kroki написа:........Та почнаха свалките ала бала и се получиха работите, дори спа в нас една вечер. И на сутринта буквално я изгоних :mhihi: . И се разделихме на момента.. ПО-тъпа от нея нямаше и ми скочи по нервите и не издържах, аз дето съм търпелив............

Това което си направил по принцип не е повод за гордост,за величие и за хвалене.
Най малкото не би трябвало да го изказваш така,още по глупаво е и да показваш на всички тука снимка на момичето.
Имам дъщеря....ако не дай си боже някой ден попадне на такъв като теб....то и аз съм търпелив,ама ако знаеш мойте нерви колко са палави само :wave:

Както имаше един лаф - имам пушка, права лопата и 15 декара лозе :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Правило 9 (от правилник на таткото) "Щом веднъж си излязъл с моето малко момиченце, ще продължиш да се срещаш само с нея, докато тя не приключи с теб. Ако я накараш да плаче, ще те накарам да плачеш и ти. Имам пушка, лопата и 90 декара земя на село. Не се занасяй с мен!
PS: пушката е норика сторм 5.5 с оптика leapers 3-9x40, лопатата и земята са обикновенни
:yes: :yes: :yes: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 05 Апр 2012, 8:49

Само да не ви се падне зет с ловно оръжие, че нема се стресне от въздухарки :D
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Апр 2012, 10:28

Бе темата не беше ли за красиво момиче,то е ясно че красотата е субективна,а това че некой е изгонил някое момиче,щото не му е отговаряло на арийската същност и перфектните пропорции,това не е никак мъжкарско и пичовско,това е комплексарско,значи ако си полагал некакви усилия да я свалиш и после си се възползвал от плодовете на труда си,постъпи като джентълмен-излъжи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 05 Апр 2012, 11:11

Айде дойде време и аз да се разпиша в тая тема, деа... най-красовото момиче ме гепи с друго най-красиво момиче и докато се успокоявах, че поне ще запазя второто най-красиво момиче, работите вървят натам, че загубя и двете май... деа
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ч

Мнение от ljubo73 » 05 Апр 2012, 11:31

520i написа:Айде дойде време и аз да се разпиша в тая тема, деа... най-красовото момиче ме гепи с друго най-красиво момиче и докато се успокоявах, че поне ще запазя второто най-красиво момиче, работите вървят натам, че загубя и двете май... деа

Нали знаеш ,брат . От два стола се пада на земята :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Апр 2012, 12:02

ljubo73 написа:
520i написа:Айде дойде време и аз да се разпиша в тая тема, деа... най-красовото момиче ме гепи с друго най-красиво момиче и докато се успокоявах, че поне ще запазя второто най-красиво момиче, работите вървят натам, че загубя и двете май... деа

Нали знаеш ,брат . От два стола се пада на земята :D :D :D

Не е задължително ,аз един път ,когато бех млад и от 2 та стола ядох шамари,ма после и 2 та стола ми простиха :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от v_velchev » 09 Апр 2012, 18:56

преди 3,5 години се запознах с мойта змия, нищо сериозно уж... сега живеем заедно, гъз до гъз сме през повечето време, заради нея 3 пъти си оправях тунинга на старата кола, ядосва ме постоянно, не мига да се видя с пари, а бачкам по 12-13 часа всеки ден, само харчи, вече не работи. от 50 кила стана 70... кво да ви кажа.понякога искам да я удоша.......
дали искам да я заменя , за каса бира.. о да .... за друга, не .. важното е, че се обичаме и уважаваме и след няколко месеца ще сме трима и ще сме истинско семейство Адамс

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 10 Апр 2012, 20:25

v_velchev написа:преди 3,5 години се запознах с мойта змия, нищо сериозно уж... сега живеем заедно, гъз до гъз сме през повечето време, заради нея 3 пъти си оправях тунинга на старата кола, ядосва ме постоянно, не мига да се видя с пари, а бачкам по 12-13 часа всеки ден, само харчи, вече не работи. от 50 кила стана 70... кво да ви кажа.понякога искам да я удоша.......
дали искам да я заменя , за каса бира.. о да .... за друга, не .. важното е, че се обичаме и уважаваме и след няколко месеца ще сме трима и ще сме истинско семейство Адамс

Повечето мъже сме така:
Отначало налазваме жената като гладна белка прЕсни яйца.....после са крием като пепеянка У коприва :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i

Мнение от Exesus » 10 Апр 2012, 22:46

Нека да се разпиша и аз тука :mhihi: . Та преди време се подвизавах, като общак в един склад за строителни материали и в съседство имаше едно да го наречем павильонче, от където си взимах, кафе и се закачах с барманката (нищо сериозно, само игра на думи, все пак беше на 30 с дете, а аз съм бил на 21-22, но това не е важно). И така до една прекрасна лятна утрин, когато отидох да си взема сутрешната порция кафе... Минавам аз и точно преди да вляза в кафето отвън беше седнало някакво момиче с черна дълга коса (видях я в гръб само) и подминавам си аз и влизам вътре, а след мен барманката. Викам и кое е това девойче отвън а-у... А тя понеже си ме знае, че съм палавник (нещо се бях настървил много след една екскурзия в испания 3 месеца суша... да да знам за баровете с уличници през 30 километра, но не съм фен на платената любов), ми отговори да не се занимавам, не била за мен, имала си сериозна връзка, била по голяма (с 2-3 години някаде на 25) и тем подобни, при което отговорих с "Ще видим тази работа :mhihi: ". Това беше нещо, като забранения плод (или по точно, както когато кажеш на малко дете не барай там, а то това 100%-та си значи зграбчи го :mhihi: ). Поинтересувах се къде работи и си излезнах с чаша 3в1, като за миг я погледнах (тогава нищо все още, просто си правих устата). И така един ден по време на обедната почивка реших да намина там където работеше (работеше в едно заведение) и те така 2-3 пъти. Тогава честно казано пак не съм я заглеждал много гледах я навън я в краката абе срамежлива работа, но от малкото което бях видял ми беше достатъчно... Винаги усмихната, походка, тяло, кожата й, отношението. За малкото, което си бях позволил да видя ми беше достатъчно, да изглежда в очите ми, като нещо недостижимо едва ли не. Така до деня, в който реших, че не искам да бъда повече общак и започнах работа в същото онова заведение, където работеше тя :mhihi: . Смените бяха по 2-ма човека дневни и нощтни. Карахме ги заедно и тя ме вкарваше в тънкостите на занаята :D . Приказката веднага ни тръгна, много отворено момиче, много лъчезарна, след няколко нощтни смени и няколко питиета по време на смяна, лека полека започнахма да си споделяме разни неща, да оставаме до 2-3 на работа при положение, че трябва да затворим в 12... И така до деня в който тя сама не ми налетя :mhihi: . Чудо, мечтите ми се сбъднаха. Излизахме постоянно, през времето, в което не бяхме си говорихме по телефона, по едно време дори бях забравил, че имам и други приятели... И така до деня в който всичко хубаво трябваше да свърши и пътищата ни да се разминат... Толкова хубави моменти (вярно си е приказката вземи си кака да те отрака между другото). И все още я виждам чат пат из града тика една количка с малко дете, омъжена за един познат преди година, но такъв е живота понякога...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 11 Апр 2012, 17:04

Това се случи преди 2 петилетки, че дали не и повече... Както всички знаем по Коледа стават чудеса...
Бях в заведението на един приятел и той ми даде управителката си. Седнахме на по питие поговорихме и се разбрахме вечерта да отидем на дискотека и после ясно. Дамата си беше екстра, НО отидохме в дискотеката. Имах запазени места на най-видните места на бара сред големците, макар че тогава бях просто назобен младеж с повече контакти...
Та седя си на бара правим наздравици с подмазващия се барман, тая до мен си танцува и по едно време реши да отиде да си денси на дансинга, като в същия момент през едно място до мен седнаха 2 звезди руса и черна. Познах русата както и черната приятелки на братовчедка ми и знаех, че там нямам класиране. След малко около тях нароиха от старите мутри с анцузите, но един по един бяха отсвирени. Седях си и си пиех само наздраве им направих и те вдигнаха чаши :bchug:. В това време дамата с която бях каза, че и свършили цигарите и отиде да си вземе. В промеждутъка чернокосата дойде при мен и ме помоли да отида при русата, че много искала да си поговорим е много не говорехме ами май направо си ме дръпна и нацелува... по едно време само усетих, че някой ме бута от стола .. това беше дамата с която излязох искаше само да си вземе ямурлука :lol: Та прибрах се в крайна сметка с таз руса мадама със сини очи, перфектен бюст и кожа... докато си събуваше прашките и ми го държеше с уста профи :mhihi: . Чувахме се известно време искаше да се виждаме, но знаех че не е за мен и нямам финансовата възможност за такава връзка... По това време мислех че съм срещнал жената на живота си, но след прекараната вечер с тази установих, че ми е рано за серизни отношения и така по живота го карах до скоро, докато срещнах истинската жена за мен... Пак е руса, но е важно разбирателството и спокойствието в съвместния живот....
Като в заключение ще дам една поговорка: Цял живот семки да ядеш няма да се наядеш, цял живот блндинки да е..ш няма да се нае...ш ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 11 Апр 2012, 21:33

spower написа:Това се случи преди 2 петилетки, че дали не и повече... Както всички знаем по Коледа стават чудеса...
Бях в заведението на един приятел и той ми даде управителката си. Седнахме на по питие поговорихме и се разбрахме вечерта да отидем на дискотека и после ясно. Дамата си беше екстра, НО отидохме в дискотеката. Имах запазени места на най-видните места на бара сред големците, макар че тогава бях просто назобен младеж с повече контакти...
Та седя си на бара правим наздравици с подмазващия се барман, тая до мен си танцува и по едно време реши да отиде да си денси на дансинга, като в същия момент през едно място до мен седнаха 2 звезди руса и черна. Познах русата както и черната приятелки на братовчедка ми и знаех, че там нямам класиране. След малко около тях нароиха от старите мутри с анцузите, но един по един бяха отсвирени. Седях си и си пиех само наздраве им направих и те вдигнаха чаши :bchug:. В това време дамата с която бях каза, че и свършили цигарите и отиде да си вземе. В промеждутъка чернокосата дойде при мен и ме помоли да отида при русата, че много искала да си поговорим е много не говорехме ами май направо си ме дръпна и нацелува... по едно време само усетих, че някой ме бута от стола .. това беше дамата с която излязох искаше само да си вземе ямурлука :lol: Та прибрах се в крайна сметка с таз руса мадама със сини очи, перфектен бюст и кожа... докато си събуваше прашките и ми го държеше с уста профи :mhihi: . Чувахме се известно време искаше да се виждаме, но знаех че не е за мен и нямам финансовата възможност за такава връзка... По това време мислех че съм срещнал жената на живота си, но след прекараната вечер с тази установих, че ми е рано за серизни отношения и така по живота го карах до скоро, докато срещнах истинската жена за мен... Пак е руса, но е важно разбирателството и спокойствието в съвместния живот....
Като в заключение ще дам една поговорка: Цял живот семки да ядеш няма да се наядеш, цял живот блндинки да е..ш няма да се нае...ш ;)

Много готино разказано ... само със заключението (последното изречение) ти за блондинките нещо не мога да се съглася ... знам, че такъв е лафа, но явно съм им се наситил ...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 11 Апр 2012, 22:30

Аз малко ъпдейт. Преди няколко месеца, мисля че беше есента, изведнъж една петъй вечер както си седях и едно момиче ми писа в скайп. И двамата се имахме в приятели, но не се познавахме и не знаехме откъде си ги имаме.. Полафихме малко и излезнахме след 2 седмици, супер красиво и интелигентно момиче, не беше поредната кучка.. дори няма фейсбук, което в днешно време е.. хмм, така малко рядко срещано.. след 1 месец пак излезнахме... и такам, затишие, докато не я поканих преди месец някъде на дискотека, потанцувахме и целувки, това онова, нищо повече. Онзи ден бях поканен на рожден ден на една приятелка и реших да я взема за партньор. Тръгнахме си към 2 през ноща и седяхме до 5 на едни пейки да си лафим. Както гледам и двамата не бързаме, но нещата отиват към нещо.. Идеята е, че се радвам, защото момичето е сериозно и си заслужава. Пък това в Плевен е като да намериш игла в купа сено :lol: ( са да не ми се обидят, някой колежки )
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 12 Апр 2012, 0:14

да те отначало всички са много сериозни :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 12 Апр 2012, 16:46

Еми така де, половин година мина и още почти нищо не е станало, досега е била винаги точна с мен.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 12 Апр 2012, 17:15

Значи си изкарал късмет, щом чак половин година е минало. Остават ти още 2 месеца максимум :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата